BadIndian Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:34 μμ 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Να μην το θεωρεις. Ο μονος λογος που εγω προσωπικα δεν εχω προβει σε αναλογη καταγγελια,ειναι επειδη δεν εχει γινει αναλογη φασαρια,μονο και μονο επειδη εγω ο ιδιος προσπαθω να μην ενοχλω γενικα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν παρκαρω παρανομα και θα διπλοπαρκαρω μονο αργα το βραδυ και μονο εαν υπαρχει πραγματικα χωρος . Εχω αφησει πολλες φορες το αυτοκινητο με αλαρμ μπροστα απο parking,αλλα ειμαι παντα σε αποσταση αναπνοης και εχω το νου μου. Αν ομως μου σκασει κανενας "σερνικος" να μου την πει για το παραπανω,εκει θα ασχοληθω οσο πρεπει . Διπλα απο το κτηνιατρειο που πηγαινω ( το αναφερω επειδη συνηθως για αυτο θα παρω το αμαξι ) ειναι 2 parking . Το ενα εχει μεσα ενα ρημαδι κατσαριδακι,που παιζει να μην κουνιεται ουτε με γερανο. Ο γερος εχει κοτσαρει μια πινακιδα NO PARKING και απλα στερει ΜΟΝΙΜΑ μια θεση parking σε περιοχη που εχει προβλημα με το parking. Προτιμω να μην παρκαρω εκει και να το αφησω μπροστα απο την εισοδο πολυκατοικιας, μιας και ειμαι σχεδον διπλα,βλεπω και ακουω τι γινεται,παρα να το αφησω μπροστα στο "parking" του γερου και να δοκιμασει να κανει τιποτε αντιποινα,ή να φερει αστυνομια. Ο γερος παιζει να μην οδηγαει καν,δεν ξερω αν ειναι καν ζωντανος πλεον,αλλα η πινακιδα θα μεινει εκει μεχρι να σβησει ο ηλιος. Οι αστυνομικοι θα γραψουν ακομα και χωρις να υπαρχει αριθμος αδειας,οπως εχει γινει πολλες φορες. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος δε διαφωνώ στο κρυφό περιεχόμενο, αλλά και πάλι είναι αντιφατικό να πάρει κάποιος την τροχαία επειδή εκεί που πάρκαρε άλλος παράνομα, θέλει εκείνος να παρκάρει εξίσου παράνομα. Εξ ου και συνεχίζω να το θεωρώ απίθανο. Δε συμφωνείς σ' αυτό; Στο δεύτερο σκέλος εκ πείρας μιλώντας, αν τεθεί τέτοιος νομικός ισχυρισμός, η αστυνομία συνήθως κάνει πίσω, θεωρώντας πως πρόκειται για αστική διαφορά. Στην απίθανη περίπτωση που γράψουν το πρόστιμο θα εκπέσει με μια καλογραμμένη (από δικηγόρο προφανώς) και τεκμηριωμένη ένσταση.
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 07:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:57 μμ 5 ώρες πριν, BadIndian είπε Όσον αφορά το πρώτο σκέλος δε διαφωνώ στο κρυφό περιεχόμενο, αλλά και πάλι είναι αντιφατικό να πάρει κάποιος την τροχαία επειδή εκεί που πάρκαρε άλλος παράνομα, θέλει εκείνος να παρκάρει εξίσου παράνομα. Εξ ου και συνεχίζω να το θεωρώ απίθανο. Δε συμφωνείς σ' αυτό; Δε συμφωνω,γιατι μας αποτρεπουν απο το να κανουμε ακομα και μια απλη σταση,οταν αυτοι ειναι παρκαρισμενη απο προχθες εκει. 5 ώρες πριν, BadIndian είπε Στο δεύτερο σκέλος εκ πείρας μιλώντας, αν τεθεί τέτοιος νομικός ισχυρισμός, η αστυνομία συνήθως κάνει πίσω, θεωρώντας πως πρόκειται για αστική διαφορά. Στην απίθανη περίπτωση που γράψουν το πρόστιμο θα εκπέσει με μια καλογραμμένη (από δικηγόρο προφανώς) και τεκμηριωμένη ένσταση. Ειναι ψιλοστανταρ διαδικασια το να γραψουν ενω δεν υπαρχει πινακιδα αδειας. Το λεω με επιφυλαξη, γιατι υπαρχει περιπτωση να γραφουν χωρις πινακιδα αδειας,εαν ειναι οχημα μεσα στο parking και δε μπορει να βγει,αλλα να μη γραφουν αν το οχημα θελει να μπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα