teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Kοντολογις κανεις δεν προκειται να ασχοληθει με αυτο...ειναι και θα παραμεινει χωρος παρκιν. Ποτε ειναι η αδεια τελικα? 2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε 2002 Οποτε χτιστηκε 2002-3 ...σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 36 λεπτά πριν, tigergreg είπε Οποτε χτιστηκε 2002-3 ...σωστα? 1989 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, teokarafou1992 είπε 1989 Πως γινεται αυτο? Ηταν 13 χρονια στα σχεδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, teokarafou1992 είπε Θα κάνω διαγραμμισμένη κίτρινη λωρίδα όπως έκανε ο γείτονας πριν μια εβδομάδα Αρχικά ο γείτονας έχει παράνομη ράμπα… 19 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πως γινεται αυτο? Ηταν 13 χρονια στα σχεδια? Μάλλον η πυλωτή μετατράπηκε σε θέση στάθμευσης αργότερα από τη κατασκευή. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από agnostos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Αρχικά ο γείτονας έχει παράνομη ράμπα… Μάλλον η πυλωτή μετατράπηκε σε θέση στάθμευσης αργότερα από τη κατασκευή. Και το C1 ειναι παρανομα παρκαρισμενο στο λιγο πεζοδρομιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Και το C1 ειναι παρανομα παρκαρισμενο στο λιγο πεζοδρομιο. Αυτό μπορεί να «έτυχε»! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αυτό μπορεί να «έτυχε»! Πάντα τυχαίνει χαχαχ Μήπως υπάρχει κάποια πλατφόρμα που έχεις τον αριθμό άδειας και σου βγάζει αναλυτικά τι και πως 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Προτείνω κάτι τέτοιο (φυσικά κατά μήκος) και να γράφει και NO PARKING ή και τον αριθμό αδείας αν αυτό επιτρέπεται από το δήμο Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από techartware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αρχικά ο γείτονας έχει παράνομη ράμπα… Γιατί? Μια χαρά μου φαίνεται Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Kαλα...κανεις δεν αναρωτιεται πως ειναι δυνατον να βγηκε η αδεια οικοδομης το 2002 και το κτιριο να χτιστηκε 13 χρονια νωριτερα? Εκτος και λεμε για αλλη αδεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε εμφανές σημείο "Συστήνεται η μη στάθμευση. Τα περιστέρια ταΐζονται με χαλασμένα αποφάγια." Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από csontheline 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 02:35 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:35 πμ Στις 8/11/2024 στις 4:21 ΜΜ, teokarafou1992 είπε έχει ξεφύγει η κατάσταση Εγω βλεπω οτι θυμαστε μονο τα δικαιωματα σας,αλλα τις υποχρεωσεις σας τις γραφετε στα τετοια σας. Εχετε βαλει no parking,εχετε ορισει μονοι σας εισοδο εξοδο για την καθε θεση και σας φταινε οι αλλοι ενω πιανετε μισο τετραγωνο. Στις 9/11/2024 στις 12:45 ΜΜ, BadIndian είπε Ίσως μια λύση είναι να παρκάρετε εσείς τα αυτοκίνητα σας μπροστά στην είσοδο. Εξισου παρανομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εξισου παρανομο. Έχω ήδη απαντήσει. Απλά εσύ δεν το υπογράμμισες σε αντίθεση με τον προηγούμενο. Το απομόνωσες και το παρέθεσες. Διάβαζε προσεκτικότερα σε παρακαλώ. Στις 9/11/2024 στις 2:30 ΜΜ, BadIndian είπε Το πρότεινα για την περίπτωση, που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό η χρήση της πυλωτής ως θέση στάθμευσης, όπως ανέφερα πάνω από το κομμάτι που υπογραμμίσατε. Για να μην παρεξηγούμαι. Πάντως εφόσον δεν φέρνουν τροχαία οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες, το θεωρώ απίθανο να την καλέσει ο "θιγόμενος" που δεν βρίσκει να παρκάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 9/11/2024 στις 2:30 ΜΜ, BadIndian είπε το θεωρώ απίθανο να την καλέσει ο "θιγόμενος" που δεν βρίσκει να παρκάρει... Να μην το θεωρεις. Ο μονος λογος που εγω προσωπικα δεν εχω προβει σε αναλογη καταγγελια,ειναι επειδη δεν εχει γινει αναλογη φασαρια,μονο και μονο επειδη εγω ο ιδιος προσπαθω να μην ενοχλω γενικα. Spoiler Δεν παρκαρω παρανομα και θα διπλοπαρκαρω μονο αργα το βραδυ και μονο εαν υπαρχει πραγματικα χωρος . Εχω αφησει πολλες φορες το αυτοκινητο με αλαρμ μπροστα απο parking,αλλα ειμαι παντα σε αποσταση αναπνοης και εχω το νου μου. Αν ομως μου σκασει κανενας "σερνικος" να μου την πει για το παραπανω,εκει θα ασχοληθω οσο πρεπει . Διπλα απο το κτηνιατρειο που πηγαινω ( το αναφερω επειδη συνηθως για αυτο θα παρω το αμαξι ) ειναι 2 parking . Το ενα εχει μεσα ενα ρημαδι κατσαριδακι,που παιζει να μην κουνιεται ουτε με γερανο. Ο γερος εχει κοτσαρει μια πινακιδα NO PARKING και απλα στερει ΜΟΝΙΜΑ μια θεση parking σε περιοχη που εχει προβλημα με το parking. Προτιμω να μην παρκαρω εκει και να το αφησω μπροστα απο την εισοδο πολυκατοικιας, μιας και ειμαι σχεδον διπλα,βλεπω και ακουω τι γινεται,παρα να το αφησω μπροστα στο "parking" του γερου και να δοκιμασει να κανει τιποτε αντιποινα,ή να φερει αστυνομια. Ο γερος παιζει να μην οδηγαει καν,δεν ξερω αν ειναι καν ζωντανος πλεον,αλλα η πινακιδα θα μεινει εκει μεχρι να σβησει ο ηλιος. Στις 9/11/2024 στις 2:36 ΜΜ, BadIndian είπε Όχι. Οι αστυνομικοί εφόσον βλέπουν άδεια για απαγόρευση στάθμευσης, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους. Το αν είναι νόμιμη η πυλωτή (η χρήση δηλαδή για την οποία προορίζεται) αναγράφεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Δεν είναι υποχρεωμένοι να τον γνωρίζουν. Αυτό που σας λέμε είναι πως αν προκύψει ζήτημα, εφόσον όντως δεν προβλέπονται χώροι στάθμευσης, θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι αστυνομικοι θα γραψουν ακομα και χωρις να υπαρχει αριθμος αδειας,οπως εχει γινει πολλες φορες. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα