teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειχε αμαξι μεσα που εμποδιζαν να βγει? Ναι ,το δικό μου 4 λεπτά πριν, Mitsein είπε Η αστυνομία βοηθάει μόνο αν έχει παρκάρει ο άλλος σε δημόσιο δρόμο, σε διαφορετική περίπτωση παίρνουν μόνο τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του αμαξιού. Θα πρέπει να κάνεις καταγγελία η περιοριστικά μέτρα σε αυτόν που αφήνει το αμάξι. Ταυτόχρονα παντού αυτοκόλλητα απαγορεύεται το πάρκινγκ και τον αριθμό αδείας. Και το τελικό βήμα είναι μπάρες όπως προανέφερα Έχουμε αυτοκόλλητα και 3 ταμπέλες για την άδεια ,δεν καταλαβαίνουν ,δεν παρκάρει κάποιος συνέχεια αλλά γενικά διάφορος κόσμος,εδώ ένας μου φώναζε εδώ γεννήθηκα και είμαι 50 χρόνια και θα καλέσεις την τροχαία και τέτοια χαζά ,ενώ έκλεινε την έξοδο και δεν μπορούσα να βγω,μιλάμε για παλιά μυαλά ,απλώς εγώ τι φταίω που δεν έχουν πυλωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Ναι ,το δικό μου Γι αυτο βεβαιωσαν παραβαση. Λογικα ηταν 20 ευρω. Αν δεν ειχε αμαξι μεσα, πιθανοτατα δεν θα ασχολιοντουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 35 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Επειδή μπερδεύομαι εύκολα,τα διαμερίσματα είναι 9 στο σύνολο ,αλλά η κτιριοδομικη μας ειναι όπως σας τα έδειξα στην φωτο ,δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη διάταξη που να μπαίνουμε από και είσοδο και να βγαίνουμε Επειδή μου έκλεισαν την έξοδο χωρίς τηλέφωνο ,πήρα την τροχαία ,κοιτάξανε τον χώρο ,και γράψανε κλήση κι αφαίρεση πινακίδας ,ρωτάω τώρα εγώ αν δεν ήταν νόμιμη η πυλωτη δεν θα έλεγαν κάτι σε εμένα οι αστυνομικοί ? Η σύντομη απάντηση είναι ΟΧΙ Σιγά μην ασχοληθεί η αστυνομία με πολεοδομική νομιμότητα. Απλά "πετάνε το μπαλάκι" σε αυτόν που έφαγε την κλήση να κυνηγήσει/κάνει ένσταση ότι κακώς έφαγε κλήση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, haris_216 είπε Για την ιστορία, σε μία νόμιμη είσοδο-έξοδο δεν μπορεί να παρκάρει ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης. Γιατί η άδεια που δίνεται είναι για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης και ΟΧΙ για ιδιωτικό σημείο στάθμευσης επί της οδού. Σε περίπτωση κλήσης στην τροχαία από "θιγμένο" γείτονα μια χαρά τρως κλήση για παράνομη στάθμευση. Το πρότεινα για την περίπτωση, που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό η χρήση της πυλωτής ως θέση στάθμευσης, όπως ανέφερα πάνω από το κομμάτι που υπογραμμίσατε. Για να μην παρεξηγούμαι. Πάντως εφόσον δεν φέρνουν τροχαία οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες, το θεωρώ απίθανο να την καλέσει ο "θιγόμενος" που δεν βρίσκει να παρκάρει... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από BadIndian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 22 hours ago, teokarafou1992 said: Το έκανα ,αλλά κούρασε η φάση ,μέχρι να έρθουν θα έχω φτάσει εκεί που θέλω με οασθ αχχαχα Δεν κάνει τίποτα η αστυνομία. Έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο γραφείο, παρκάρουν μπροστά και δεν μπορούμε να φύγουμε. Τις ελάχιστες φορές που έχουμε καλέσει την αστυνομία, έχουν έρθει και στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ έχουν κόψει απλά πρόστιμο. Στις άλλες 3-4 φορές κόρναραν και αυτοί (!!!) απτο περιπολικό, μέχρι που μετά από λίγο απλά εμφανίστηκε ο κάφρος και δεν του κάνανε ΤΙΠΟΤΑ. Έχε υπόψη σου ότι εφόσον του κόψουν κλήση, έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ναι, καλά διάβασες) να παραμείνει στην ίδια θέση ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ, μετά το πέρας των 2 ωρών, μπορείς να ξανακαλέσεις την αστυνομία και να βεβαιώσει και άλλο πρόστιμο. Ξαναλέω, ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Όχι γερανό... 33 minutes ago, Mitsein said: Και το τελικό βήμα είναι μπάρες όπως προανέφερα Δεν είναι λύση η μπάρα γιατί ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, τρως πρόστιμο αν βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Επειδή μου έκλεισαν την έξοδο χωρίς τηλέφωνο ,πήρα την τροχαία ,κοιτάξανε τον χώρο ,και γράψανε κλήση κι αφαίρεση πινακίδας ,ρωτάω τώρα εγώ αν δεν ήταν νόμιμη η πυλωτη δεν θα έλεγαν κάτι σε εμένα οι αστυνομικοί ? Όχι. Οι αστυνομικοί εφόσον βλέπουν άδεια για απαγόρευση στάθμευσης, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους. Το αν είναι νόμιμη η πυλωτή (η χρήση δηλαδή για την οποία προορίζεται) αναγράφεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας. Δεν είναι υποχρεωμένοι να τον γνωρίζουν. Αυτό που σας λέμε είναι πως αν προκύψει ζήτημα, εφόσον όντως δεν προβλέπονται χώροι στάθμευσης, θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν κάνει τίποτα η αστυνομία. Έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο γραφείο, παρκάρουν μπροστά και δεν μπορούμε να φύγουμε. Τις ελάχιστες φορές που έχουμε καλέσει την αστυνομία, έχουν έρθει και στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ έχουν κόψει απλά πρόστιμο. Στις άλλες 3-4 φορές κόρναραν και αυτοί (!!!) απτο περιπολικό, μέχρι που μετά από λίγο απλά εμφανίστηκε ο κάφρος και δεν του κάνανε ΤΙΠΟΤΑ. Έχε υπόψη σου ότι εφόσον του κόψουν κλήση, έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ναι, καλά διάβασες) να παραμείνει στην ίδια θέση ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ, μετά το πέρας των 2 ωρών, μπορείς να ξανακαλέσεις την αστυνομία και να βεβαιώσει και άλλο πρόστιμο. Ξαναλέω, ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Όχι γερανό... ποτε δεν ερχεται γερανος για τετοια πραγματα. μονο για διακοπη κυκλοφορίας ή αμεα και παλι το δευτερο σπανιοτατο. η φαση με τις οικοδομικες αδεις ειναι χυμαδιο. και οσοι δεν εχουν παλι 30 ανοιγματα κανουν οπως αυτο στη φωτο. δεν λεω οτι ειναι παρανομος ο ανθρωπος, μπορει και να ειναι νομιμος. αλλα ποτε κανενας δεν ασχολειται. το εγραψα και στο αλλο νημα. εμεις εδω εχουμε τετοια περιπτωση παρανομου και εχει γινει καταγγελια χρονια πριν. εχει ΚΑΙ κολωνακια. κλαιν. εχει και γνωστο τροχαια που ερχεται σε 3 λεπτα αν παρκαρει καποιος απεξω. η πολεοδομια ουτε την πορτα δεν του εχει χτυπησει. ολη η φατσα ειναι ανοιγματα. φιλε op, βαλτε καγκελοπορτα, χτυπαει διαφορετικα στο ματι το σκετο ανοιγμα με το κλειστο με καγκελα. μην βαλεις τιποτα στο δρομο. τσεκαρε αν εισαι απολυτα νομιμος να ξερεις στο μελλον μηπως μπλεξεις χειροτερα αν ενοχλησεις τον λαθος ανθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, polaki είπε Τις ελάχιστες φορές που έχουμε καλέσει την αστυνομία, έχουν έρθει και στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ έχουν κόψει απλά πρόστιμο. Τι εννοείς στην καλύτερη? Αφού αυτό προβλέπεται αυτό κάνουν 27 λεπτά πριν, polaki είπε Στις άλλες 3-4 φορές κόρναραν και αυτοί (!!!) απτο περιπολικό, μέχρι που μετά από λίγο απλά εμφανίστηκε ο κάφρος και δεν του κάνανε ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός από να βεβαιώσουν κλήση δεν προβλέπεται να του κάνουν κάτι άλλο. 27 λεπτά πριν, polaki είπε Έχε υπόψη σου ότι εφόσον του κόψουν κλήση, έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ναι, καλά διάβασες) να παραμείνει στην ίδια θέση ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ, μετά το πέρας των 2 ωρών, μπορείς να ξανακαλέσεις την αστυνομία και να βεβαιώσει και άλλο πρόστιμο. Ξαναλέω, ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Όχι γερανό... Δεν τα ξέρεις καλά. Τρώει κλήση, σε 3 ώρες αν ξανάρθει περιπολικό μπορεί να φάει και 2η και την τρίτη φορά 3 ώρες μετά το σηκώνει γερανός και το μεταφέρει σε πάρκινγκ. Οπότε εκτός των κλήσεων, πληρώνει το γερανό κανά 100ευρώ + το πάρκινγκ που φυλάσσεται το όχημα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, teokarafou1992 είπε Ορίστε η φωτό ,τα αμάξια μόνο από την πρόσοψη μπαίνουν και βγαίνουν με όπισθεν Όπως φάνηκε και από την αρχική φωτογραφία, όλη η πρόσοψη είναι θέσεις πάρκινγκ, και εγώ μετράω τουλάχιστον 3, μπορεί και 4. Αυτό είναι παράνομο αλλά για μένα είναι και ανήθικο καθώς εκμεταλλεύεσαι πολλές θέσεις στάθμευσης στον δρόμο για ισάριθμα αμάξια κάτι που ουσιαστικά είναι καβάτζωμα. Αυτό που είναι θεμιτό και βοηθάει την κυκλοφορία και την κοινωνία γενικά, είναι να υπάρχει μόνο μία είσοδος έξοδος και μέσα να χωράνε 1-2-5-10 αμάξια (προφανώς χρειάζεται και χώρος για να στρίψουν) κάτι που και βολικό είναι και αφήνει πολλές θέσεις πάρκινγκ απέξω. Δυστυχώς με τα μυαλά που κουβαλάει αυτή η κοινωνία, αυτό είναι σπάνιο σε όσους φτιάχνουν πολυκατοικίες ακόμα και καινούριες. Άμα αυτή η τακτική εφαρμοζόταν καθολικά εδώ και δεκαετίες θα είχε εξαλειφθεί πλήρως το πρόβλημα πάρκινγκ σε όλα τα αστικά κέντρα. Δεν ξέρω πως σου έδωσαν άδεια και αν παίχτηκε κανα ρουσφετάκι μέσω γνωστού κλπ, αλλά νομίζω πως παίζει η άδεια να αφορά την μία είσοδο έξοδο και όχι όλες. Στο πρακτικό του προβλήματός σου, όπως ξαναείπα βάλε κολονάκια στην άσφαλτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Η σωστή διαγράμιση ίσως βοηθήσει λίγο, ειδικά τη μέρα που θα φαίνεται περισσότερο, πιστεύω θα χρειαστεί χρώμα διαγραμισεων, που να είναι ανακλαστικό δηλαδή, ενώ ο δρόμος ίσως χρειαστεί λίγο καθάρισμα σε εκείνο το σημείο. Μάλλον κάθε χρόνο θα θέλει φρεσκαριμα. Θα μπορούσε η ταμπέλα με τον αριθμό αδείας να "καθαριστεί" ώστε να φαίνεται πιο καινούργια ενώ η ταμπέλα απαγόρευσης πάρκινγκ να έχει πχ και την εικόνα του γερανού. Το βράδυ να φωτίζεται καλά η είσοδος και οι ταμπέλες, αν γίνεται το φως να αντανακλάται στην διαγράμιση. Κολωνακια στο δρόμο απαγορεύονται από όσο ξέρω,μόνο ότι βάζει ο Δήμος, και αν έμπαιναν καλύτερα πλαστικά ώστε αν κάποιος πέσει πάνω τους να μην γίνει ζημιά, φυσικά κάποια στιγμή θα χαλάσουν. Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να ζητήσει από το δήμο να βάλει κολωνακια η την ταμπέλα με τον αριθμό αδείας σε εξωτερική ταμελα, όπως γίνεται πχ για αναπηρικές θέσεις. Ωστόσο υπάρχει νόμος με πρόστιμο 400 ευρώ αν κάποιος βάζει παράνομα κάτι στο δρτ, πχ ζαρντινιέρες , μάλλον και για τα κολωνακια το ίδιο θα είναι. Προσωπικά, κολωνακια, μηχανάκια σκιάχτρα κλπ θα απέφευγα, αν και δεν ζω το πρόβλημά σου. Αν και οικονομικά ξεφεύγει, ίσως αν έμπαιναν γκαραζοπορτες να βοηθούσε και αυτό. Φυσικά είναι ένα ζήτημα και το θέμα του πλάτους, κάθε κτήριο έχει περιορισμό ανά δρόμο που έχει πρόσοψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 24 λεπτά πριν, techartware είπε Η σωστή διαγράμιση ίσως βοηθήσει λίγο, ειδικά τη μέρα που θα φαίνεται περισσότερο, πιστεύω θα χρειαστεί χρώμα διαγραμισεων, που να είναι ανακλαστικό δηλαδή, ενώ ο δρόμος ίσως χρειαστεί λίγο καθάρισμα σε εκείνο το σημείο. Μάλλον κάθε χρόνο θα θέλει φρεσκαριμα. Θα μπορούσε η ταμπέλα με τον αριθμό αδείας να "καθαριστεί" ώστε να φαίνεται πιο καινούργια ενώ η ταμπέλα απαγόρευσης πάρκινγκ να έχει πχ και την εικόνα του γερανού. Το βράδυ να φωτίζεται καλά η είσοδος και οι ταμπέλες, αν γίνεται το φως να αντανακλάται στην διαγράμιση. Κολωνακια στο δρόμο απαγορεύονται από όσο ξέρω,μόνο ότι βάζει ο Δήμος, και αν έμπαιναν καλύτερα πλαστικά ώστε αν κάποιος πέσει πάνω τους να μην γίνει ζημιά, φυσικά κάποια στιγμή θα χαλάσουν. Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να ζητήσει από το δήμο να βάλει κολωνακια η την ταμπέλα με τον αριθμό αδείας σε εξωτερική ταμελα, όπως γίνεται πχ για αναπηρικές θέσεις. Ωστόσο υπάρχει νόμος με πρόστιμο 400 ευρώ αν κάποιος βάζει παράνομα κάτι στο δρτ, πχ ζαρντινιέρες , μάλλον και για τα κολωνακια το ίδιο θα είναι. Προσωπικά, κολωνακια, μηχανάκια σκιάχτρα κλπ θα απέφευγα, αν και δεν ζω το πρόβλημά σου. Αν και οικονομικά ξεφεύγει, ίσως αν έμπαιναν γκαραζοπορτες να βοηθούσε και αυτό. Φυσικά είναι ένα ζήτημα και το θέμα του πλάτους, κάθε κτήριο έχει περιορισμό ανά δρόμο που έχει πρόσοψη. Θα κάνω διαγραμμισμένη κίτρινη λωρίδα όπως έκανε ο γείτονας πριν μια εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 hours ago, Nabuko said: Τι εννοείς στην καλύτερη? Αφού αυτό προβλέπεται αυτό κάνουν Εκτός από να βεβαιώσουν κλήση δεν προβλέπεται να του κάνουν κάτι άλλο. Δεν τα ξέρεις καλά. Τρώει κλήση, σε 3 ώρες αν ξανάρθει περιπολικό μπορεί να φάει και 2η και την τρίτη φορά 3 ώρες μετά το σηκώνει γερανός και το μεταφέρει σε πάρκινγκ. Οπότε εκτός των κλήσεων, πληρώνει το γερανό κανά 100ευρώ + το πάρκινγκ που φυλάσσεται το όχημα. Ευτυχώς δεν είχε χρειαστεί να το μάθω, αν και η αλήθεια είναι ότι μια φορά που αναγκάστηκα να γυρίσω με ταξί σπίτι όπως και αρκετοί άλλοι στο ίδιο κτήριο, πολύ θα ηθελα ο γερανός να ερχόταν απευθείας και όχι μετά την τρίτη και φαρμακερή. Οσο δεν υπάρχει τιμωρία, τόσο θα τα ζούμε αυτά δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, teokarafou1992 είπε του 89’ είναι η πολυκατοικία ,το αναφέρω αν βοηθάει κάπου ,και η άδεια είναι του 2002 Κατι λαθος λες....χτιστηκε το 89 και βγηκε η αδεια το 2002?🤣 Ο νομος καλυπτει μια χαρα τις πολλαπλες εισοδους-εξοδους. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". Και μη νομιμες να ειναι οι θεσεις αφορα την πολεοδομια και οχι την τροχαια που γραφει κληση για παρεμποδιση. Νομιζω μετα το 83 καταργηθηκε αυτο και υπηρχε μονο μια κοινη εισοδος για ολα τα οχηματα. Κολονακια και κρασπεδακια εξισωσης απαγορευονται δια ροπαλου απο τις πολεοδομιες του δημου. Σε οποιαδηποτε περιπτωση μπορει καποιος να σταθει εκει εφοσον φυσικα ειναι standby. Το να παρκαρει εκει καποιος ειναι παλιανθρωπια και ωχαδερφισμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Κατι λαθος λες....χτιστηκε το 89 και βγηκε η αδεια το 2002?🤣 Ο νομος καλυπτει μια χαρα τις πολλαπλες εισοδους-εξοδους. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". Και μη νομιμες να ειναι οι θεσεις αφορα την πολεοδομια και οχι την τροχαια που γραφει κληση για παρεμποδιση. Νομιζω μετα το 83 καταργηθηκε αυτο και υπηρχε μονο μια κοινη εισοδος για ολα τα οχηματα. Κολονακια και κρασπεδακια εξισωσης απαγορευονται δια ροπαλου απο τις πολεοδομιες του δημου. Σε οποιαδηποτε περιπτωση μπορει καποιος να σταθει εκει εφοσον φυσικα ειναι standby. Το να παρκαρει εκει καποιος ειναι παλιανθρωπια και ωχαδερφισμος. Οποτε τότε μπορούσε να είναι πυλωτη ,αλλά άλλαξε ο νομός ,άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πυλωτη ? για να αλλάξει η διαρρύθμιση της πυλωτής δύσκολα το βλέπω πρέπει να πέσουν κολόνες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 46 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Οποτε τότε μπορούσε να είναι πυλωτη ,αλλά άλλαξε ο νομός ,άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πυλωτη ? για να αλλάξει η διαρρύθμιση της πυλωτής δύσκολα το βλέπω πρέπει να πέσουν κολόνες… Kοντολογις κανεις δεν προκειται να ασχοληθει με αυτο...ειναι και θα παραμεινει χωρος παρκιν. Ποτε ειναι η αδεια τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα