teokarafou1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 46 λεπτά πριν, haris_216 είπε Η πραγματικότητα (άσχετα τι βολεύει εσάς πρακτικά/κατασκευαστικά) είναι ότι οι 3 θέσεις που φαίνονται να έχουν η κάθε μία δική της είσοδο/έξοδο (άσχετα αν γίνεται με όπισθεν) είναι παράνομη και θα δικαιολογούταν ΜΟΝΟ αν (όπως ανέφερα εγώ και άλλος παραπάνω) υπάρχει άλλο τόσο μήκος της πολυκατοικίας χωρίς την όποια είσοδο γκαράζ. Αν για παράδειγμα το υπόλοιπο της πολυκατοικίας που δεν φαίνεται είναι μόνο η είσοδος του κλιμακοστασίου, τότε οι είσοδοι που "δικαιούστε" νόμιμα θα ήταν αν όχι μόνο μία, το πολύ οι 2 από τις 3 Σημ. Στο επόμενο ερώτημα που βλέπω να έρχεται "και πως θα μπαίνουμε στην κάθε θέση" να απαντήσω ότι αυτό δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εσάς και τον κατασκευαστή. Υπάρχει δε η περίπτωση στην κάτοψη της πυλωτής που υποβλήθηκε/εγκρίθηκε οι χώροι στάθμευσης που έχετε τώρα να ήταν δηλωμένοι σαν απλή πυλωτή Η πυλωτή (pilotis επί το αρχιτεκτονικότερον ) δεν σημαίνει αυτομάτως ούτε χώρο στάθμευσης ούτε πολλαπλές εισόδους. Μα δεν υπάρχει άλλη είσοδος ,θα επισυνάψω μετά φωτό περιμετρικά πως είναι 34 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Όπως και να 'χει σχετικά με την ύπαρξη της άδειας για όλες τις θέσεις και το αν είναι όντως parking, το να παρεμποδίζεται η έξοδος των οχημάτων είναι παράνομη και αυτό θέλει να εξασφαλίσει ο TS σύμφωνα με τα γραφόμενα του. Τώρα αν παρεμποδίζεται η είσοδος και τον ενοχλεί αυτό, εκεί μπαίνει ο παράγοντας της άδειας, της διαγράμμισης κλπ. Όσα χρόνια οδηγάω ποτέ δεν άφησα το αμάξι και έφυγα ,πάντα ήμουν μέσα και περίμενα π.χ να κατέβει κάποιος 24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στην φωτογραφία βλέπω ότι όλη η πρόσοψη είναι θέσεις πάρκινγκ, τρεις, και αυτό είναι παράνομο όπως είπαν και οι άλλοι. Άμα από τις 3 εσείς χρησιμοποιείτε μόνο την μία τότε δεν ξέρω μήπως δεν μπορούν να θεωρηθούν οι άλλες είσοδοι/έξοδοι και άρα να πάει προς το νόμιμο. Κατά δεύτερον από πολεοδομικής άποψης η πιλοτή απαγορεύεται να ανοιχτή όλη έτσι για λόγους στατικότητας. Αυτά είναι τυπικά τέλος πάντων καθώς εδώ που ζούμε κανείς δεν ασχολείται. Στην ουσία του προβλήματός σου το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, μετά από άδεια ίσως, είναι να βάλεις ένα κολονάκι στον δρόμο σε κάθε πλευρά της εισόδου που θα αποτρέπει την στάση εκτός αν κάποιος το βάλει ακριβώς μπροστά και μεγαλοπρεπώς στην είσοδό σου, άρα μειώνοντας κατά πολύ το πρόβλημα. Επίσης έχω την αίσθηση πως όποιος πάει να παρκάρει μπροστά στην πολυκατοικία δεν καταλαβαίνει διαφορά ανάμεσα σε όλες αυτές τις εισόδους που βλέπει και το αφήνει τελικά όπου να'ναι. Άμα ήταν σαφές ότι μπορεί να παρκάρει στα άλλη σημεία αλλά όχι στο μεσαίο πιστεύω θα ήταν καλύτερα Για αυτό θέλουμε να κάνουμε διαγράμμιση ,για να καταλάβουν ,πιστεύω κάποιος εδώ στο forum ότι έχω όρεξη το πρωί να περιμένω για να φύγω για δουλειά ή να πάω την πεθερά μου στο νοσοκομείο,προφανώς όχι και δεν έχω και την όρεξη για τροχαία ,που γράφουν 20€ και αφαίρεση πινακίδας ,θέλω να είμαι τυπικός για αυτό ρώτησα εδώ να πάρω άποψη ,και βλέπω ότι η ομάδα μου έδωσε αρκετές πληροφορίες και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό !! 1
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 17 ώρες πριν, haris_216 είπε Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει ο φίλος. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση το "μέτωπο" της πολυκατοικίας/οικοπέδου που δεν φαίνεται να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όσο αυτό που φαίνεται με τις θέσεις στάθμευσης και σε εκείνο το κομμάτι να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ είσοδος/έξοδος χώρου στάθμευσης, τότε η άδεια που αναφέρει ο ts ότι υπάρχει σίγουρα δεν αφορά τόσες πολλές εισόδους. Πιθανότατα, αν μπει σήμα με αριθμό αδείας, να μην το ψάξει ο τυχαίος που θα περάσει/παρκάρει εκεί. Κάποιος γείτονας όμως που θα προσπαθεί καθημερινά να βρει να παρκάρει ενδεχομένως να ψάξει το θέμα της άδειας κι εκεί θα φανεί ότι δεν δικαιούται η πολυκατοικία σε "δέσμευση" τόσο μεγάλου μήκους Ορίστε η φωτό ,τα αμάξια μόνο από την πρόσοψη μπαίνουν και βγαίνουν με όπισθεν 1
listerstorm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Επειδή έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση, nobody cares. Ούτε καν η αστυνομία που μέχρι να έρθει έχει φύγει ο άλλος. Φιλαράκι πως κάνεις έτσι 5 λεπτά έκανα. Παρκάρουν πχ μέσα στην πυλωτή και παίρνουν το παιδί απο το σχολείο, ή επίσκεψη στην διπλανή πολυκατοικία κλπ. Απορώ πως το κάνουν. 1
dtk-386 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, listerstorm είπε Επειδή έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση, nobody cares. Ούτε καν η αστυνομία που μέχρι να έρθει έχει φύγει ο άλλος. Φιλαράκι πως κάνεις έτσι 5 λεπτά έκανα. Παρκάρουν πχ μέσα στην πυλωτή και παίρνουν το παιδί απο το σχολείο, ή επίσκεψη στην διπλανή πολυκατοικία κλπ. Απορώ πως το κάνουν. Επειδή συμβαίνει το παραπάνω και επειδή δεν υπάρχει κράτος ούτε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου βάλτε κολωνακια σαν το παρακάτω και τέλος. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από dtk-386 1
Dinos1973 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου On 03/11/2024 at 18:16, vasilisspyder said: Μένω στον πρώτο όροφο και από πάνω έχω άλλα δύο. Εδώ και καιρό βρίσκω αποτσιγαρα στη βεράντα και έβαλα χαρτί να μην πετάνε.....αλλά σήμερα πάλι βρήκα... υπάρχει κάποιος νόμος για αυτό το πράγμα? 20 hours ago, teokarafou1992 said: Καλησπέρα σας ,θέλω τα φώτα σας για μια απορία ,έχουμε πυλωτη με αριθμό άδειας ,αλλά όλο μας κλείνουν και δεν μπορούμε να βγούμε ,έχω δει σε κάποιες πυλωτές κάνουν διαγράμμιση κίτρινη ,ρώτησα κάποιον στον δήμο και μου ανέφερε γίνεται να την κάνεις και εσύ με κάποια χαρακτηριστικά,απόσταση από πεζοδρόμιο και το στυλ που πρέπει να έχει ,έχει κάποιος μια άποψη για το θέμα ή το έχει κάνει ο ίδιος ? Οριστε και μια φωτογραφία Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε άδεια και να είναι νόμιμο αυτό στην φωτογραφία! Προσέξτε διότι θα βγείτε και ζημιωμένοι! 1
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 46 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Ορίστε η φωτό ,τα αμάξια μόνο από την πρόσοψη μπαίνουν και βγαίνουν με όπισθεν Θα επαναλάβω κάτι που ήδη ειπώθηκε όπου με νόμο του '87 (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) "Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων-εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν" Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που μπορείς να εξαιρεθείς κάτω από ειδικές συνθήκες (πχ αν η 1 είσοδος εξυπηρετεί 2 οχήματα αλλά η δημιουργία 2ης εξυπηρετεί πχ 6) τότε μπορεί να δοθεί η άδεια χάριν του "γενικότερου καλού" Επί του παρόντος, με βάση αυτά που δείχνεις και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, είσαστε απλά παράνομοι. Προφανώς και είναι αντικοινωνικό το να σου κλείνει κάποιος το όχημα όταν είναι μέσα (λίγο διαφορετικό όταν πας να μπεις και δεν μπορέσεις) αλλά από την άλλη κι εσείς (όχι εσύ προσωπικά) έχετε αφαιρέσει από το κοινωνικό σύνολο την δυνατότητα να παρκάρει σε όλο το μήκος αυτής της πλευράς της ιδιοκτησίας σας ("είμαστε εμείς και κανείς άλλος" φάση) 2
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 52 λεπτά πριν, listerstorm είπε Επειδή έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση, nobody cares. Ούτε καν η αστυνομία που μέχρι να έρθει έχει φύγει ο άλλος. Φιλαράκι πως κάνεις έτσι 5 λεπτά έκανα. Παρκάρουν πχ μέσα στην πυλωτή και παίρνουν το παιδί απο το σχολείο, ή επίσκεψη στην διπλανή πολυκατοικία κλπ. Απορώ πως το κάνουν. Πότε δεν το έκανα,επειδή δεν είναι λογικό ,προφανώς νομίζει τους ανήκει ο κόσμος ολόκληρος 3 λεπτά πριν, haris_216 είπε Θα επαναλάβω κάτι που ήδη ειπώθηκε όπου με νόμο του '87 (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) "Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων-εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν" Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που μπορείς να εξαιρεθείς κάτω από ειδικές συνθήκες (πχ αν η 1 είσοδος εξυπηρετεί 2 οχήματα αλλά η δημιουργία 2ης εξυπηρετεί πχ 6) τότε μπορεί να δοθεί η άδεια χάριν του "γενικότερου καλού" Επί του παρόντος, με βάση αυτά που δείχνεις και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, είσαστε απλά παράνομοι. Προφανώς και είναι αντικοινωνικό το να σου κλείνει κάποιος το όχημα όταν είναι μέσα (λίγο διαφορετικό όταν πας να μπεις και δεν μπορέσεις) αλλά από την άλλη κι εσείς (όχι εσύ προσωπικά) έχετε αφαιρέσει από το κοινωνικό σύνολο την δυνατότητα να παρκάρει σε όλο το μήκος αυτής της πλευράς της ιδιοκτησίας σας ("είμαστε εμείς και κανείς άλλος" φάση) Τι να σας πω ,έχω μπερδευτεί και εγώ του 89’ είναι η πολυκατοικία ,το αναφέρω αν βοηθάει κάπου ,και η άδεια είναι του 2002 9 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε άδεια και να είναι νόμιμο αυτό στην φωτογραφία! Προσέξτε διότι θα βγείτε και ζημιωμένοι! Για αυτό ξεκίνησα την συζήτηση στο forum,να δω αν μας παίρνει ή όχι
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 19 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Για αυτό ξεκίνησα την συζήτηση στο forum,να δω αν μας παίρνει ή όχι Με κάποιον που δεν θα ασχοληθεί είσαστε προφανώς οκ. Αν όμως είναι κάποιος που βρίσκεται τακτικά στην περιοχή (γείτονας, εργαζόμενος ή επισκέπτης), γνωρίζει λίγο κάποια πράγματα και πάτε να του "πετάξετε" πόσο μ...άκας είναι ή καμιά ατάκα του στυλ "είσαι παράνομος εδώ" και του γυρίσει το μάτι, μάλλον θα "στεναχωρηθείτε". Αν και προσωπικά δεν κλείνω θέσεις στάθμευσης, όσο και αν βγάζουν μάτι ως προς τη νομιμότητά τους, αν κάποιος πήγαινε να μου την βγει νομίζω θα την έκανα την καταγγελία μου και όπου βγει. 3
BadIndian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Χωρίς φυσικά να γνωρίζω και με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, από τις φωτογραφίες και μόνο, διατηρώ μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσο προβλέπονται πράγματι χώροι στάθμευσης στην πυλωτή. Η άδεια θα μπορούσε να έχει εκδοθεί για πολλούς άλλους λόγους και κατ' εξαίρεση (sic), όπως σωστά επισημάνθηκε. Ίσως μια λύση είναι να παρκάρετε εσείς τα αυτοκίνητα σας μπροστά στην είσοδο. Απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό/δικηγόρο καλύτερα να σας κατατοπίσουν. 1
Nabuko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, teokarafou1992 είπε του 89’ είναι η πολυκατοικία ,το αναφέρω αν βοηθάει κάπου ,και η άδεια είναι του 2002 Το 89 και το 02 ίσχυε αυτό 3.Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτ/των η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με μία μόνο καθορισμένη είσοδο και μία μόνο ξεχωριστή καθορισμένη έξοδο ή με μία μόνο κοινή είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η ύπαρξη περισσότερων εισόδων - εξόδων εάν αυτό, κατά την κρίση της πολεοδομικής υπηρεσίας, επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους. Το 2004 άλλαξε σε αυτό 3. Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". 2
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Επειδή συμβαίνει το παραπάνω και επειδή δεν υπάρχει κράτος ούτε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου βάλτε κολωνακια σαν το παρακάτω και τέλος. η φωτό δε φαίνεται αλλά φίλος μου πλήρωσε 400€ περίπου όταν ήρθε η τροχαία μετά απο καταγγελία (κανονικά έγινε έρευνα/καρφωτή για ποιος τα τοποθέτησε) . Έγινε σχετικά πρόσφατα το σκηνικό όταν κάποιος ασχολήθηκε 1
haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 48 λεπτά πριν, BadIndian είπε Χωρίς φυσικά να γνωρίζω και με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, από τις φωτογραφίες και μόνο, διατηρώ μεγάλη αμφιβολία για το κατά πόσο προβλέπονται πράγματι χώροι στάθμευσης στην πυλωτή. Η άδεια θα μπορούσε να έχει εκδοθεί για πολλούς άλλους λόγους και κατ' εξαίρεση (sic), όπως σωστά επισημάνθηκε. Ίσως μια λύση είναι να παρκάρετε εσείς τα αυτοκίνητα σας μπροστά στην είσοδο. Απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό/δικηγόρο καλύτερα να σας κατατοπίσουν. Για την ιστορία, σε μία νόμιμη είσοδο-έξοδο δεν μπορεί να παρκάρει ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης. Γιατί η άδεια που δίνεται είναι για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης και ΟΧΙ για ιδιωτικό σημείο στάθμευσης επί της οδού. Σε περίπτωση κλήσης στην τροχαία από "θιγμένο" γείτονα μια χαρά τρως κλήση για παράνομη στάθμευση. 1
teokarafou1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 59 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το 89 και το 02 ίσχυε αυτό 3.Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτ/των η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με μία μόνο καθορισμένη είσοδο και μία μόνο ξεχωριστή καθορισμένη έξοδο ή με μία μόνο κοινή είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η ύπαρξη περισσότερων εισόδων - εξόδων εάν αυτό, κατά την κρίση της πολεοδομικής υπηρεσίας, επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους. Το 2004 άλλαξε σε αυτό 3. Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". Επειδή μπερδεύομαι εύκολα,τα διαμερίσματα είναι 9 στο σύνολο ,αλλά η κτιριοδομικη μας ειναι όπως σας τα έδειξα στην φωτο ,δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη διάταξη που να μπαίνουμε από και είσοδο και να βγαίνουμε 11 λεπτά πριν, haris_216 είπε Για την ιστορία, σε μία νόμιμη είσοδο-έξοδο δεν μπορεί να παρκάρει ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ο ιδιοκτήτης του χώρου στάθμευσης. Γιατί η άδεια που δίνεται είναι για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης και ΟΧΙ για ιδιωτικό σημείο στάθμευσης επί της οδού. Σε περίπτωση κλήσης στην τροχαία από "θιγμένο" γείτονα μια χαρά τρως κλήση για παράνομη στάθμευση. Επειδή μου έκλεισαν την έξοδο χωρίς τηλέφωνο ,πήρα την τροχαία ,κοιτάξανε τον χώρο ,και γράψανε κλήση κι αφαίρεση πινακίδας ,ρωτάω τώρα εγώ αν δεν ήταν νόμιμη η πυλωτη δεν θα έλεγαν κάτι σε εμένα οι αστυνομικοί ?
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Επειδή μπερδεύομαι εύκολα,τα διαμερίσματα είναι 9 στο σύνολο ,αλλά η κτιριοδομικη μας ειναι όπως σας τα έδειξα στην φωτο ,δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη διάταξη που να μπαίνουμε από και είσοδο και να βγαίνουμε Επειδή μου έκλεισαν την έξοδο χωρίς τηλέφωνο ,πήρα την τροχαία ,κοιτάξανε τον χώρο ,και γράψανε κλήση κι αφαίρεση πινακίδας ,ρωτάω τώρα εγώ αν δεν ήταν νόμιμη η πυλωτη δεν θα έλεγαν κάτι σε εμένα οι αστυνομικοί ? Ειχε αμαξι μεσα που εμποδιζαν να βγει?
Mitsein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 21 ώρες πριν, teokarafou1992 είπε Τι άλλο να κάνω ,δεν θέλω να γίνομαι κακός ,αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση ,εδώ το αφήνουν χωρίς ,τηλέφωνο Το έκανα ,αλλά κούρασε η φάση ,μέχρι να έρθουν θα έχω φτάσει εκεί που θέλω με οασθ αχχαχα Η αστυνομία βοηθάει μόνο αν έχει παρκάρει ο άλλος σε δημόσιο δρόμο, σε διαφορετική περίπτωση παίρνουν μόνο τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του αμαξιού. Θα πρέπει να κάνεις καταγγελία η περιοριστικά μέτρα σε αυτόν που αφήνει το αμάξι. Ταυτόχρονα παντού αυτοκόλλητα απαγορεύεται το πάρκινγκ και τον αριθμό αδείας. Και το τελικό βήμα είναι μπάρες όπως προανέφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα