Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια!

IMG_1700.jpeg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariariw22 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια!

IMG_1700.jpeg

Άλλαξε τις κουρτίνες άμεσα κ βάλε κουρτίνα που δεν έχει καθόλου συνθετικό ύφασμα γιατί με μικρά παιδιά, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2024 στις 2:31 ΜΜ, mariariw22 είπε

IMG_1700.jpeg

Χλιαρό νερό με σαπούνι δοκίμασες?

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
On 08/11/2024 at 14:31, mariariw22 said:

IMG_1700.jpeg

και παιζει να φυγει πιο ευκολα αμα ειναι ζεστη η επιφανεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...