mariariw22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια!
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, mariariw22 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια! Άλλαξε τις κουρτίνες άμεσα κ βάλε κουρτίνα που δεν έχει καθόλου συνθετικό ύφασμα γιατί με μικρά παιδιά, υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.
mariariw22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ξύστο προσεκτικά με ξύστρα για τα τζάμια Ευχαριστω πολύ! Θα το δοκιμασω!
Raylan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2024 στις 2:31 ΜΜ, mariariw22 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια! Χλιαρό νερό με σαπούνι δοκίμασες? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από Raylan
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου On 08/11/2024 at 14:31, mariariw22 said: Καλησπέρα σε όλους. Το παιδί μου παίζοντας με την κουρτίνα έτσι όπως την κούνησε, έπεσε πάνω στο καυτό τζάμι της πέλλετ και έμεινε σημάδι! Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως βγαίνει το ύφασμα που κόλλησε πάνω στο τζάμι;;; Το άφησαμε και κρύωσε αλλά τίποτα. Βοήθεια! και παιζει να φυγει πιο ευκολα αμα ειναι ζεστη η επιφανεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα