1988panos2171 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Σε περίπτωση φορητότητας σε άλλο πάροχο ο προηγούμενο έχει το δικαίωμα να ζητήσει χρήματα επειδή το συμβόλαιο δεν έχει λήξει; Μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά ωστόσο το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε πρόσφατα αλλά μου είπαν πως ναι μεν θα φας penalty για την αποχώρηση αλλά εφόσον δεν ξαναχρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους δεν είσαι υποχρεωμένος να τους πληρώσεις. Μένει ένα υπόλοιπο σε περίπτωση που ξανά επιστρέψεις εκεί. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Σε περίπτωση φορητότητας σε άλλο πάροχο ο προηγούμενο έχει το δικαίωμα να ζητήσει χρήματα επειδή το συμβόλαιο δεν έχει λήξει; Μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά ωστόσο το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε πρόσφατα αλλά μου είπαν πως ναι μεν θα φας penalty για την αποχώρηση αλλά εφόσον δεν ξαναχρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους δεν είσαι υποχρεωμένος να τους πληρώσεις. Μένει ένα υπόλοιπο σε περίπτωση που ξανά επιστρέψεις εκεί. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Εισαι μέλος στο φορουμ απο το 18' και ρωτάς - πιστεύεις τέτοια παραμύθια. Σαφώς και θα σου ζητήσουν να τους πληρώσεις πέναλτι αποχώρησης, αν δεν το πληρώσεις θα το στείλουν σε δικηγορικό γραφείο Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από NikosKallithea 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:22 μμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:22 μμ Τι σχέση έχει αυτό; Δεν κάθομαι να διαβάζω όλα τα θέματα. Οκ, άρα μου τα λεγε για να πετύχει την πώληση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Aggelos_INSM Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Λύση Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Ζητα τους να σου πληρώσουν το ποσο. Αυτο που σου ειπαν δεν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Τι σχέση έχει αυτό; Δεν κάθομαι να διαβάζω όλα τα θέματα. Οκ, άρα μου τα λεγε για να πετύχει την πώληση του. Φυσικά και σου είπε ψέμματα για να σου πουλήσει.Αλλωστε αυτός θα τα πληρώσει όταν θα σου ζητάει ο προηγούμενος πάροχος το πρόστιμο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα