ParAn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλησπέρα σας, αγοράζω τον πρώτο μου λαμπάτο single ended,τάξης A. 2x9w Tsakiridis. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία να προτείνει κάποια ήχεια; δε με λες highfidelστή, δεν έχω ακόμα το χρόνο για αυτό. αλλά λατρεύω τη μουσική και ήθελα πολλά χρόνια τώρα να κάνω το πρώτο βήμα για καλύτερη ποιότητα ήχου στο σπίτι μου. ναι στη κλασσικη, στη blues και στη rock και ambient μουσική. ευχαριστώ που διαβάσατε το ποστ μου 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλησπέρα, I summon @akoinonitos γιατί γνωρίζει απο μουσική και ηχεία αλλά δεν γνωρίζω αν έχει εμπειρία σε λαμπάτους. Θέλουμε και καμιά φωτό αν θες, ειδικά αν έχει retro look.
azazil1190 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, ParAn είπε Καλησπέρα σας, αγοράζω τον πρώτο μου λαμπάτο single ended,τάξης A. 2x9w Tsakiridis. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία να προτείνει κάποια ήχεια; δε με λες highfidelστή, δεν έχω ακόμα το χρόνο για αυτό. αλλά λατρεύω τη μουσική και ήθελα πολλά χρόνια τώρα να κάνω το πρώτο βήμα για καλύτερη ποιότητα ήχου στο σπίτι μου. ναι στη κλασσικη, στη blues και στη rock και ambient μουσική. ευχαριστώ που διαβάσατε το ποστ μου Θες πολύ ευαίσθητα ηχεία για να οδηγηθούν σωστά από τον ενισχυτή.Επισης οι τσακιριδαιοι είναι εξαιρετικοι άνθρωποι και γνωστές του αντικειμένου.Οποτε είσαι όλη safe στην επιλογή του ενισχυτή τους.Οτι σπορεία έχεις τώρα τους ...για λάμπες ,για καλώδια ,ηχεία. Στα των ηχείων και watts single end A Μην περιμένεις να κάνεις πάρτυ. Δες για ηχεία από 96-97db και πάνω. Ιδανικά και σχετικά οικονομικά είναι τα κλιπς. Εάν ψάξεις σε μεταχειρισμένα θα βρεις και παλιότερα μοντέλα κλιπς(αλλά και άλλα ηχεία)με 101db ευαισθησία. Συνήθως να ξέρεις τα πιο ευαίσθητα ηχεία ανεβαίνουν και σε τιμή .Μέχρι τι μπαντζετ έχεις σκοπό να παίξεις σε ηχεία?
Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Γράψε και προϋπολογισμό γιατί μπορείς πάρεις ηχεία έως 4ψήφια €.
giavra Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Στις 8/11/2024 στις 11:59 ΠΜ, ParAn είπε Καλησπέρα σας, αγοράζω τον πρώτο μου λαμπάτο single ended,τάξης A. 2x9w Tsakiridis. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία να προτείνει κάποια ήχεια; δε με λες highfidelστή, δεν έχω ακόμα το χρόνο για αυτό. αλλά λατρεύω τη μουσική και ήθελα πολλά χρόνια τώρα να κάνω το πρώτο βήμα για καλύτερη ποιότητα ήχου στο σπίτι μου. ναι στη κλασσικη, στη blues και στη rock και ambient μουσική. ευχαριστώ που διαβάσατε το ποστ μου τον εχεις ηδη αγορασει; η το προσπαθεις; λες αγοραζω και οχι αγορασα,υπαρχει καποιος λογος που αγοραζεις λαμπατο με 9 watt ισχυ; ετσι για να μπεις και εσυ στο club ; τον πηρες απο τους ιδιους η μεταχειρισμενο; παντως μην περιμενεις εντασεις και οδηγηση σε αυτη την ισχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα