Charis.a Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Αν καποιος χρηστης Mac αγορασει καινουριο, οταν κανει πρωτη φορα sign in με το apple id του γινεται επαναφορα αντιγραφου του προηγουμενου Mac? Οπως δηλαδη κανουμε με το iPhone οταν αγοραζουμε καινουριο;
Jiakometi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Ναι μπορεί να γίνει αυτό με την χρήση του Migration assistant. Και οι δύο υπολογιστές πρέπει να είναι στο ίδιο WiFi. Εναλλακτικά μέσω restore από Time Machine backup, αν υπάρχει. (Που πρέπει να υπάρχει ! ) Αναλυτικά τα βήματα εδώ.
atheatos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Charis.a είπε Αν καποιος χρηστης Mac αγορασει καινουριο, οταν κανει πρωτη φορα sign in με το apple id του γινεται επαναφορα αντιγραφου του προηγουμενου Mac? Οπως δηλαδη κανουμε με το iPhone οταν αγοραζουμε καινουριο; Δεν κάνει την ίδια επαναφορά με το iPhone. Κάποιες βασικες ρυθμίσεις μόνο επαναφέρει που έχουν σχέση με το icloud. Αν θες επαναφερεις τον προηγούμενο υπολογιστή όπως ακριβώς ήταν στον καινούργιο , κανείς την διαδικασία που προαναφέρθηκε από τον Jiakometi, εφόσον έχεις πάρει φυσικά, timemachnie backup τον προηγούμενο υπολογιστή.
arxontas2323 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μιας και ο τίτλος είναι γενικός... Απο τότε που εχω βάλει την 15 στο mac mini m2(8/256) παρατηρώ κομπιασμα του υπολογιστή και αργεί ν ανοίξει word αρχεία...ο σκληρός εχει 150gb ελεύθερα.. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι; 8 μήνες το εχω
atheatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Αν φτιάξεις νέο admin user και κάνει τα ίδια και εκε,τοτε πας για Time Machine backup και reinstall το Mac OS . Στις 29/11/2024 στις 5:02 ΠΜ, arxontas2323 είπε Μιας και ο τίτλος είναι γενικός... Απο τότε που εχω βάλει την 15 στο mac mini m2(8/256) παρατηρώ κομπιασμα του υπολογιστή και αργεί ν ανοίξει word αρχεία...ο σκληρός εχει 150gb ελεύθερα.. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι; 8 μήνες το εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα