airtrelomike13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα Λόγω πρόσφατης γονικής παροχής ( η μητέρα κράτησε την επικαρπία και μου έδωσε τη ψιλή κυριότητα) πρέπει να υποβληθεί Ε9 έτους 2025 για τις μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν μετά την 1/1/2024. Μπαίνω στο σύστημα και δεν βλέπω κάπου την επιλογή Τροποποιητική Δήλωση Ε9, παρά μόνο την επιλογή Δημιουργία Δήλωσης Ε9, την οποία όταν πατάω μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τροποποιητική δήλωση. Υπάρχει πρόβλημα αν κάνω τις αλλαγές στο Ε9 από τη στιγμή που έγινε γονική παροχή πριν βγει το πιστοποιητικό μεταγραφής? Το ρωτάω, γιατί τα κτηματολόγια κάνουν μήνες μέχρι χρόνο για να βγάλουν το πιστοποιητικό μεταγραφής και εγώ πρέπει να δηλώσω το Ε9 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2025. Σας ευχαριστώ
fmarkos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Καλημέρα Λόγω πρόσφατης γονικής παροχής ( η μητέρα κράτησε την επικαρπία και μου έδωσε τη ψιλή κυριότητα) πρέπει να υποβληθεί Ε9 έτους 2025 για τις μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν μετά την 1/1/2024. Μπαίνω στο σύστημα και δεν βλέπω κάπου την επιλογή Τροποποιητική Δήλωση Ε9, παρά μόνο την επιλογή Δημιουργία Δήλωσης Ε9, την οποία όταν πατάω μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τροποποιητική δήλωση. Υπάρχει πρόβλημα αν κάνω τις αλλαγές στο Ε9 από τη στιγμή που έγινε γονική παροχή πριν βγει το πιστοποιητικό μεταγραφής? Το ρωτάω, γιατί τα κτηματολόγια κάνουν μήνες μέχρι χρόνο για να βγάλουν το πιστοποιητικό μεταγραφής και εγώ πρέπει να δηλώσω το Ε9 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2025. Σας ευχαριστώ Δεν κάνεις τροποποίηση κάνεις νέα δήλωση Ε9
airtrelomike13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν κάνεις τροποποίηση κάνεις νέα δήλωση Ε9 Σ ευχαριστώ πολύ. Ναι εγώ το ρώτησα για τη μητέρα μου αυτό και όχι για μένα. Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε ανοίξει η επιλογή τροποποιητική δήλωση Ε9 για τη μητέρα μου που είχε ήδη το σπίτι στο ονομα της και είχε ενεργή την επιλογή Νέα Δήλωση Ε9
fmarkos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Γιατί η δήλωση Ε9 τροποποιεί το περιουσιολόγιο. Κάθε αλλαγή στην περιουσία σου την δηλώνεις με έντυπο Ε9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα