Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι διαχειριστης και μετα απο 20 χρονια λεμε να αλλαξουμε το παλιο θυροτηλεφωνο (εχει καμερα κατω στην εισοδο και εμεις εχουμε προσβαση σε ασπρομαυρη οθονη).

Εννοειται οτι θα αλλαξουμε και ολοι μας το θυροτηλεφωνο μεσα στο σπιτι.

Θελω να ακουσω προτασεις , εννοειται να εχει καλη καμερα , να κανει καταγραφη, να εχει wifi κλπ 

ειδα πολλες μαρκες και ολα ειναι ψιλοαγνωστα και κινεζιες. Θελω κατι επωνυμο και καλο.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ.

Urmet ειναι παλια εταιρια και υποτιθεται καλη. Τουλαχιστον ηταν καλη. Σημερα δεν ξερω τι κανουν.

Οχι Comelit. Ειναι αγιογδυτες στο οτιδηποτε χρειαστεις, και αργει να ανοιξει το κυπρι. 
Ισα ισα. Εγω θα εψαχνα σε κινεζιά. Ειναι καλυτεροι στα τεχνολογικα απο τους παραδοσιακους κατασκευαστες.

Κοιτα επισης και το θεμα της εγγυησης. Σε εγκαταταση των 2-3-5000€ να δινουν μονο 2 χρονια εγγυηση, και στην συνεχεια να αρχιζουν να παιρνουν κεφαλια, μου φαινεται πολυ λιγο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

ειδα πολλες μαρκες και ολα ειναι ψιλοαγνωστα και κινεζιες

Δυστυχως ετσι παει.Και δεν εχουν και πολυ ευκρινη εικονα αντιθετα με οτι θα περιμενες.

Εχω πειραματιστει και ακομα δεν εχω βρει κατι καλο,το χειροτερο ολων βεβαια ειναι οτι "πατας" στα παλια καλωδια και εκει γινεται το ελα να δεις

Αν δεν εχετε καποιο σοβαρο προβλημα,συνιστω ανεπιφυλακτα να μην αλλαξετε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Δυστυχως ετσι παει.Και δεν εχουν και πολυ ευκρινη εικονα αντιθετα με οτι θα περιμενες.

Εχω πειραματιστει και ακομα δεν εχω βρει κατι καλο,το χειροτερο ολων βεβαια ειναι οτι "πατας" στα παλια καλωδια και εκει γινεται το ελα να δεις

πιστευω οτι την διαφορα θα την κανει το ιντερνετ. δηλαδη να εχουμε ολοι στο κινητο την εφαρμογη και να βλεπουμε ανα πασα στηγμη τι παιζει στην εισοδο της οικοδομης.

Αλλα δεν εμπιστευομαι κινεζικες εφαρμογες. θελω κατι επωνυμο. 

1 ώρα πριν, vagos789 είπε

golmar που λεει ο φιλος απο πανω?

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

πιστευω οτι την διαφορα θα την κανει το ιντερνετ. δηλαδη να εχουμε ολοι στο κινητο την εφαρμογη και να βλεπουμε ανα πασα στηγμη τι παιζει στην εισοδο της οικοδομης.

Αλλα δεν εμπιστευομαι κινεζικες εφαρμογες. θελω κατι επωνυμο. 

golmar που λεει ο φιλος απο πανω?

Αν θέλεις παρακολούθηση της εισόδου χρειάζεσαι camera και όχι θυροτηλεόραση. Η θυροτηλεόραση δεν κάνει κάνει συνεχής καταγραφή ούτε ανίχνευση και έχει πολύ χειρότερη εικόνα από οποιαδήποτε ip camera. Ίσως ο συνδυασμός μιας ip cameras και θυροτηλεόρασης να είναι ένα καλό σενάριο, μιας και στις ip κάμερες τα app των κινητών είναι ποιο δοκιμασμένα και λογικά θα υποστηρίζονται για περισσότερα χρόνια.

Επεξ/σία από fouros
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fouros είπε

Αν θέλεις παρακολούθηση της εισόδου χρειάζεσαι camera και όχι θυροτηλεόραση. Η θυροτηλεόραση δεν κάνει κάνει συνεχής καταγραφή ούτε ανίχνευση και έχει πολύ χειρότερη εικόνα από οποιαδήποτε ip camera. Ίσως ο συνδυασμός μιας ip cameras και θυροτηλεόρασης να είναι ένα καλό σενάριο, μιας και στις ip κάμερες τα app των κινητών είναι ποιο δοκιμασμένα και λογικά θα υποστηρίζονται για περισσότερα χρόνια.

ειναι κριμα που ακομα δεν εγιναν τοσο καλα τα θυροτηλεφωνα, που να τα κανουν ολα μαζι. οπως πχ το google nest doorbell

Δημοσ.

Yποθέτω δεν υπάρχει η αγορά και με το συνδρομητικό μοντέλο όλων αυτων των "κουδουνιών" δε νομίζω το 99% των διαχειριστών πολυκατοικιών να τους ενδιέφερε.
Προσωπικά πολύ πιο εύκολα θα επενδυα σε μια κλειδαρια αυτόματου κλειδώματος στη πολυκατοικια παρα σε κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...