mphxths Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ 14 hours ago, micos000 said: Απ' ότι ξέρω, τα 10/11 για να μπουν και να δουλέψουν σε m2 nvme πρέπει να είναι ενεργό το secure boot Δεν νομιζω οτι ισχυει. Το μηχανημα μου υποστηριζει secure boot , το εχω ανενεργο και τα 10/11αρια δουλευουν κανονικα (σε m2 nvme δισκο) εδω και καιρο. Ακομα και σαν requirement το secure boot απαιτειται απλα να υποστηριζεται , οχι να ειναι ενεργο κατ'αναγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ Share Δημοσ. χθες στις 06:58 μμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, micos000 είπε Τον παλιό ssd τον έχεις αφήσει μέσα ή τον αφαίρεσες; Απ' ότι ξέρω, τα 10/11 για να μπουν και να δουλέψουν σε m2 nvme πρέπει να είναι ενεργό το secure boot και ο m2 να είναι gpt (χωρίς όμως να είμαι απόλυτα σίγουρος). ναι είναι μέσα αλλά είναι πλέον άδειος. Στο screen είναι ο m2 Επεξ/σία χθες στις 06:58 μμ από jimakos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ Share Δημοσ. χθες στις 07:14 μμ Κοίτα, αν έχεις ήδη το iso πέρνα το σε usb με το rufus τσεκάροντας τα δύο Remove requirements και τρέξε το setup.exe από το usb μέσα από τα windows (το έγραψε ο mphxths στην προηγούμενη σελίδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα