Just_travel_everywhere Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:31 πμ Ευτυχώς που έχουμε τα γειτονακια ….. και γλειτωσαμε … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 πμ 10 ώρες πριν, tzotzo είπε εγω με ενα 70ρι τον χρονο εχω google one 2 TB και youtube premium. η μονη συνδρομη που πληρωνω για να βλεπω Καλημέρα. Αν μπορείς στείλε με PM ή και εδώ αν δεν εχεις θεμα, πως ακριβώς πετυχαίνεις αυτή την τιμή και με τις 2 υπηρεσίες. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 πμ 11 hours ago, serafeim71 said: Φιλε καλησπερα,θα μπορουσα να σου στειλω ενα Pm ? Ευχαριστω Και εμένα θα με ενδιέφερε ταξιδάκι στη γειτόνισσα! Αν θέλετε βάλτε με στο θρέντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:40 πμ εμένα γιατί γράφει αυτό στο mail Που μου ήρθε; To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to €9.99/month. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KabamaruGaming Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ Όλα τα online συνδρομητικά είναι πλέον εκτός πραγματικότητας. Περιμένετε να ενεργοποιηθούν και οι ταρίφες του Τραμπ και εκεί να δείτε γέλια. Όσοι θέλετε να κάνετε μεγάλες αγορές, σπεύσατε. Έχετε μέχρι 20 Ιανουαρίου το αργότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:21 πμ 1 ώρα πριν, iignatios είπε smartube Αυτό γίνεται μόνο αν η τηλεόραση σου έχει android λειτουργικό. Αν δεν έχει όμως android λειτουργικό τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 πμ 10 hours ago, Axelq said: Brave browser και μπαίνεις YouTube σαν να έχεις Premium Το γνωρίζω, αλλά δε μ' εξυπηρετεί με browser. Δεν είναι ίδια εμπειρία. Η σειρά για 'μενα είναι premium > ad-supported > με browser. Οπότε προτιμώ να skipάρω διαφημίσεις. Και δε λύνεται και η TV με τίποτα (πήρα LG πανάθεμά με!!!), οπότε... ας πούμε ότι δεν είμαι πολύ τυχερός! 42 minutes ago, kazantzidis said: To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to €9.99/month. Στο άρθρο γράφουν για το οικογενειακό. Εσύ έχεις το ατομικό, όπως έχω κι εγώ. Εμάς πήρε αύξηση από 8,49 σε 9,99. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ 4 ώρες πριν, bymas είπε Στη Τουρκία συμφέρει ακόμα πάντως ….για την ώρα αν θέλει κανείς υπάρχει θέση στο χαρέμι Δεν έστειλαν ακύρωση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ 34 minutes ago, Haldol said: Το γνωρίζω, αλλά δε μ' εξυπηρετεί με browser. Δεν είναι ίδια εμπειρία. Η σειρά για 'μενα είναι premium > ad-supported > με browser. Οπότε προτιμώ να skipάρω διαφημίσεις. Και δε λύνεται και η TV με τίποτα (πήρα LG πανάθεμά με!!!), οπότε... ας πούμε ότι δεν είμαι πολύ τυχερός! Στο άρθρο γράφουν για το οικογενειακό. Εσύ έχεις το ατομικό, όπως έχω κι εγώ. Εμάς πήρε αύξηση από 8,49 σε 9,99. chromecast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:17 μμ 25 λεπτά πριν, feelihipo είπε Δεν έστειλαν ακύρωση;; Είχανε στείλει πριν 1-2 μήνες ότι πρέπει να γίνει ξανά η συνδρομή στην χώρα που χρησιμοποιείται το yt αλλά έκανα επανέναρξη της συνδρομής και δουλεύει απροβλημάτιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blincy Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:23 μμ από εμένα άκυρο το family πακέτο, ήρθε η ώρα τα παιδιά να μάθουν τις διαφημίσεις bye youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ 14 hours ago, Thresh said: Με 6 μελη, 3 ευρώ το άτομο. Aν το κάνεις με τον πλάγιο τρόπο μοιράζοντας με άλλα νοικοκυριά το ποσόν, ok (μέχρι να το κόψουν). Οταν βγαίνουν από την ίδια τσέπη όμως, πραγματικά ως family πακέτο για 5-6 μέλη που ζουν στο ίδιο σπίτι, τότε χτυπάει εντελώς διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ 3 minutes ago, DrFreeman said: Aν το κάνεις με τον πλάγιο τρόπο μοιράζοντας με άλλα νοικοκυριά το ποσόν, ok (μέχρι να το κόψουν). Είμαστε Dom Toretto, big family. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:33 μμ 1 minute ago, Thresh said: Είμαστε Dom Toretto, big family. 😛 Αν το επιτρέπει η φαμίλια και η...τσέπη σας, be my guest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 μμ 1 minute ago, DrFreeman said: Αν το επιτρέπει η φαμίλια και η...τσέπη σας, be my guest. Quotαρα συγκεκριμένο μέρος του post βέβαια. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα