Προς το περιεχόμενο

Το YouTube Premium αυξάνει τις τιμές του κατά 38,5% στην Ελλάδα

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βγαίνει ρε παιδιά η Γκουγκολ για να μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Βάλτε πλάτη όλοι για να μη βλέπουμε βίντεο ανάμεσα σε διαφημίσεις. Και πληρώστε , Youtube, Spotify, Ant1+, Cinobo, Netflix, Cosmotetv, Nova, Office, VPN, Adobe, Xbox, Playstation, Steam, κι ό,τι άλλο βάλει ο νους σας μαζί με τις δόσεις ΕΝΦΙΑ...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, ZoReN είπε

Το Revanced παίζει κανονικά πάντως. Το newpipe το δοκίμασα, δεν υποφέρεται

παίζει?? το ειχα αλλα μετα απο ενα σημειο δεν επαιζε οποτε αναγκαστικά πήγα στα newpipe κτλ

με παραξενευει. θα το ξαναδοκιμασω σημερα.

καλα κοιτα και τα αλλα εχουν τα ιδια features λιγο πολυ, sponsorblock κτλ , απλα ναι στο newpipe δεν μπορεις να κανεις sign in κ να σου πω γενικα θα το φοβομουν το sign in με google account καπου αλλου, εκτος αν το authentication το εκανε η google, νομιζω στο vanced έτσι ήταν.

παντως μπορει ενα βιντεο που θα διαλεξεις να βλεπεις στο normal youtube παντας share και το στελνεις στο newpipex κτλ. εγω ετσι παιζω οταν ειναι να δω κατι που δεν ειναι μικρο και ξερω οτι θα με ταραξει στη διαφημιση.

9 hours ago, filip123go said:

Δεν μπορώ να το βρω πουθενά αυτό. Δεν υπάρχει καν το πακέτο που λες 

εχω γνωστο στην τουρκια, μου εκανε τον λογαριασμο και πηρε και το χαρτζιλικακι του

9 hours ago, hdtess33 said:

περιλαμβάνει YouTube premium το google one? 

Οχι, εγω εκανα δυο συνδρομες, γιατι το google one ελλαδας με τα 200 gb μαξαρε

Ειχα ουκρανικο οικογενειακο αφου πρωτα ειχα ενα μηνα τσαμπα..καλομαθα στη μουσικη,το spotify ειναι πολυ nigger φαση,δεν εχει ολα τα ελληνικα

30 λεπτά πριν, Melven είπε

παίζει?? το ειχα αλλα μετα απο ενα σημειο δεν επαιζε οποτε αναγκαστικά πήγα στα newpipe κτλ

με παραξενευει. θα το ξαναδοκιμασω σημερα.

πάντα έπαιζε απλώς πρέπει να ξέρεις να το αναβαθμίζεις αν χρειάζεται και να χρησιμοποιείς την πραγματική εφαρμογή και όχι τις πολλές πειραγμένες που κυκλοφορούν

Επεξ/σία από nvel

Εντωμεταξύ υποτίθεται ότι ανεβάζει τιμες για να πληρώνει τους δημιουργούς, τη στιγμή που ολο και ποιο δύσκολα πληρώνει η ιδια. Σε δικο μου youtube καναλι με 1100 συνδρομητές και 20.000 ωρες τηλεθέασης (πληρω για πλάκα τους ορους) δεν μου δίνει αδεια. Οκ καρφι δε μου καίγεται , το περιεχομενο που εχω τα πνευματικά δικαιώματα ειναι λιγο, φραγκοδιφραγκα θα έπαιρνα,  γιατι ομως? Παλιότερα απλα πληρωντας τους ορους αυτόματα ειχες αδεια, αρκεί φυσικά να μην ειχες κατι παρανομο. Τωρα ψαχνει σταγόνα στον ωκεανό να μη πληρωσει τίποτα. Εκατομμύρια μικρα καναλια δεν παιρνουν ουτε φραγκο ενω πληρουν τους όρους.  Ετσι για να ξερετε που πανε τα λεφτα που πληρώνετε,  σε καγιεν κυριως.

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίζει το γεγονός πως ολοένα και περισσότερο υποχρεώνουν με συνδρομές σε οτιδήποτε και σε αυτά τα ποσά και κυρίως με αναλογία το τι σου προσφέρουν. Ας κόψει επιτέλους τις μ@λ@κί@ς η Google με τις ποιότητες ήχου, εικόνας κ.λ.π διότι οι συνδρομητές επιλέγουν το premium για πρακτικότητα και μόνο (μουσική από το κινητό κάνοντας χρήση άλλων εφαρμογών, αφαίρεση διαφημίσεων, σύνδεση με τηλεόραση)

Πόσοι από το σύνολο των συνδρομητών θα έχει τις παραπάνω νέες λειτουργίες σε ποιότητες εικόνας και ήχου; Διότι μετά πάμε σε άλλο πακέτο που χρειάζεσαι και τις ανάλογες οθόνες, ακουστικά και δυνατότητες γενικότερα. Δεν είδα να εφαρμόζει πακέτα ανάλογα με τις χρήσεις των καταναλωτών.

Όπως και η Netflix που εδώ και 2 μήνες κρατάω την συνδρομή των 14,00€ για τα πεθερικά επειδή πλέον βαριέμαι να κάνω τις διαδικασίες με τα VPN.  Αποτέλεσμα; Όλο το περιεχόμενο είναι ίδιο εδώ και μήνες, δεν ανεβαίνει τίποτα της προκοπής, ότι και να ψάξουν το έχουν δει. Συνεπώς τι σου παρέχουν; 

Που είναι οι σοβαρές παραγωγές (OZARK); Δεν έχουν καν τις ρυθμίσεις του Prime στους υπότιτλους που κοστίζει τα μισά λεφτά και δεν συγκρίνω τις δύο υπηρεσίες διότι η Netflix ήταν αυτή που καυχιόταν τον μεγάλο αριθμό περιεχομένου και τον ρυθμό που ανανεώνεται. Σιχαίνομαι να βλέπω στην αρχική όλες τις ηλίθιες νεόπλουτες σαπουνόπερες και τις σειρές στο τοπ 10 που ο κόσμος ξαναβλέπει 3 χρόνια μετά. Ο κάθε τελειωμένος μεροκαματιάρης ηθοποιός που θέλει από ψώνιο να λέγεται έτσι και για πενταροδεκάρες εμφανίζεται σε φτηνές παραγωγές με μηδέν σενάριο, μηδέν σκηνοθεσία, μηδέν ήχο, μηδέν διάλογο μηδέν όλα.

Κόψανε τα αστυνομικά σκανδιναβικά (KARPPI) και έχει γεμίσει ο τόπος non binary, σπίτια με πισίνες και προβολές που περισσότερο διαφημίζουν προϊόντα.

18,00€ αγαπητό YouTube για να μου αναγκάζεις να ενεργοποιώ και το ιστορικό ειδάλλως η αρχική σελίδα θα είναι κενή... με συγχωρείς άλλα ευχαριστώ δεν θα πάρω και θα έπρεπε να παρέμβει και εισαγγελέας.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 1

Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση για διαφημίσεις σε smart tv? Για κάποιο λόγο είναι διπλάσιες και σε συχνότητα και σε διάρκεια σε σχέση με το να βλέπεις πχ στο κινητό. Θελω πολύ να το ακυρώσω αλλά δεν παλεύεται το free στην τηλεοραση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι συνδρομες family της Google ειναι η πλήρης ελλειψη διαχείρισης δικαιωμάτων, να μπορεις να διαχειριστεις ποιος εχει πρόσβαση σε τι. 

Παράδειγμα, αν εχεις Google One για επιπλεον χώρο αποθήκευσης, πληρώνεις συνδρομή Youtube Premium Family, και θες να μοιραστείς το Youtube βάζοντας ένα μελος στην google οικογένεια σου... αυτόματα μοιράζεις και το google one χωρις επιλογες να περιορισεις τίποτα. 

Τα ιδια ισχύουν και για τα ημερολόγια και παει λέγοντας. 

Να φτιάξουν αυτα μαζι με την τιμή γιατί στην πραγματικότητα ολα τα Family πακετα τους δεν έχουν κανενα νοημα να τα μοιραστείς ουτε με την οικογένεια σου. 

10 λεπτά πριν, dfouryotis είπε

Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση για διαφημίσεις σε smart tv? Για κάποιο λόγο είναι διπλάσιες και σε συχνότητα και σε διάρκεια σε σχέση με το να βλέπεις πχ στο κινητό. Θελω πολύ να το ακυρώσω αλλά δεν παλεύεται το free στην τηλεοραση.

smartube

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...