stryder Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 πμ απαραδεκτο, δεν ειναι τυχαιο που αυτη η αυξηση ηρθε μαζι με νεα και συχνοτερα unskippable ads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:16 πμ Η μόνη οικονομική λύση πλέον είναι το share "family" αλλιώς είναι τρομερά ακριβό το yt premium ειδικά για Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 πμ 8 hours ago, Te0sX said: Ομοίως και εγώ σταμάτησα το Deezer family οταν το πήγαν στα 20 ευρώ απο τα 14, ενώ τώρα στο Tidal δινω 12 ευρώ για family. Επειδη το spotify μου εχει σπασει τα νευρα σαν αλγοριθμος. Βαζει ολο τα ιδια και τα ιδια. Δοκιμασα το TIDAL(και για καλυτερο quality) αλλα εχει ενα κακο. Δεν μπορω να χειριστω απο την εφαρμογη του κινητου, την εφαρμογη του υπολογιστη. Οπως γινοταν με το spotify δλδ. Εβλεπα τους υπολογιστες σαν devices ενω το Tidal οχι. Ξερεις αν γινεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 πμ Έχουν λαλήσει όλες οι εταιρείες;;;; Πάτε καλά ρε παλικάρια;;; Οκες ανακοινώνουν αυξήσεις…..ξήλωμα όλα, μόνο Cosmote tv θα μείνει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnieGr88 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:47 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:47 πμ Ακύρωση στην ακύρωση θα πάει…καιρός να επιστρέψει ο κόσμος στην πειρατεία,μπας και συνέλθουν τα κοράκια που δεν ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά,έλεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 πμ Στη Τουρκία συμφέρει ακόμα πάντως ….για την ώρα αν θέλει κανείς υπάρχει θέση στο χαρέμι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apatsi00 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 πμ Πάντως σε μένα πήγε το Premium στα 9,99 τώρα το 17,99 από που βγήκε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ Εχω τουρικο που εκει πηγε στις 80 τουρκικες λιρες.. πληρωνα 1 ευρω τον μηνα.. τωρα πηγε 2..🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ ελεγα να βαλω, αλλα με νεα τιμη θα μεινω οπως ειμαι, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 πμ 9 ώρες πριν, Devil9697 είπε Ταξίδι σκ στην χώρα του Tayyip ανοιγεις τραπεζικο λογαριασμο και ξεγνοιασες με ολες τις συνδρομες! Γιατι Σ/κ εκει ειναι ανοιχτες οι τραπεζες να ανοιξεις λογαριασμο..?? Ηρεμα ρωταω επειδη θα παω σε 2 βδομαδες....😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotthard Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 πμ Και στον Ερντογάν ανέβηκε στα 2,16ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:10 πμ (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, apatsi00 said: Πάντως σε μένα πήγε το Premium στα 9,99 τώρα το 17,99 από που βγήκε δεν ξέρω. Από το οικογενειακό πακέτο που υποστηρίζει 5 συσκευές. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:10 πμ από Charismo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 πμ 10 hours ago, redmedusa said: πόσα θα έδινες εσυ? Δε ρώτησες εμένα, αλλά γι' αυτά που προσφέρει...όχι πάνω από 3-4€ μηνιαίως. Θα το σκεφτόμουν μάλιστα πριν τα δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmagico Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:20 πμ Εμείς πάντως οι κάτοικοι της Νιγηρίας μέχρι 0,63€. Αν ανέβει κι άλλο θα έχουμε πρόβλημα!!!!! 😆 😆 😆 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Η μεγάλη χρήση επιφέρει την συνεχή αύξηση τιμών, το ίδιο ισχύει και για την βενζίνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα