serafeim71 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ 1 ώρα πριν, Devil9697 είπε Ταξίδι σκ στην χώρα του Tayyip ανοιγεις τραπεζικο λογαριασμο και ξεγνοιασες με ολες τις συνδρομες! Φιλε καλησπερα,θα μπορουσα να σου στειλω ενα Pm ? Ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Ωπα! Εχει διαφημισεις το YouTube? 😄 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Bil79 said: Δηλαδη υπαρχει εφαρμογη στο app store που παιζει βιντεο του youtube χωρις διαφημισεις δωρεαν? Αν νομιζω οτι πρεπει να μοιραστεις τις γνωσεις σου με τους υπολοιπους iphone lovers! Οπως δεν υπαρχει στο playstore εφαρμογη youtube που να μην εχει διαφημισεις ετσι δεν υπαρχει και στο app store. Αλλα υπαρχουν τροποι για να μπουν δωρεαν οι κλασσικες "πειραγμενες" εφαρμογες στα iphones. Ριξε μια ματια στο reddit στο r/sideloaded Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:39 μμ από bele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:41 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bele είπε Οπως δεν υπαρχει στο playstore εφαρμογη youtube που να μην εχει διαφημισεις ετσι δεν υπαρχει και στο app store. Αλλα υπαρχουν τροποι για να μπουν δωρεαν οι κλασσικες "πειραγμενες" εφαρμογες στα iphones. Ριξε μια ματια στο reddit στο r/sideloaded γινεται sideload σto ios χωρις jailbrake? Δεν το ηξερα... Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:42 μμ από Bil79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ Ολα γινονται..και αυτος ηταν ενασ λογος που εκανα τη μεταβαση απο android σε ios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ (επεξεργασμένο) εμενα προς το παρων μου ηρθε email σημερα για αυξηση σε 9.99€ το μηνα ξεκινωντας απο το Δεκεμβρη. Μεχρι τωρα εδινα 8.99€ . Μεχρι εκει πιστευω αξιζει , με τιποτα παραπανω. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:44 μμ από jim22479 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:44 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Bil79 said: γινεται sideload σto ios χωρις jailbrake? Δεν το ηξερα... Ολα γινονται..και αυτος ηταν ενασ λογος που εκανα τη μεταβαση απο android σε ios Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:45 μμ από bele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 μμ Αν υπηρχε μια πιθανοτητα να κανω συνδρομη στα 12,99€ τωρα δεν υπαρχει καμια 🙋♂️🙋♂️ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ 12 minutes ago, serafeim71 said: Φιλε καλησπερα,θα μπορουσα να σου στειλω ενα Pm ? Ευχαριστω εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dpl900 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Vanced...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 μμ εγω με ενα 70ρι τον χρονο εχω google one 2 TB και youtube premium. η μονη συνδρομη που πληρωνω για να βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:54 μμ αφου μας τεζαρε το vanced, πλεον πήγα σε tubular ή/και newpipeX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdtess33 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ 4 λεπτά πριν, tzotzo είπε εγω με ενα 70ρι τον χρονο εχω google one 2 TB και youtube premium. η μονη συνδρομη που πληρωνω για να βλεπω περιλαμβάνει YouTube premium το google one? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zoupas81 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:01 πμ 1,8ε και πολλα ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:02 πμ 8 minutes ago, tzotzo said: εγω με ενα 70ρι τον χρονο εχω google one 2 TB και youtube premium. η μονη συνδρομη που πληρωνω για να βλεπω Δεν μπορώ να το βρω πουθενά αυτό. Δεν υπάρχει καν το πακέτο που λες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα