Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:48 μμ 15 minutes ago, logistoulis said: Είναι κουραστικό το θέμα με τις ομαδικές συνδρομές Can't be chooser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 μμ 16 minutes ago, chek2fire said: ublock μέχρι να σβήσει ο ήλιος Βιάζεσαι... Να σβήσει, αλλά να παγώσει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Εμένα στο mail που ήρθε λέει για μια μικρή αύξηση από 8,99€ που πληρώνω στα 9,99 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AonDuine Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Mετά την Αργεντινικη φόλα που φάγαμε, εαν ενδιαφέρεται κάποιος να μπει σε ενα family premium ας μου στειλει pm. Είμαστε 2 άτομα που έχουμε premium και μας ενδιαφέρει να το συνεχίσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ "Η Google υποστηρίζει πως η αύξηση είναι απαραίτητη για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και την υποστήριξη των δημιουργών περιεχομένου." Τι να σχολιάσεις σε πολιτισμένο επίπεδο.... 3 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ να κοψετε ακομα ενα σουβλακι και αν δεν τρωτε σουβλακι ενα πακετο τσιγαρα και αν δεν καπνιζετε κοψτε εναν καφε. ολα εγω πχια?! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Είχα υποστηρίξει παλιότερα εδώ ότι η συνδρομή στο Youtube είναι η πιο συμφέρουσα για μένα σε σχέση με όλες τις άλλες. Έκοψα Spotify μιας και χρησιμοποιούσα το Youtube music (αν και το interface του Spotify ήταν πολύ καλύτερο), αλλά τώρα στα 18€ μιας και είναι οικογενιακό με βλέπω να ακυρώνω. Όχι γιατί θα μου λείψουν, αλλά γιατί δεν συμφωνώ με την αύξηση, όπως δεν έχω συμφωνήσει εδώ και καιρό με την αύξηση στα 3.80€ το τυλιχτό και το έχω ελαχιστοποιήσει όσο μπορώ. Χωρίς κραυγές και γκρίνιες και ιστορίες, με ότι δε συμφωνούμε πρέπει να το δείχνουμε. 22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ 0,38 Χ 0 = 0 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 μμ 1 ώρα πριν, focusopoulos2 είπε Να είναι σίγουροι εκεί στο YouTube ότι κάτι θα πάρουν.... αλλά σίγουρα δεν θα το ξέρουν..... I mean ειναι ζαμπλουτοι, ξυπνάνε 04:00 κάνουν γυμναστική, γιόγκα, προσευχή, ύστερα μπάνιο, πρωινό και απαντάνε σε 700 email πριν ξεκινήσουν με τον σωφέρ να τους πάει στο «μαγαζι». Από την άλλη βλέπουν ότι δίνει ο κάθε φτωχός 5,5€ για ένα Starbucks οπότε σου λέει φτηνά στο πουλάω για 30/31 μέρες το premium. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megapaixtaras Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 μμ τι κανει ο νεος προεδρος!!! ολα αυξανονται πριν καν αναλαβει😀.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Λογικο μου ακουγεται. Σου λεει μονο οι iphoneακηδες πληρωνουν για youtube premium,ας τους κοπανησουμε. Εχουν λεφτα αυτοι...😝 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ Εγω γιατι πληρωνω ακομα 8.49€ 🤔 Καταγγέλω κι εγώ με την σειρά μου τα καπιταλιστικά μονοπώλια, αλλα για εμένα ειναι η μονη συνδρομη που συντηρω και δεν εχω καμια αμφιβολια για την αξια της. (google βλεπεις κανω πλατες, δωσε καμια εκπτωσουλα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:27 μμ 2 minutes ago, Bil79 said: Λογικο μου ακουγεται. Σου λεει μονο οι iphoneακηδες πληρωνουν για youtube premium,ας τους κοπανησουμε. Εχουν λεφτα αυτοι...😝 Οι iphoneακηδες που δεν ξερουν...και φυσικα δεν μιλαω για utube μεσω browser, αλλα κανονικο app ανεξαρτητου ios version...το iphone μπορει να εχει 90% των "χρησιμων" εφαρμογων που εχουν και τα android...και οχι με jailbreak 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 μμ 40 λεπτά πριν, Thresh είπε Can't be chooser. Κι όμως τα έχω όλα ατομικά πλέον (Netflix, Nintendo) και έκοψα τα υπόλοιπα Οπότε μια χαρά chooser είμαι Στο πλαίσιο να κρατήσω χαμηλά τον αριθμό των συνδρομών μου βέβαια πράγματα όπως το yt πολύ απλά δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:34 μμ 5 λεπτά πριν, bele είπε Οι iphoneακηδες που δεν ξερουν...και φυσικα δεν μιλαω για utube μεσω browser, αλλα κανονικο app ανεξαρτητου ios version...το iphone μπορει να εχει 90% των "χρησιμων" εφαρμογων που εχουν και τα android...και οχι με jailbreak Δηλαδη υπαρχει εφαρμογη στο app store που παιζει βιντεο του youtube χωρις διαφημισεις δωρεαν? Αν νομιζω οτι πρεπει να μοιραστεις τις γνωσεις σου με τους υπολοιπους iphone lovers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα