AtiX Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:59 μμ Σαν το Κωσταντίνου και Ελένη ένα πράγμα… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:03 μμ (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Nakis93 said: Το πολύ όσο δίνω για Spotify. Μιλάμε για μια συνδρομή για απαλλαγή από διαφημίσεις, όχι για streaming περιεχόμενο (π.χ. Netflix). Στα 18€ μοιάζει λες και θέλει να ξεκόψει και τους λίγους που πληρώνουν. Το youtube premium σου δινει απαλλαγη απο διαφημισεις και το youtube music που ειναι αντιστοιχο του Spotify που πληρωνεις τωρα. 2 πραγματα δηλαδη. Τι εννοεις? Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:03 μμ από ardi21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 μμ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 μμ Ταξίδι σκ στην χώρα του Tayyip ανοιγεις τραπεζικο λογαριασμο και ξεγνοιασες με ολες τις συνδρομες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) Αν πρόκειται για μουσική κατεβάζεις τα tracks τα περνάς σε φλασάκι και άντε γειά. Ούτε διαφημίσεις ούτε απαιτήσεις για data. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:08 μμ από gothic_waver 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ 44 λεπτά πριν, Nakis93 είπε Τώρα και τα 3 άτομα στην Ελλάδα που πληρώνουν Youtube Premium θα πρέπει να ξηλωθούν. Ξέρω και τους 3. Δυστυχώς είναι πολλοί περισσότεροι από όσοι νομίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Ευτυχώς θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:20 μμ εμενα ηρθε mail κανα εναμιση πανω το πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ 52 minutes ago, uniquegr said: Εγώ λέω να το πάνε στα 100 ευρώ. Ούτως ή άλλως, τα αμελέτητά μου θα πάρουν. ειδες? δεν το μελετησαν καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 μμ 51 minutes ago, jack124 said: ΧΑΧΑΧΑ. ΕΕ ΌΧΙ ΤΟ YOUTUBE 18 ΕΥΡΏ. Με 6 μελη, 3 ευρώ το άτομο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Te0sX είπε .... ενώ τώρα στο Tidal δινω 12 ευρώ για family. Tidal hifi plus με ποιότητα 24/192, με 3,5 ευρώ το χρόνο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:30 μμ από viman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Εγώ έλαβα αυτή την βδομάδα email από το YouTube επειδή το πλήρωνα μέσω αργεντινης ότι θα μου το ακυρώσουν αν δεν έχω αργεντίνικη κάρτα πληρωμής. Ας είναι καλά η τουρκική μέθοδος ως εναλλακτική. 6€ περίπου για 6 άτομα τον μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 μμ 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Με 6 μελη, 3 ευρώ το άτομο. Είναι κουραστικό το θέμα με τις ομαδικές συνδρομές 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ (επεξεργασμένο) ublock μέχρι να σβήσει ο ήλιος Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:35 μμ από chek2fire 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:38 μμ 3€ το άτομα για 6 άτομα, παραμένει νορμάλ. Παλιά πλήρωνα το family κάπου 4€ το μήνα από αργεντινή, δε ζήταγα λεφτά από το family. Βέβαια μόλις σταματήσουν το διαμοιρασμό του family εκτός σπιτιού, Τουρκία ή Ινδία πάει μονόδρομος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα