Προς το περιεχόμενο

Το YouTube Premium αυξάνει τις τιμές του κατά 38,5% στην Ελλάδα

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, ZoReN είπε

Παίζει κανονικά εδώ και καιρό. Πρόσεχε μόνο να το κατεβάσεις από Github. Παίζουν διάφορα σαιτ που παριστάνουν ότι είναι το official app. Συνδέεσαι κανονικά με google account δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, έχω το main google account μου περασμένο εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

ναι , ok. θα το ξαναβαλω..ναι γενικα ολα απο github όπως και οι υπολοιπες λύσεις.

απλα θελει λιγο μανούρα βλέπω με τον manager κτλ. θα το τσεκαρω thanks.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 08/11/2024 at 06:42, GoMaR said:

Επειδη το spotify μου εχει σπασει τα νευρα σαν αλγοριθμος. Βαζει ολο τα ιδια και τα ιδια. Δοκιμασα το TIDAL(και για καλυτερο quality) αλλα εχει ενα κακο. Δεν μπορω να χειριστω απο την εφαρμογη του κινητου, την εφαρμογη του υπολογιστη. Οπως γινοταν με το spotify δλδ. Εβλεπα τους υπολογιστες σαν devices ενω το Tidal οχι. Ξερεις αν γινεται ;

Δεν γνωρίζω 😕 

• Like 1

Παιδιά ωραία τα brave, τα sideloading κτλ… τα 18€ είναι ultra πολλά.. αλλά εγώ με το κλασικό play τα 1.5€ με τούρκικο VPN δε τα τσιγκουνεύομαι… 

σε smart tv, άμα θες να παίξεις μουσική στο αμάξι με κλειστή οθόνη (όχι Spotify δε δίνω).

το Netflix => stremio

το Spotify => youtube

το YouTube => 1.5€ 👌

edit: μόλις είδα το email, 80TRY/μηνα.. δηλαδή 2€ … ε, try me 

edit2: κάπου είδα και για Νιγηρία ; Παίζει με των 0.60€🤣

IMG_0289.jpeg.a5901a4479a86e9a1d19e2268ebdd732.jpeg

Επεξ/σία από panoulis77

Στις 7/11/2024 στις 9:34 ΜΜ, Haldol είπε

Εν τω μεταξύ, από τη στιγμή που έχω iPhone και θέλω να βλέπω και στην TV, άλλες (αξιόλογες) επιλογές δε παίζουν. Αλλά στα 9,99€ το ατομικό πλέον είναι no-go, καθώς μόνο τις διαφημίσεις θέλω να κόβω ( τ' άλλα χαρακτηριστικά δε μ' ενδιαφέρουν ). Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. 😜

ολα τα κινητα και οι συσκευες ειναι εργαλεια. Υπαρχουν για να μου κανουν την δουλεια σωστα, να με υπηρετουν.

Δεν πα να εχουν μηλαρακι ή οχι ? εγω θελω να κανει την δουλεια. Γιαυτο πολυ απλα, android και youtube vanced για παντα. Και ασε τα κοροιδα να εχουν μηλαρακι.

Στις 7/11/2024 στις 10:35 ΜΜ, chek2fire είπε

ublock μέχρι να σβήσει ο ήλιος 

εσυ αν ειχες τα bitcoin του 2010, τωρα θα ειχες τοσα εκατομυρια που δεν θα σε πειραζαν τα 18 ευρω.... αλλα ετσι ειναι η ζωη, πονος

20 minutes ago, Give-me-a-hit said:

ολα τα κινητα και οι συσκευες ειναι εργαλεια. Υπαρχουν για να μου κανουν την δουλεια σωστα, να με υπηρετουν.

Δεν πα να εχουν μηλαρακι ή οχι ? εγω θελω να κανει την δουλεια. Γιαυτο πολυ απλα, android και youtube vanced για παντα. Και ασε τα κοροιδα να εχουν μηλαρακι.

Σ' ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό, και στον επιστρέφω, διότι προτιμώ να διαλέξω με τα δικά μου κριτήρια το τι κινητό θα έχω. Δεν είμαι «κορόιδο» επειδή δε σ' αρέσει εσένα το κινητό που θέλω. 

Hintάκι: τα Vanced, reVanced, κ.λπ, δεν αποτελούν για 'μενα σημαντικό λόγο για να με κάνουν ν' αλλάξω πλατφόρμα. Αν αποτελούσαν, θα το είχα κάνει χρόνια τώρα, δε κυκλοφόρησαν προχτές.

• Like 3

17 ώρες πριν, panoulis77 είπε

Παιδιά ωραία τα brave, τα sideloading κτλ… τα 18€ είναι ultra πολλά.. αλλά εγώ με το κλασικό play τα 1.5€ με τούρκικο VPN δε τα τσιγκουνεύομαι… 

σε smart tv, άμα θες να παίξεις μουσική στο αμάξι με κλειστή οθόνη (όχι Spotify δε δίνω).

το Netflix => stremio

το Spotify => youtube

το YouTube => 1.5€ 👌

edit: μόλις είδα το email, 80TRY/μηνα.. δηλαδή 2€ … ε, try me 

edit2: κάπου είδα και για Νιγηρία ; Παίζει με των 0.60€🤣

IMG_0289.jpeg.a5901a4479a86e9a1d19e2268ebdd732.jpeg

Το θέμα όμως είναι αν μπορείς και πως μπορείς να το βάλεις στο Ελληνικό λογαριασμό σου.

Στις 8/11/2024 στις 2:26 ΜΜ, serafeim71 είπε

Καλησπέρα,,εισαι σίγουρος οτι δν δουλεύει σε υπαρχον account ? δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ?  ,δηλ θελω να φτιάξω αλλα θα πρεπει να εχω 2 account και να κανω εναλλαγή ετσι ?

Καλημέρα.

Είμαι σίγουρος επειδή το δοκίμασα στο δικό μου και δεν έπαιξε.

Εγω απλά έκανα το Νιγηριανό prime account και το άλλο σαν back up!!

Στις 8/11/2024 στις 2:30 ΜΜ, perpetas είπε

άντε και κάνουμε new.. υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε playlists και subscriptions?

Καλημέρα....Δεν υπάρχει....

Κι εγω manual έκανα add ότι είχα στο 1ο account!!

40% αυξηση και ειδικα στην Ελλάδα ειναι ενδεικτικο πως μας βλεπουν ... προφανως εχουν μελετες και analytics οτι πληρωνουμε καθε αυξηση αλλιως δε θα το εκαναν ...

• Like 1

• Moderators
Στις 8/11/2024 στις 4:29 ΜΜ, Snolly είπε

Δεν υπερασπίζομαι την αύξηση σε καμία περίπτωση αλλά πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να έρχεστε σε κάθε τέτοια είδηση να μας λέτε πόσο χάκερς είστε και με το Χ/Ψ/Δ adblock βλέπετε χωρίς διαφημίσεις;

Παραδέχομαι όποιον θα πει προτιμώ να δω διαφημίσεις από το να πληρώσω ή αυτόν που θα πει δεν αντέχω τις διαφημίσεις και θεωρώ την υπηρεσία ακριβή άρα τέλος το YouTube για μένα.

Αυτός που συνεχίζει να βλέπει (γιατί προφανώς έχει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει) αλλά δεν βλέπει διαφημίσεις επειδή είναι black hat hacker που ξέρει τι πάει να πει adblocker είναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ (και γραφικός).

Τώρα για την αύξηση αυτή καθε αυτή θα την ρυθμίσει η αγορά - αν είναι ακριβό πλέον θα χάσουν αρκετούς πελάτες και θα βγάλουν λιγότερα χρήματα. Αν τα χρήματα στο τέλος της μέρας είναι περισσότερα η αύξηση θα μείνει και θα έρθει και άλλη.

Εμείς ως παρέα πληρώνουμε το οικογενειακό - είμαστε 6 άτομα - έβγαινε 26 ευρώ τον χρόνο έκαστος (2,2 ευρω το μηνα) τώρα πήγε 36 ευρώ τον χρόνο (δηλαδή 3 ευρώ τον μήνα). Ξέρω γω; Εγώ που θέλω να βλέπω από όλες τις συσκευές (laptop, κινητό, τάμπλετ, apple tv και ο,τι αλλο) και να μπορώ και να κατεβάζω υλικό πριν απο μια πτήση θα τα δώσω. Και τα 5 θα τα δωσω. Απο εκεί και πάνω το θεωρώ άδικο και ακριβό και θα το κοψω.

Περιμένω να γεμίσετε την απάντηση με μπερδεμένες φατσούλες γιατί όποιος πληρώνει για κάτι έστω και μισό ευρώ είναι στα μάτια σας κορόιδο.

Αναφορά σε κείμενο

YouTube family plans allow you to share membership benefits with up to 5 family members who live within the same residential address.

Εκτός αν στην παρέα σου είστε όλοι ξαδέρφια που μένετε στο ίδιο σπίτι, τότε μια χαρά παράτυπος είσαι και εσύ και οι φίλοι σου. Αν, λοιπόν, δε θες να είσαι τσάμπα μάγκας (και γραφικός), είτε πλήρωσε την κανονική συνδρομή όπως ορίζουν τα ToS, είτε άσε τις νουθεσίες και τις ηθικολογίες.

• Like 1

2 minutes ago, Kercyn said:

Εκτός αν στην παρέα σου είστε όλοι ξαδέρφια που μένετε στο ίδιο σπίτι, τότε μια χαρά παράτυπος είσαι και εσύ και οι φίλοι σου. Αν, λοιπόν, δε θες να είσαι τσάμπα μάγκας (και γραφικός), είτε πλήρωσε την κανονική συνδρομή όπως ορίζουν τα ToS, είτε άσε τις νουθεσίες και τις ηθικολογίες.

θα πληρώσω την κανονική συνδρομή μόνο και μόνο για να συνεχίσω τις νουθεσίες και τις ηθικολογίες στους 100% κλέφτες

• Moderators
4 λεπτά πριν, Snolly είπε

θα πληρώσω την κανονική συνδρομή μόνο και μόνο για να συνεχίσω τις νουθεσίες και τις ηθικολογίες στους 100% κλέφτες

Ενδιαφέρουσα λέξη το "κλέφτες", αλλά πήγαινε απ' τα 3 στα 18 ευρώ το μήνα πρώτα και μετά συζητάμε ό,τι θες.

• Like 1

• Super Moderators
4 minutes ago, Kercyn said:

Ενδιαφέρουσα λέξη το "κλέφτες", αλλά πήγαινε απ' τα 3 στα 18 ευρώ το μήνα πρώτα και μετά συζητάμε ό,τι θες.

Δεν θα πάει στα 18, στα 9.99 θα πάει που κοστίζει το ατομικό. 😛

• Moderators
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Δεν θα πάει στα 18, στα 9.99 θα πάει που κοστίζει το ατομικό. 😛

Μι σκούζι, 18 μου το βγάζει εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...