Προς το περιεχόμενο

Το YouTube Premium αυξάνει τις τιμές του κατά 38,5% στην Ελλάδα

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπερασπίζομαι την αύξηση σε καμία περίπτωση αλλά πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να έρχεστε σε κάθε τέτοια είδηση να μας λέτε πόσο χάκερς είστε και με το Χ/Ψ/Δ adblock βλέπετε χωρίς διαφημίσεις;

Παραδέχομαι όποιον θα πει προτιμώ να δω διαφημίσεις από το να πληρώσω ή αυτόν που θα πει δεν αντέχω τις διαφημίσεις και θεωρώ την υπηρεσία ακριβή άρα τέλος το YouTube για μένα.

Αυτός που συνεχίζει να βλέπει (γιατί προφανώς έχει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει) αλλά δεν βλέπει διαφημίσεις επειδή είναι black hat hacker που ξέρει τι πάει να πει adblocker είναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ (και γραφικός).

Τώρα για την αύξηση αυτή καθε αυτή θα την ρυθμίσει η αγορά - αν είναι ακριβό πλέον θα χάσουν αρκετούς πελάτες και θα βγάλουν λιγότερα χρήματα. Αν τα χρήματα στο τέλος της μέρας είναι περισσότερα η αύξηση θα μείνει και θα έρθει και άλλη.

Εμείς ως παρέα πληρώνουμε το οικογενειακό - είμαστε 6 άτομα - έβγαινε 26 ευρώ τον χρόνο έκαστος (2,2 ευρω το μηνα) τώρα πήγε 36 ευρώ τον χρόνο (δηλαδή 3 ευρώ τον μήνα). Ξέρω γω; Εγώ που θέλω να βλέπω από όλες τις συσκευές (laptop, κινητό, τάμπλετ, apple tv και ο,τι αλλο) και να μπορώ και να κατεβάζω υλικό πριν απο μια πτήση θα τα δώσω. Και τα 5 θα τα δωσω. Απο εκεί και πάνω το θεωρώ άδικο και ακριβό και θα το κοψω.

Περιμένω να γεμίσετε την απάντηση με μπερδεμένες φατσούλες γιατί όποιος πληρώνει για κάτι έστω και μισό ευρώ είναι στα μάτια σας κορόιδο.

• Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, hdtess33 είπε

Τόσο απίθανο είναι ? Εγώ το πλήρωνα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, και κυρίως για την μουσική μιας και το προτιμούσα από το Spotify ή το tidal διότι έφτιαχνε πιο καλές playlist και γενικά μου άρεσε παραπάνω. Το να ασχοληθώ με πλάγιους τρόπους το βαριόμουν. Αλλά αυτή η αύξηση είναι κοροϊδία ενώ ταυτόχρονα το youtube (όχι το music ) έχει καταντήσει μια αθλιότητα γεμάτη τοποθέτηση προϊόντων. 

Υπάρχουν αξιόλογοι τρόποι και αρκετά εύκολοι μπορώ να πω.

Το premium έχει την οποιαδήποτε τοποθέτηση προϊόντων? 

Τι είναι το Youtube ρε παιδιά?

Το ότι ακόμα και μετά από αυτό μερικοί είναι με το μέρος μιας πλατφόρμας που στην τελική παράγει 0 περιεχόμενο (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ CONTENT), έχει τον γνωστό ρόλο του ντ___β___α δλδ, απλα δείχνει πόσο βολεμένοι είναι μερικοί και τα ανέχονται αυτά. "Έλα μωρέ 1 ευρώ είναι, έλα μωρέ 2 ευρώ είναι". Πλέον δεν με ενοχλεί αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Υπάρχουν αξιόλογοι τρόποι και αρκετά εύκολοι μπορώ να πω.

Το premium έχει την οποιαδήποτε τοποθέτηση προϊόντων? 

Από την μια τα περισσότερα βίντεο έχουν διαφήμιση από τον δημιουργό μέσα στην ροή,  από την άλλη μόλις ψάξεις κάποιο προϊόν π.χ. κάποιο κινητό θα δέχεσαι καταιγισμό από προτάσεις να δεις κ άλλα παρόμοια που κατά την γνώμη μου είναι διαφήμιση στα όρια του σπάμ, τώρα αν είναι απλά μαλακας ο αλγόριθμος και κάνω λάθος  δεν ξέρω. 

3 ώρες πριν, sirparis είπε

Όποιος έχει IOS να βάλει το Pretube όποιος έχει android ας βάλει ASTRON.

Το ASTRON δεν βλέπω να είναι open source, οπότε προσωπικά προτιμώ να δω διαφημίσεις από τον κίνδυνο για malware. Τέτοια apps, αν δεν είναι ανοικτά, είναι υψηλού κινδύνου κατά τη γνώμη μου.

55 λεπτά πριν, Snolly είπε

Δεν υπερασπίζομαι την αύξηση σε καμία περίπτωση αλλά πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να έρχεστε σε κάθε τέτοια είδηση να μας λέτε πόσο χάκερς είστε και με το Χ/Ψ/Δ adblock βλέπετε χωρίς διαφημίσεις;

Παραδέχομαι όποιον θα πει προτιμώ να δω διαφημίσεις από το να πληρώσω ή αυτόν που θα πει δεν αντέχω τις διαφημίσεις και θεωρώ την υπηρεσία ακριβή άρα τέλος το YouTube για μένα.

Αυτός που συνεχίζει να βλέπει (γιατί προφανώς έχει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει) αλλά δεν βλέπει διαφημίσεις επειδή είναι black hat hacker που ξέρει τι πάει να πει adblocker είναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ (και γραφικός).

Τώρα για την αύξηση αυτή καθε αυτή θα την ρυθμίσει η αγορά - αν είναι ακριβό πλέον θα χάσουν αρκετούς πελάτες και θα βγάλουν λιγότερα χρήματα. Αν τα χρήματα στο τέλος της μέρας είναι περισσότερα η αύξηση θα μείνει και θα έρθει και άλλη.

Εμείς ως παρέα πληρώνουμε το οικογενειακό - είμαστε 6 άτομα - έβγαινε 26 ευρώ τον χρόνο έκαστος (2,2 ευρω το μηνα) τώρα πήγε 36 ευρώ τον χρόνο (δηλαδή 3 ευρώ τον μήνα). Ξέρω γω; Εγώ που θέλω να βλέπω από όλες τις συσκευές (laptop, κινητό, τάμπλετ, apple tv και ο,τι αλλο) και να μπορώ και να κατεβάζω υλικό πριν απο μια πτήση θα τα δώσω. Και τα 5 θα τα δωσω. Απο εκεί και πάνω το θεωρώ άδικο και ακριβό και θα το κοψω.

Περιμένω να γεμίσετε την απάντηση με μπερδεμένες φατσούλες γιατί όποιος πληρώνει για κάτι έστω και μισό ευρώ είναι στα μάτια σας κορόιδο.

Φίλε μου, δεν σε θεωρώ κορόιδο αν θέλεις να πληρώσεις για τις υπηρεσίες που λαμβάνεις. Αλλά κατανοώ και όσους δε θέλουν να το κάνουν.

Στην τελική σκέψου το ως εξής: Αν αύριο όλοι βάζαμε premium, το YouTube πιστεύεις θα ήταν ικανοποιημένο; Ή μήπως θα έμπαινε σε αναζήτηση για τον επόμενο τρόπο με τον οποίο θα αυξήσει τα έσοδά του; Πιθανότατα αν όλοι είχαμε premium, να εισήγαγε πάλι διαφημίσεις και να σου ζητούσε "extra premium" συνδρομή για να στις αφαιρέσει.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να βλέπεις και τους "τζαμπατζήδες" χρήστες ως μια μορφή αυτό-ρύθμισης της αγοράς (που από ότι κατάλαβα από το σχόλιό σου, πιστεύεις και βασίζεσαι σε αυτή). Ίσως σου ακούγεται παράδοξο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι "τζαμπατζήδες" λειτουργούν υπέρ και των επί πληρωμή χρηστών. Γνώμη μου...

Σχετικά με τις εφαρμογές στις smart tv που ρωτάνε κάποιοι. 

Γιατι στο καλό ασχολείστε ακόμα με τα σάπια λειτουργικά της κάθε Samsung και lg? Αφού πήρατε τηλεόραση με 500-1000-1500€ πάρτε και ένα Android tv κουμπωστε το στην hdmi να τελειώνετε. 

20 ώρες πριν, Huruduru είπε

Εγώ έλαβα αυτή την βδομάδα email από το YouTube επειδή το πλήρωνα μέσω αργεντινης ότι θα μου το ακυρώσουν αν δεν έχω αργεντίνικη κάρτα πληρωμής. Ας είναι καλά η τουρκική μέθοδος ως εναλλακτική. 6€ περίπου για 6 άτομα τον μήνα. 

Γιατι, εχεις τουρκικη κάρτα πληρωμής;

7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό γίνεται μόνο  αν η τηλεόραση σου έχει android λειτουργικό.

Αν δεν έχει όμως android λειτουργικό τι γίνεται?

android box tv όπως είπε και ο @soconium

Επεξ/σία από iignatios

Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα που θα το κρατησει. Αρχικα εφαγα τη φολα και απο τουρκικες λιρες θα το πληρωνω σε €. Σε λιγο θα φαω τη φολα με τα 18 ευρω αλλα με 2 παιδια σε τηλεορασεις, ταμπλετ κινητα κλπ συν 2 ενηλικες συν γιαγια παππους που θελουν να βλεπουν κανα βιντεο χωρις να πεταγονται διαφημισεις το family ειναι μονοδρομος

• Like 5

20 λεπτά πριν, iignatios είπε

android box tv όπως είπε και ο @soconium

Δεν πάει έτσι όμως ειδικά αν η τηλεόραση σου είναι smart tv δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις android tv

3 hours ago, Volga said:

Δεν μαθαίνει αυτή η εταιρεία...

Ολο το content έχει φύγει σε TikTok και αυτοί εκεί... φτανουν στο γκρεμό και αντι για φρένο, πέρνουν φόρα. :D 

Ποιο τικτοκ ρε μπρο, ειμαστε μπαρμπαδια, θέλουμε κοντεντ τύπου ομιλια δύο ωρών να ακουμε την ώρα που πλένουμε τα πιάτα (τρόπος του λέγειν δεν πλένω πιατα δύο ώρες), το τικτοκ μετά το μισαωρο προκαλει ιλίγγους.

Επεξ/σία από Evangelos Anagnostou
  • Haha 2

4 ώρες πριν, Snolly είπε

Προφανώς είσαι μόνος σου, γιατι αν έχεις παιδιά και θες να έχεις Family LInk αναγκαστικά ξεχνάς τη φάση του ..."6 φίλοι". Τις θέσεις του Family δεν μπορείς να τις μοιραστείς με ξένους σε αυτή την περίπτωση. Υπάρχουν και οι λογικές του τύπου παίρνω μια συνδρομή από το ...Ουζμπεκιστάν σε ένα νέο Gmail και πρακτικά χτίζεις όλες τους τις playlist ξανα μανά και ελπίζεις μη στο ρίξει καποια στιγμή η μαμά Google.

Δεν είναι λύση. Αλλά και δευτερον πάρα μα πάρα πολλοί content creators ανεβάζουν τα video τους και σε άλλες πλατφόρμες οποτε ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο πληρωμής για κάτι που κατα 80% θα βρω και αλλού 

14 hours ago, Melven said:

παίζει?? το ειχα αλλα μετα απο ενα σημειο δεν επαιζε οποτε αναγκαστικά πήγα στα newpipe κτλ

με παραξενευει. θα το ξαναδοκιμασω σημερα.

καλα κοιτα και τα αλλα εχουν τα ιδια features λιγο πολυ, sponsorblock κτλ , απλα ναι στο newpipe δεν μπορεις να κανεις sign in κ να σου πω γενικα θα το φοβομουν το sign in με google account καπου αλλου, εκτος αν το authentication το εκανε η google, νομιζω στο vanced έτσι ήταν.

παντως μπορει ενα βιντεο που θα διαλεξεις να βλεπεις στο normal youtube παντας share και το στελνεις στο newpipex κτλ. εγω ετσι παιζω οταν ειναι να δω κατι που δεν ειναι μικρο και ξερω οτι θα με ταραξει στη διαφημιση.

Παίζει κανονικά εδώ και καιρό. Πρόσεχε μόνο να το κατεβάσεις από Github. Παίζουν διάφορα σαιτ που παριστάνουν ότι είναι το official app. Συνδέεσαι κανονικά με google account δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, έχω το main google account μου περασμένο εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

• Like 1

Στις 7/11/2024 στις 9:56 ΜΜ, nzeppos είπε

Μια χαρά είναι οι υπηρεσίες του, δεν χρειάζονται καμία βελτίωση. Ας είναι καλά το "Family" (που λέει ο λόγος) δια 5.

Για σένα φίλε και τούς άλλους 4 μπορεί να είναι "πού λέει ο λόγος" family. Για εμένα όμως όλη η πληρωμή του πακέτου είναι όλη δική μου 🫤🫤😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...