Razgriz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 19 minutes ago, Razgriz said: Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Ναι, φαίνεται ξεκάθαρα από τα προηγούμενα posts του topic. 😛
perpetas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που έχει ανεβάσει ο Unboxing Σωτήρης με συνδρομή μέσω Eneba σε iPhone ; Και πιο συγκεκριμένα αν ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό σε υπάρχον λογαριασμό!
enlightened Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 23 minutes ago, Razgriz said: Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Εγώ. Είχα πάρει τον απρίλιο του 2023 2 χρόνια με Ινδικό τρόπο πληρωμής. Να μου ειχε βγει 20-30€ και τα δύο χρόνια; Δε θυμάμαι. Ακόμα πάντως δεν μου το έχουν κόψει. Αν μου το κόψουν θα ξαναπροσπαθήσω με τους αντίστοιχους οδηγούς και αν δε γίνεται δε θα το ξαναβάλω
ksessalonikios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου εμένα μ' αρέσει που γράφει ότι δεν παίρνουν εύκολα τέτοιες αποφάσεις κι έχουν ξεσκιστεί να αυξάνουν την τιμή κατα 50% και 90% κάθε τρεις και λίγο. Πριν 2 χρόνια η συνδρομή ήταν κάπου 60 λίρες και τώρα θα φτάσει 160 (κι άμα πληρώσεις μέσω apple 210)
geopel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ας το πάνε 100 το μήνα. Εγώ μηδέν έδινα, μηδέν θα δίνω!! 1
hdtess33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Razgriz είπε Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Τόσο απίθανο είναι ? Εγώ το πλήρωνα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, και κυρίως για την μουσική μιας και το προτιμούσα από το Spotify ή το tidal διότι έφτιαχνε πιο καλές playlist και γενικά μου άρεσε παραπάνω. Το να ασχοληθώ με πλάγιους τρόπους το βαριόμουν. Αλλά αυτή η αύξηση είναι κοροϊδία ενώ ταυτόχρονα το youtube (όχι το music ) έχει καταντήσει μια αθλιότητα γεμάτη τοποθέτηση προϊόντων. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από hdtess33
elmagico Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, perpetas είπε Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που έχει ανεβάσει ο Unboxing Σωτήρης με συνδρομή μέσω Eneba σε iPhone ; Και πιο συγκεκριμένα αν ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό σε υπάρχον λογαριασμό! Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! 1
serafeim71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, elmagico είπε Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! Καλησπέρα,,εισαι σίγουρος οτι δν δουλεύει σε υπαρχον account ? δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ? ,δηλ θελω να φτιάξω αλλα θα πρεπει να εχω 2 account και να κανω εναλλαγή ετσι ?
perpetas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 17 minutes ago, elmagico said: Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! άντε και κάνουμε new.. υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε playlists και subscriptions?
sirparis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Όποιος έχει IOS να βάλει το Pretube όποιος έχει android ας βάλει ASTRON. 1
FanisTsi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις ακύρωσα την συνδρομή έχω μέχρι 30 Νοέμβρη,λογικά μετά επιστροφή στο Spotify duo με 10 ευρώ. 1
MaIdoror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 18 hours ago, redmedusa said: πόσα θα έδινες εσυ? 0,50€ το πολυ
Volga Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δεν μαθαίνει αυτή η εταιρεία... Ολο το content έχει φύγει σε TikTok και αυτοί εκεί... φτανουν στο γκρεμό και αντι για φρένο, πέρνουν φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα