Razgriz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 19 minutes ago, Razgriz said: Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Ναι, φαίνεται ξεκάθαρα από τα προηγούμενα posts του topic. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που έχει ανεβάσει ο Unboxing Σωτήρης με συνδρομή μέσω Eneba σε iPhone ; Και πιο συγκεκριμένα αν ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό σε υπάρχον λογαριασμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 23 minutes ago, Razgriz said: Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Εγώ. Είχα πάρει τον απρίλιο του 2023 2 χρόνια με Ινδικό τρόπο πληρωμής. Να μου ειχε βγει 20-30€ και τα δύο χρόνια; Δε θυμάμαι. Ακόμα πάντως δεν μου το έχουν κόψει. Αν μου το κόψουν θα ξαναπροσπαθήσω με τους αντίστοιχους οδηγούς και αν δε γίνεται δε θα το ξαναβάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου εμένα μ' αρέσει που γράφει ότι δεν παίρνουν εύκολα τέτοιες αποφάσεις κι έχουν ξεσκιστεί να αυξάνουν την τιμή κατα 50% και 90% κάθε τρεις και λίγο. Πριν 2 χρόνια η συνδρομή ήταν κάπου 60 λίρες και τώρα θα φτάσει 160 (κι άμα πληρώσεις μέσω apple 210) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μλκα λεφτα υπαρχουν τελικα οριστε οι λιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ας το πάνε 100 το μήνα. Εγώ μηδέν έδινα, μηδέν θα δίνω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdtess33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Razgriz είπε Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ? Τόσο απίθανο είναι ? Εγώ το πλήρωνα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, και κυρίως για την μουσική μιας και το προτιμούσα από το Spotify ή το tidal διότι έφτιαχνε πιο καλές playlist και γενικά μου άρεσε παραπάνω. Το να ασχοληθώ με πλάγιους τρόπους το βαριόμουν. Αλλά αυτή η αύξηση είναι κοροϊδία ενώ ταυτόχρονα το youtube (όχι το music ) έχει καταντήσει μια αθλιότητα γεμάτη τοποθέτηση προϊόντων. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από hdtess33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elmagico Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, perpetas είπε Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που έχει ανεβάσει ο Unboxing Σωτήρης με συνδρομή μέσω Eneba σε iPhone ; Και πιο συγκεκριμένα αν ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό σε υπάρχον λογαριασμό! Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serafeim71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, elmagico είπε Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! Καλησπέρα,,εισαι σίγουρος οτι δν δουλεύει σε υπαρχον account ? δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ? ,δηλ θελω να φτιάξω αλλα θα πρεπει να εχω 2 account και να κανω εναλλαγή ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perpetas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 17 minutes ago, elmagico said: Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut. Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!! άντε και κάνουμε new.. υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε playlists και subscriptions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sirparis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Όποιος έχει IOS να βάλει το Pretube όποιος έχει android ας βάλει ASTRON. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FanisTsi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις ακύρωσα την συνδρομή έχω μέχρι 30 Νοέμβρη,λογικά μετά επιστροφή στο Spotify duo με 10 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 18 hours ago, redmedusa said: πόσα θα έδινες εσυ? 0,50€ το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δεν μαθαίνει αυτή η εταιρεία... Ολο το content έχει φύγει σε TikTok και αυτοί εκεί... φτανουν στο γκρεμό και αντι για φρένο, πέρνουν φόρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα