Sakis999999999999 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ποίος ήρθε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotisk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Melven είπε αφου μας τεζαρε το vanced, πλεον πήγα σε tubular ή/και newpipeX κατεβασε astron ειναι αρκετα καλη και με παρασκηνιο να παιζει και να κατεβαζεις τα βιντεο και κανονικα περνας τον λογαριασμο σου και το πιο σημαντικο ειναι ασφαλες απλα ειναι μονο για android. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου από sotisk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 hour ago, Thresh said: Με 6 μελη, 3 ευρώ το άτομο. Είναι πάρα πολλά και πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ρε κοίτα ποιος βγήκε στην πιάτσα να μας το παίξει πάρτα όλα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 50 minutes ago, logistoulis said: Κι όμως τα έχω όλα ατομικά πλέον (Netflix, Nintendo) και έκοψα τα υπόλοιπα Οπότε μια χαρά chooser είμαι Στο πλαίσιο να κρατήσω χαμηλά τον αριθμό των συνδρομών μου βέβαια πράγματα όπως το yt πολύ απλά δεν παίζει Ατομικό Netflix δλδ non 4K? Κατα τα άλλα καμμία κούραση το Family, αρκεί να μην βρίσκεις randomάδες. 7 minutes ago, jack124 said: Είναι πάρα πολλά και πάλι Πολλά τα 3 ευρώ το μήνα? I've got bad news... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Ατομικό Netflix δλδ non 4K? Κατα τα άλλα καμμία κούραση το Family, αρκεί να μην βρίσκεις randomάδες. Πολλά τα 3 ευρώ το μήνα? I've got bad news... povertyphobe!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras22 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Εν τω μεταξεί, έτσι που το γράφει στο άρθρο είμαι ο μόνος που δε βλέπω να διευκρινίζεται οτι μιλάμε για το family; Έχω ατομικό, θα μου το πάει λέει στα 10, μέχρι εκεί το αντέχω για παραπάνω θα γυρίσω στα πειρατικά. Η αλήθεια είναι οτι, σε συνδυασμό με το youtube music, και τη χρήση στο iphone, οπου λειτουργεί στο παρασκήνιο, είναι καλό, αρχίζει ωστόσο να φτάνει τα όρια ανοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ο μόνος οικονομικός τρόπος πλέον είναι το share σαν "οικογένεια". Δυστυχώς τα vpn που πληρώναμε λες και ήμασταν αιγυπτο πλέον δεν παίζει. Πάντως με τις Ελληνικές τιμές δεν νομίζω να είναι πολλοί που θα αγοράσουν yt premium. Μακάρι να μπορούσαμε να βούβαλου adblocker και σε smart tv που δεν έχουν λειτουργικό android. 17 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Εν τω μεταξεί, έτσι που το γράφει στο άρθρο είμαι ο μόνος που δε βλέπω να διευκρινίζεται οτι μιλάμε για το family; Έχω ατομικό, θα μου το πάει λέει στα 10, μέχρι εκεί το αντέχω για παραπάνω θα γυρίσω στα πειρατικά. Η αλήθεια είναι οτι, σε συνδυασμό με το youtube music, και τη χρήση στο iphone, οπου λειτουργεί στο παρασκήνιο, είναι καλό, αρχίζει ωστόσο να φτάνει τα όρια ανοχής. Όταν λες πειρατικά τι ακριβώς εννοείς? To youtube family? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 3 hours ago, Haldol said: Εν τω μεταξύ, από τη στιγμή που έχω iPhone και θέλω να βλέπω και στην TV, άλλες (αξιόλογες) επιλογές δε παίζουν. Αλλά στα 9,99€ το ατομικό πλέον είναι no-go, καθώς μόνο τις διαφημίσεις θέλω να κόβω ( τ' άλλα χαρακτηριστικά δε μ' ενδιαφέρουν ). Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. 😜 Brave browser και μπαίνεις YouTube σαν να έχεις Premium 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrins Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Πολύ περιεχόμενο καταναλώνετε, θα μου πάθετε τίποτα Καταναλώστε και λίγη θαλάσσια αύρα με πασατέμπο, κάνει καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, patentas11 είπε Έτσι, πρώτα κόβει τα adblock λέγοντας οτι δεν κοστίζει και τόσο τραγικά το premium. Και μόλις καθαρίσει το οικόπεδο... τσάκ στη μέση. Αυτά έχει το μονοπώλιο και τα δισεκατομμύρια κέρδη που βγάζουν. Δεν βγαίνουν τα παιδιά! Δεν θα με εξέπλητε αν το YouTube υιοθετούσε DRM τύπου Widevine στο μέλλον, για να τελειώνει μια και καλή με τους ad blockers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Καλά στο λάπτοπ όπερα κ brave μόνο κ ούτε μισή διαφήμιση. Για web os κ lg τηλεόραση τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δεν μας ξαφνιάζει τίποτε. Μετα την συνεχόμενη μαχη εναντίον των blockers και την ρητορική όπως και τις προτροπές ορισμένων να γραφτείς premium για να μην έχεις διαφημίσεις. Το λέγαμε όλοι ότι η εταιρεία περιμένει ποσους θα μαζέψει και μετά να κάνει αύξηση τιμών. Το ότι μπορεί να αποχωρήσουν Χ άτομα λόγω αντίδρασης στις αυξήσεις, απλά εντάσσεται μέσα στα πλάνα της εταιρείας, τα λεφτά και την μπαζα της θα την βγάλει έτσι κι αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 5 hours ago, Melven said: αφου μας τεζαρε το vanced, πλεον πήγα σε tubular ή/και newpipeX Το Revanced παίζει κανονικά πάντως. Το newpipe το δοκίμασα, δεν υποφέρεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris1990 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα