Προς το περιεχόμενο

Eurobank - λογαριασμος μισθοδοσιας

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω λογαριασμο Eurobank ηδη, με λογαριασμο ομως ταμιευτηριου. Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μπορω μονο σε καταστημα να ανοιξω. Μεταξυ αλλων, να παω ΔΕΚΟ για καινουργια διευθυνση και χαρτι εργοδοτη

ΟΜΩΣ, χθες εκανα το kyc που εκει ειχα καιρο να το κανω και τραβηξε τα στοιχεια μου, με μοναδικο να μενει σε επεξεργασια να ειναι το επαγγελμα. Επισης ειδα οτι μισθοδοσια, θελει εναν καθημερινο λογαριασμο plus, τον οποιο και ανοιξα σε 2 λεπτα. Οποτε, αν τελειωσει και η επεξεργασια του επαγγελματος, αρκει να τους δωσω το iban του καθημερινου λογαριασμου? Η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει η επισκεψη, εκτος αν καταφερω να παω 8-8:30. Ηταν αλλος σε παρομοια θεση και τον ανοιξε με αυτον τον τροπο, και να εδωσε το iban αυτου του λογαριασμου στην επιχειρηση? (ή αν απαντανε σε αυτα τα μηνυματα που του στελνεις εντος εφαρμογης, γιατι τους εστειλα εκει την ερωτηση)

https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/trapezikoi-logariasmoi/kathimerinos-logariasmos-plus

image.png.2986af845173e6475f1359276c0ff78e.png

image.png.cc4d6f6e21df7d224bfb6fd089d4e8dd.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, asdfnikos είπε

δίνεις κανονικά αυτόν. Όταν πιστωθεί η πρώτη μισθοδοσία θα κοπεί και η χρέωση των 60 λεπτών.

Αυτή η χρέωση των 60 λεπτών γίνεται και σε άλλες τράπεζες; Γατί δεν το έχω συναντήσει σε Πειραιώς και Εθνική και κατά πόσο είναι νόμιμη;  αν καταλαβα καλα μια φορα τον μήνα γίνεται 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...