liopyr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ψαχτήρι αυτοκινήτου μέσω VIN number όπου βλέπεις ιστορικό χιλιομέτρων, πιθανά ατυχήματα κλπ; Βρίσκω πολλά ψάχνοντας, αλλά υποψιάζομαι πως τα περισσότερα είναι scam και δεν θέλω να πετάξω ένα 20ευρο χωρίς λόγο. Γνωρίζετε κάποιο που είναι 100% legit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 6 λεπτά πριν, liopyr είπε Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ψαχτήρι αυτοκινήτου μέσω VIN number όπου βλέπεις ιστορικό χιλιομέτρων, πιθανά ατυχήματα κλπ; Βρίσκω πολλά ψάχνοντας, αλλά υποψιάζομαι πως τα περισσότερα είναι scam και δεν θέλω να πετάξω ένα 20ευρο χωρίς λόγο. Γνωρίζετε κάποιο που είναι 100% legit; carvertical που δεν μου βρήκε τίποτα ζήτησα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Autodna μου έβγαλε αποτελέσματα https://www.autodna.com/ Εξαρτάται απο που το έχουν φέρει το αμάξι .Δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε όλες τις βάσεις δεδομένων απο οτι φαίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εχω χρησιμοποιησει το CarVertical για το Megane που πηρα, εισαγωγη απο Ολλανδια. Αν και εβγαλε αρκετα στοιχεια δεν ειχε πληρες ιστορικο. Αυτο το πηρα με την Ολλανδικη πινακιδα κυκλοφοριας και Ολλανδικο site… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Περισσότερο με ενδιαφέρει να δω αν υπάρχει ατύχημα στο ιστορικό του, γιατί σήμερα που βγάλαμε καπάκια κλπ. για να αλλαχτούν ιμάντες μου είπε ο μηχανικός πως η πλεξούδα είχε λυθεί για κάποιο λόγο και την έχουν τυλίξει με υφασμάτινη ταινία, συν 2-3 ατσουμπαλιές που βρήκε σε φύσες και κάτι βάσεις.. Αυτός εκτίμησε πως μάλλον έχουν αλλαχτεί πράγματα από στούκα στο μπροστά μέρος, και θέλω να ξέρω αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.. Το autoDNA μου βγάζει τα παρακάτω, στο vehicle history που δίνει 2 entries θα υπάρχει κάτι σχετικό άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Noμίζω ότι δεν θα σου βγάλει πολλά. Εμένα τα βγάζει ολα διαθέσιμα.φωτο εξοπλισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannislo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 ώρες πριν, SaFiS είπε Εχω χρησιμοποιησει το CarVertical για το Megane που πηρα, εισαγωγη απο Ολλανδια. Αν και εβγαλε αρκετα στοιχεια δεν ειχε πληρες ιστορικο. Αυτο το πηρα με την Ολλανδικη πινακιδα κυκλοφοριας και Ολλανδικο site… Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου pm ποιο ειναι το site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 hours ago, Giannislo said: Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου pm ποιο ειναι το site? https://www.kentekencheck.nl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NothinqSpecial Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το αμάξι είναι εισαγωγής; Αν όχι, έχω την εντύπωση ότι μπορείς να μάθεις και απο την ασφαλιστική σου για το ιστορικό. Επίσης μπορεί να έχει χτυπηθεί το αμάξι και ο προηγούμενος να το έφτιαξε χώρις δήλωση στην ασφαλιστική, οπότε και τα site θα το βλέπουν ως "καθαρό" και "ατρακάριστο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Μέλος Share Δημοσ. πριν από 41 λεπτά Εισαγωγής είναι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα