Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Πονηρούλη, έβαλες όμως γελαστό emoji οπότε είναι σαν να τον (όχι του) είπες ότι κατάλαβες 😅 Ε λεω βαλε το γελαστο εμοτζι στον αγαπημενο μας mod και το βρισκω μετα η εχει και αυριο μερα να το πιασω. Αντε ξεφυγαμε λιγακι με το offtopic ας το σταματησουμε και συνεχιζουμε τη συζητηση για την κονσολα απο εδω και περα. 1
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, Arkin είπε Ε λεω βαλε το γελαστο εμοτζι στον αγαπημενο μας mod και το βρισκω μετα η εχει και αυριο μερα να το πιασω. Αντε ξεφυγαμε λιγακι με το offtopic ας το σταματησουμε και συνεχιζουμε τη συζητηση για την κονσολα απο εδω και περα. Spoiler Επειδή είμαστε offtopic το βάζω ως spoiler. Θυμήθηκα αυτό το review του 5700x3d πρίν κάτι μήνες: https://www.techspot.com/review/2801-amd-ryzen-5700x3d/ Πολύ καλά νούμερα και άριστη επιλογή για όσους κατέχουν ήδη σύστημα AM4. Στο τέλος όμως του review ο steve γράφει: Winning by Binning So there you have it, for those already on AMD's AM4 platform and in need of more CPU power for gaming, the 5700X3D stands out as an exceptionally good deal. Priced at just $250, it offers an affordable, quick, and easy upgrade option, and while the 5800X3D is a good choice, the 5700X3D presents far better value. Essentially, for what is the price of DDR5 memory and an AM5 motherboard, you can buy the 5700X3D, so it's hard to argue that those already on AM4 shouldn't just buy the 5700X3D, it's certainly going to look after them for years to come. But if you're in need of a new PC or a platform upgrade, you should ignore the 5700X3D and instead buy the Ryzen 5 7600X, which offers similar value with better features and future upgradeability with upcoming AM5 CPUs. Also, keep in mind the Ryzen 5 7600 which costs $200 and delivers similar performance to the 7600X, so that's probably worth a look for some extra savings. It's great to see AMD still offering more value on the AM4 platform, and it's particularly great news for those who invested in it and are looking for cheap upgrade options. If you are on AM4, let us know if the 5700X3D has enticed you to upgrade, we're keen to read your feedback. και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
fwtonio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, Karanikolis είπε Κάνεις λάθος. Ποιος σου είπε ότι όταν στήσεις κάτι δεν είναι plug and play? Αυτό που γράφεις απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να κάνουν oc κτλ.. επίσης δεν χρειάζεται καν να μπεις στην διαδικασία συναρμολόγησης, με ένα μικρό κόστος το παίρνεις έτοιμο στημένο ή αγοράζεις έτοιμο build.. Δεν είπα ότι δεν είναι pnp ... υπονόησα ότι για να έχεις την χαμηλότερη τιμή, με την μέγιστη απόδοση στο PC, πρέπει να το ψάξεις πάρα μα πάρα πολύ. Και αυτήν την διάθεση, τον χρόνο και τις γνώσεις τις έχουν ελάχιστοι. Το έτοιμο στημένο θα προκύψει με αυτά που θα παραγγείλεις, άρα το έχεις ψάξει. Το έτοιμο built... έλα τώρα... ποιος ακριβώς θα σου το προσφέρει; Επιμένω. Η κονσόλα είναι τρομερή στην ευκολία. Αν πάλι κάποιος ενδιαφέρεται για ανθυποσκιές κάπου εκεί στο βάθος, fps που δεν τα βλέπει ούτε πιλότος μαχητικού και αναλύσεις που δεν ξεχωρίζουν ούτε με κιάλια, τότε εννοείται ότι θα πάει στο PC και πίστεψέ με... ήμουν εκεί... Τώρα;... με τίποτα. 2 1
Mythoplasths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 36 λεπτά πριν, fwtonio είπε Δεν είπα ότι δεν είναι pnp ... υπονόησα ότι για να έχεις την χαμηλότερη τιμή, με την μέγιστη απόδοση στο PC, πρέπει να το ψάξεις πάρα μα πάρα πολύ. Και αυτήν την διάθεση, τον χρόνο και τις γνώσεις τις έχουν ελάχιστοι. Το έτοιμο στημένο θα προκύψει με αυτά που θα παραγγείλεις, άρα το έχεις ψάξει. Το έτοιμο built... έλα τώρα... ποιος ακριβώς θα σου το προσφέρει; Επιμένω. Η κονσόλα είναι τρομερή στην ευκολία. Αν πάλι κάποιος ενδιαφέρεται για ανθυποσκιές κάπου εκεί στο βάθος, fps που δεν τα βλέπει ούτε πιλότος μαχητικού και αναλύσεις που δεν ξεχωρίζουν ούτε με κιάλια, τότε εννοείται ότι θα πάει στο PC και πίστεψέ με... ήμουν εκεί... Τώρα;... με τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια...άνθρωποι που πιστεύουν πολιτικούς... ανθρώποι που πιστεύουν σε ξύλινες εικόνες ..και σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε τον παπά του fps ? ....:) 1 2
fwtonio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 33 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια...άνθρωποι που πιστεύουν πολιτικούς... ανθρώποι που πιστεύουν σε ξύλινες εικόνες ..και σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε τον παπά του fps ? ....:) Με έκανες και γέλασα. ☺️ Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τρέλα με τις επιδόσεις γενικότερα. Ήμουν κάποτε σε αυτήν την κατηγορία και το ξέρω. Τι να λέω τώρα... ότι το σαλόνι μου το διακοσμούσε μία Philips Matchline 100Hz με 400 γραμμές ανάλυση και Dolby Pro logic με 5.1 ηχεία το 1999... Ναι λίγο μετά τον κατακλυσμό. (Το Pro logic είχε με αναλογικό τρόπο κωδικοποιημένα 4 κανάλια: δεξί, αριστερό, κεντρικό και το surround το οποίο ήταν χαμηλής ποιότητας. Τα 2 πίσω ηχεία έπαιζαν το ίδιο και το subwoofer απλά έπερνε το σήμα από το αριστερό/δεξί, ενισχύοντας το μπάσο). Το θέμα είναι όμως να γνωρίζεις ότι έχεις αυτήν την τρέλα και να δέχεσαι ότι αυτό που κάνεις αφορά ένα πολύ, μα πολύ, μα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού. Και για έχεις ένα μικρό κέρδος στις επιδόσεις (που ποτέ δεν θα τις δεις, αλλά γουστάρεις να τις έχεις) θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεν μπορεί να δίνεις συμβουλές τύπου "πάρε PC με τιμή x3 από το PS5 γιατί έχει καλύτερη εικόνα"... γιατί αυτός που απευθύνεσαι δεν πρόκειται ποτέ να αντιληφθεί αυτές τις διαφορές. Το PS5 έχει καταπληκτικά γραφικά για την τιμή του και δεν υπάρχει αντίπαλος στο PC. Τέλος. Το PS5 Pro είναι ακριβό για αυτά που δίνει, αλλά απευθύνεται σε αυτούς που έχουν τρέλα με τις επιδόσεις αλλά δεν ασχολούνται με το PC. Αυτούς πάει να τσιμπήσει η SONY, αλλά δεν το βλέπω... 2
Mythoplasths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 54 λεπτά πριν, fwtonio είπε Με έκανες και γέλασα. ☺️ Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τρέλα με τις επιδόσεις γενικότερα. Ήμουν κάποτε σε αυτήν την κατηγορία και το ξέρω. Τι να λέω τώρα... ότι το σαλόνι μου το διακοσμούσε μία Philips Matchline 100Hz με 400 γραμμές ανάλυση και Dolby Pro logic με 5.1 ηχεία το 1999... Ναι λίγο μετά τον κατακλυσμό. (Το Pro logic είχε με αναλογικό τρόπο κωδικοποιημένα 4 κανάλια: δεξί, αριστερό, κεντρικό και το surround το οποίο ήταν χαμηλής ποιότητας. Τα 2 πίσω ηχεία έπαιζαν το ίδιο και το subwoofer απλά έπερνε το σήμα από το αριστερό/δεξί, ενισχύοντας το μπάσο). Το θέμα είναι όμως να γνωρίζεις ότι έχεις αυτήν την τρέλα και να δέχεσαι ότι αυτό που κάνεις αφορά ένα πολύ, μα πολύ, μα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού. Και για έχεις ένα μικρό κέρδος στις επιδόσεις (που ποτέ δεν θα τις δεις, αλλά γουστάρεις να τις έχεις) θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεν μπορεί να δίνεις συμβουλές τύπου "πάρε PC με τιμή x3 από το PS5 γιατί έχει καλύτερη εικόνα"... γιατί αυτός που απευθύνεσαι δεν πρόκειται ποτέ να αντιληφθεί αυτές τις διαφορές. Το PS5 έχει καταπληκτικά γραφικά για την τιμή του και δεν υπάρχει αντίπαλος στο PC. Τέλος. Το PS5 Pro είναι ακριβό για αυτά που δίνει, αλλά απευθύνεται σε αυτούς που έχουν τρέλα με τις επιδόσεις αλλά δεν ασχολούνται με το PC. Αυτούς πάει να τσιμπήσει η SONY, αλλά δεν το βλέπω... Μιλάω σαν επαγγ τεχνικός (ηλεκτρονικός) . κάποτε έτσι ήταν και ο ήχος με λαμπατους ενισχυτές και προ ενισχυτές..και πικάπ ...κόντρα στο cd ..μιας και ανέφερες παλιές εποχές. Εγώ στα @@ τσουρέκια μου για το πσ5 .η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το σούπερ νιντεντο ....από το 97 με pc .και εγώ έτρεχα πίσω από τις επιδώσεις σαν κουτάβι που προσπαθεί να πιάσει την ουρά του ...από athlon xp ..se athlon 64 ..se 64x2 ...και κάπου εκεί είπα Ώπα ..σε πιάνουν μαλακά ..ξύπνα ..ένα .δύο παραδείγματα της εποχής .. Πουλάνε τεχνολογία του 1996 ( ips panels ) σε τιμές ...2045...έχει να κάνει αυτό κάπου με την εξέλιξη και δεν το βλέπω ; Καλές οι επιδώσεις...ουδείς λέει το αντίθετο αλλά να υπάρχουν ..η απλ ονόμασε στο ξεκαρφωτο τα πανελακια της "ρετινα " και αυτό ήταν ....ενώ αυτό το πράγμα ΑΠΛΑ δεν υπάρχει ούτε καν σάν πατέντα κατοχυρωμένη κάπου ..αέρας κοπανηστος...στα του σπ5 ..λέει έχει pssr .."σαν " το dlls της βιντια ( έχει αναπτύξει καμιά κάρτα γραφικών η Σόνυ και μου διαφεύγει; Ώστε να κάνει και ανάπτυξη σε απ σκειλ λογισμικά;;;;;) ..σαν τα 8κ που έγιναν 4κ..και σε κάνα δυο χρόνια 1080 ...Εχει να κάνει με την κριτική σκέψη ..την καλησπέρα μου αδερφέ 2
music_lover Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 11 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα ζώδια...άνθρωποι που πιστεύουν πολιτικούς... ανθρώποι που πιστεύουν σε ξύλινες εικόνες ..και σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε τον παπά του fps ? ....:) Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που στοχεύει όμως στην ουσία του πράγματος. Και όντως στο τέλος την ημέρας, η αλήθεια είναι πως, είτε παίξεις ένα παιχνίδι με μια 4090 και 300fps είτε το παίξεις με ps4 και 30fps την ίδια εμπειρία θα αποκομίσεις όσον αφορά το gameplay, τους μηχανισμούς του, την εξέλιξη του, το story του, την διάρκεια του, τα συναισθήματα που θα σου γεννήσει και την ίδια ευχαρίστηση θα νιώσεις κατά την ολοκλήρωση του. Ο πυρήνας του παιχνιδιού δεν αλλάζει σε ότι υλικό και να το παίξεις, είτε έχει low, είτε έχει high settings, με ray tracing, χωρίς ray tracing, είτε τρέχει στα 30, είτε στα 300fps το ίδιο παιχνίδι είναι, απλά σε ευχαριστεί περισσότερο "εγκεφαλικά και ψυχολογικά" αν αποδίδεται καλύτερα στην οθόνη που έχεις μπροστά σου αν ανήκεις στην κατηγορία που έχει πεισθεί ότι για να παίξει κάτι πρέπει να το αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται οπτικά..η γνώμη σου πάντως δείχνει την εμπειρία και το ώριμο της ηλικία σου, όλοι στο τέλος εκεί φτάνουμε, στην ώρα μας, άσε όμως τώρα την νεολαία να τα χαρεί όπως έκανες εσύ κάποτε γέροντα 😎😅😁 1
Mythoplasths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, music_lover είπε Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που στοχεύει όμως στην ουσία του πράγματος. Και όντως στο τέλος την ημέρας, η αλήθεια είναι πως, είτε παίξεις ένα παιχνίδι με μια 4090 και 300fps είτε το παίξεις με ps4 και 30fps την ίδια εμπειρία θα αποκομίσεις όσον αφορά το gameplay, τους μηχανισμούς του, την εξέλιξη του, το story του, την διάρκεια του, τα συναισθήματα που θα σου γεννήσει και την ίδια ευχαρίστηση θα νιώσεις κατά την ολοκλήρωση του. Ο πυρήνας του παιχνιδιού δεν αλλάζει σε ότι υλικό και να το παίξεις, είτε έχει low, είτε έχει high settings, με ray tracing, χωρίς ray tracing, είτε τρέχει στα 30, είτε στα 300fps το ίδιο παιχνίδι είναι, απλά σε ευχαριστεί περισσότερο "εγκεφαλικά και ψυχολογικά" αν αποδίδεται καλύτερα στην οθόνη που έχεις μπροστά σου αν ανήκεις στην κατηγορία που έχει πεισθεί ότι για να παίξει κάτι πρέπει να το αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται οπτικά..η γνώμη σου πάντως δείχνει την εμπειρία και το ώριμο της ηλικία σου, όλοι στο τέλος εκεί φτάνουμε, στην ώρα μας, άσε όμως τώρα την νεολαία να τα χαρεί όπως έκανες εσύ κάποτε γέροντα 😎😅😁 Μα δεν είπα να μην τα χαρεί ...στον ανιψιό μου ( 24) και σε δύο κολλήταρια του , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τους λέω , να χαρούν το χαρτγουερ που έχουν και να μην της ....μετράνε ...τις ραμ .. το να έχεις ένα μηχάνημα να διασκεδαζεις είναι υπέροχο , με ότι διαθέτει ο καθένας , όταν όμως , από μηχάνημα διασκέδασης, μετατρέπεται σε δυνάστη..με τα πρέπει ...και τα , τώρα ...ξέρω εγώ ... Νομίζω ότι εκεί έχει χαθεί η μπάλα...και πρώτοι που φταίνε σε αυτό είναι οι διθεν γιου τιουμπερς.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα