Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, music_lover είπε Ο 5700x3d αποδίδει παραπλήσια με τον 7600x, οπότε το bottleneck είναι πιθανό σε αναλύσεις κάτω από 4k, δέχομαι όμως ότι σε 4k είμαστε προς το παρόν καλυμμένοι λόγω GPU bound καταστάσεις. Εφόσον όμως κοστίζουν το ίδιο (210€) και αποδίδουν παραπλήσια η λογική λέει ότι αγοράζεις την πιο πρόσφατη πλατφόρμα για προφανείς λόγους. Αρα τα 1200 ευρω πχ με am5 συστημα ειναι οτι θες και future proof να βαλεις καποιον καλυτερο πανω. Οποτε απο μονο του ειναι τεραστιο θετικο εναντι του ps5 pro. Γιατι στα 800 πας σε am4 5700x3d+32gb ram + mobo 80 ευρω και παιζεις μπαλα ακομα και στα 800-1000 απλα δεν εχεις το upgrade path οπως δεν εχει και το ps5 pro. Και οπως ειπα το αν εχεις ενα 5% BN σε 2-3 παιχνιδια δεν ειναι λογος να μην πας σε 5700x3D. Εμενα με 4080super σκεδον παντου καθετε εκτος αυτα τα unoptimize hogwarts+jedi survivor που με frame generation παλι βαραω 150fps. Σκεψου ποσο τεραστιο ΒΝ ειναι ηδη ο zen 2 του ps5 pro. Για αυτο στα 800 εχουμε αρχισει να προτεινουμε υπολογιστη. Αν δεις ποτε κανεις δεν προτεινε pc οταν το ps5 ειχε 400-500 η παλιοτερα και 300 καποιες κονσολες. Τωρα στα 800 οι συζητησεις βαζουν μεσα και PC για αυτο και παιζει αυτη η συζητηση στα περισσοτερα θεματα για το PS5 Pro. Λογικο να γινει συγκριση και να αναφερθουν τα παντα. 1 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Karanikolis είπε Κάνεις λάθος. Ποιος σου είπε ότι όταν στήσεις κάτι δεν είναι plug and play? Αυτό που γράφεις απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να κάνουν oc κτλ.. επίσης δεν χρειάζεται καν να μπεις στην διαδικασία συναρμολόγησης, με ένα μικρό κόστος το παίρνεις έτοιμο στημένο ή αγοράζεις έτοιμο build.. Φίλος και εγώ είμαι και PCας αλλά 99% το gaming μου το κάνω στην κονσόλα. Η ευκολία που προσφέρουν απλά δεν συγκρίνεται. 1
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, music_lover είπε Τα "μας κούρασες, μας ζάλισες, μην είσαι fanboy, εκτίθεσαι, ημιμάθεια, αμάθεια κτλ θα είναι κομπλιμέντα μάλλον, ok sorry ,λάθος θα κατάλαβα εγώ τότε, ευχαριστώ, καλή συνέχεια και σε εσένα. Εδώ φαίνονται καθαρά τα limitations της πλατφόρμας AM4: https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/cyberpunk-2077-phantom-liberty-test-gpu-cpu Εδω τα limitations του 5700x3D. Δικα μου ολα τα bench. 2077+psycho ray tracing με 720p performance για να δωσω 10000% cpu bound με την 4080super. 130fps παρακαλω με 100fps min low. Με frame generation παει 200+ στο 2077 με frame generation. Εγω παιζω με path tracing στα 90-100 μιας και η 4080 super ειναι το bottleneck εδω ο 5700x3D καθετε. Εδω απο shadow of tomb raider ολα highest settings. 253fps average. Hogwarts Legacy μεσα στο hogsmade στο βαρυτερο σημειο του παιχνιδιου. 103fps με frame generation η καρτα στο 92% και 32% η CPU μιας και δεν μιλαμε για το πιο unoptimize παιχνιδι αυτη τη στιγμη σε αυτο το σημειο. Αυτη ειναι η τελειωμενη πλατφορμα που δεν μπορει να τραβηξει μεγαλες καρτες σε κατω απο 4Κ. 7 ώρες πριν, music_lover είπε Όχι δεν συμφωνώ, καταρχάς ο console user δεν κάθεται να "ψειρίζει την μαϊμού" και να ασχολείται με αναλύσεις, επίπεδο γραφικών, ρυθμίσεις και άλλα τέτοια που απασχολούν κυρίως τους pc users. Απλά ανοίγει κονσόλα και παίζει. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ. Κάτι που δεν έκανα όταν είχα gaming pc. Μονίμως τεστ, μονίμως αλλαγές στις επιλογές γραφικών, αναβαθμίσεις, ρυθμίσεις στο bios, overclocking κτλ κτλ είχα φτάσει στο σημείο περισσότερο να πειραματίζομαι παρά να παίζω κάτι που τελείωσε οριστικά με την κονσόλα, ησύχασα, πως το λένε? Οπότε θέλω να πω είναι αδιάφορο για τον κονσολά σε τι γραφικά θα παίζουν τα παιχνίδια του όσο περνάν τα χρόνια, ας ασχοληθούν οι developers με αυτό και ας τα κάνουν όσο καλύτερα μπορούν. Σχετικά με το pc, ναι όντως αρχίζεις να ρίχνεις αναλύσεις, ρυθμίσεις κτλ όσο περνάνε τα χρόνια έλα όμως που επειδή στο pc μπορείς να αναβαθμίσεις, εκείνη η δυνατότητα, εκείνο το μικρόβιο σε αναγκάζει να προχωρήσεις σε αναβάθμιση γιατί δεν θέλεις να χάσεις και τα δεδομένα με τα οποία παίζεις, καλομαθαίνεις δλδ σε 60fps και όταν αυτά για να έρθουν έχεις πέσει στα τάρταρα σε ρυθμίσεις γραφικών λες ήρθε η ώρα μου. Και τι κάνεις? Όπως είπες πετάς επάνω μια κάρτα γραφικών και συνεχίζεις, όχι όμως ότι κάρτα θέλεις αλλά ότι βαστάει η cpu σου. Εγώ για παράδειγμα έχω έναν αρχαίο 8700k με μια 2080, το έστησα το 2019 με σκοπό τα 1440p/60fps και πήγαινε άριστα αλλά εδώ και 1 χρόνο δεν βαστάει, πρέπει να πέσω σε γραφικά επιπέδου κάτω από ps5 για να πιάσω με το ζόρι αυτά τα frames και με dlss στο performance..πλέον όμως εν έτη 2024 στοχεύω σε αναλύσεις 4k που για να τις πιάσω θέλω κάρτα τουλάχιστον επιπέδου 4070 ti super, μπορεί να την σηκώσει ο 8700k? Ούτε με σφαίρες..άρα? Ολική αναβάθμιση. Γιατί? Γιατί αλλάξαν οι προτιμήσεις, οι ανάγκες μου, από 1440p σε 4k γιατί συνήθισε το μάτι σου στην 4k oled τηλεόραση. Να μια περίπτωση που δεν μπορείς απλά να πετάξεις μια gpu μέσα στο σύστημα σου και να συνεχίσεις ακάθεκτος. Αυτο ειναι θεμα του gamer καθαρα. Θες να ψειρισεις τα παντα? Το κανεις και το χαιρεσαι οχι απο υποχρεωση. Ειναι χομπι το γουσταρουμε. Εγω βαζω reshade ψαχνω και το παραμικρο οχι απο υποχρεωση για να ψειρισω κατι αλλα γιατι το γουσταρω. Το 90% των pc gamers απλα κατεβαζει παιχνιδι απο steam κτλ και παιζει. Ουτε ρυθμισεις θελει να πας. Υπαρχουν ετοιμα optimal settings στο nvidia control panel μπαινουν αυτοματα τρεχεις παιχνιδι και τελος. Τα mods reshades κτλ κτλ θετικα που εχει εναντι κονσολας υπαρχουν για το αν θες να τα χρησιμοποιησεις. Δεν στο επιβαλλει κανεις να το κανεις ομως. Με κονσολα δεν εχεις τιποτα ουτε ultrawide ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα απολυτως. Motion blur με το κιλο chrommatic dof vignete δεν κλεινουν οπως θελει ο dev ετσι θα το παιξεις απλα στα 30fps με high γραφικα υπολογιστη η medium γραφικα και 60fps. Με μπολικο motion blur ωστε να μην φαινονται τα 30fps λιγα. Καλα ουτε frame generation εχεις που ειναι κορυφαια τεχνικη για smoothness της κινησης. Θα βαλουν pssr στο pro αλλα παλι DLSS δεν θα γινει. Οποτε ναι στα 800 το εχω ξανα πει για μενα ειναι απλα ενα τεραστιο NO το ps5 pro. Στα 500 θα ηταν μια χαρα. Στα 800 που αρχιζει να μπαινει στα χωραφια του PC απλα ΝΟ. Ειχα και κονσολες και pc και απο ολα στα 34 μου εχω σχηματισει μια αποψη αν θελει καποιος την λαμβανει υποψιν αν οχι δεν πειραζει. Και σιγουρα δεν εχω μετοχες πουθενα μιλαω παντα για το καλο και να βοηθησω τον αλλο για το καλο του και να κανει οσο γινεται την καλυτερη επιλογη με τα λεφτα του.
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Εδω τα limitations του 5700x3D. Δικα μου ολα τα bench. 2077+psycho ray tracing με 720p performance για να δωσω 10000% cpu bound με την 4080super. 130fps παρακαλω με 100fps min low. Με frame generation παει 200+ στο 2077 με frame generation. Εγω παιζω με path tracing στα 90-100 μιας και η 4080 super ειναι το bottleneck εδω ο 5700x3D καθετε. Εδω απο shadow of tomb raider ολα highest settings. 253fps average. Hogwarts Legacy μεσα στο hogsmade στο βαρυτερο σημειο του παιχνιδιου. 103fps με frame generation η καρτα στο 92% και 32% η CPU μιας και δεν μιλαμε για το πιο unoptimize παιχνιδι αυτη τη στιγμη σε αυτο το σημειο. Αυτη ειναι η τελειωμενη πλατφορμα που δεν μπορει να τραβηξει μεγαλες καρτες σε κατω απο 4Κ. Δεν γίνεται να στηριζόμαστε σε προσωπικά tests για να βγάζουμε συμπεράσματα. Οι x3d του ΑΜ4 είναι ικανοί, κανείς δεν είπε το αντίθετο, αλλά ξεπεράστηκαν ακόμα και από τους non-x3d του ΑΜ5. Όποιο review και να κοιτάξεις του νέου 9800x3d διαπιστώνεις εύκολα το γεγονός: Πχ https://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/amd-ryzen-7-9800x3d-test.90151/ όπου πλέον ο 5800x3d αποδίδει χειρότερα από τον 9600x. Είναι καλοί cpu's, σηκώνουν δυνατές κάρτες γραφικών αλλά ξεπεράστηκαν γιατί αυτό κάνει η εξέλιξη στην τεχνολογία. Στα 260 ευρώ βρίσκω τον 9600x, στα 210 τον 5700x3d, προτιμώ την νεότερη πλατφόρμα για προφανείς λόγους.
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Δεν γίνεται να στηριζόμαστε σε προσωπικά tests για να βγάζουμε συμπεράσματα. Οι x3d του ΑΜ4 είναι ικανοί, κανείς δεν είπε το αντίθετο, αλλά ξεπεράστηκαν ακόμα και από τους non-x3d του ΑΜ5. Όποιο review και να κοιτάξεις του νέου 9800x3d διαπιστώνεις εύκολα το γεγονός: Πχ https://www.computerbase.de/artikel/prozessoren/amd-ryzen-7-9800x3d-test.90151/ όπου πλέον ο 5800x3d αποδίδει χειρότερα από τον 9600x. Είναι καλοί cpu's, σηκώνουν δυνατές κάρτες γραφικών αλλά ξεπεράστηκαν γιατί αυτό κάνει η εξέλιξη στην τεχνολογία. Στα 260 ευρώ βρίσκω τον 9600x, στα 210 τον 5700x3d, προτιμώ την νεότερη πλατφόρμα για προφανείς λόγους. Ναι ξεπεραστηκαν στα 1080p με 4090 καρτα. Αν παιζεις 1080p και εχεις 4090 και θες 300fps τοτε ναι μην παρεις am4 μακρια. Αν εισαι στα 1440p/4K και θες 130-200 fps τοτε ειναι εξαιρετικοι με τη βοηθεια του frame generation θα απολαυσεις gaming με πολυ φθηνο σετακι στο λεω σαν φιλος που μιλαμε καιρο εδω μεσα. Τα benchmarks δειχνουν αυτο που ειναι απλα μην εντυπωσιαζεσαι απο τα 20fps παραπανω σε 5 παιχνιδια. Ειναι 20fps στα 150 και στα 200fps. Που για single player τα 80+ απλα ειναι εξαιρετικα που τα εχει για πρωινο ο 5700x3D. Αυτοι να πουλησουν θελουν και καλα κανουν. Τα προσωπικα benchmarks του καθενος και η αποψη ειναι πολυ πιο σωστη συγκριτικα να ξερεις. Δεν μας πληρωσε καποιος να γραψουμε αυτα που γραφουμε. Τουλαχιστον οχι εμενα και στα γραφω απο αυτα που πιστευω και πια θεωρω πιο σωστη αξιοποιηση χρηματων εφοσον το budget ειναι σφιχτο. Γιατι 9600x+am5+ram θα σε παει 600 ευρω κοντα ενω ενα 5700x3D+am4+ram θα σε παει στα 350. Υπαρχει μια διαφορα 200-250 ευρω τα οποια οκ σε δινουν future proof αλλα δεν θα τα αξιοποιησεις σε παιχνιδια ακομα και με 4090 στα 1440p. 2
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 26 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα τα 1200 ευρω πχ με am5 συστημα ειναι οτι θες και future proof να βαλεις καποιον καλυτερο πανω. Οποτε απο μονο του ειναι τεραστιο θετικο εναντι του ps5 pro. Γιατι στα 800 πας σε am4 5700x3d+32gb ram + mobo 80 ευρω και παιζεις μπαλα ακομα και στα 800-1000 απλα δεν εχεις το upgrade path οπως δεν εχει και το ps5 pro. Και οπως ειπα το αν εχεις ενα 5% BN σε 2-3 παιχνιδια δεν ειναι λογος να μην πας σε 5700x3D. Εμενα με 4080super σκεδον παντου καθετε εκτος αυτα τα unoptimize hogwarts+jedi survivor που με frame generation παλι βαραω 150fps. Σκεψου ποσο τεραστιο ΒΝ ειναι ηδη ο zen 2 του ps5 pro. Για αυτο στα 800 εχουμε αρχισει να προτεινουμε υπολογιστη. Αν δεις ποτε κανεις δεν προτεινε pc οταν το ps5 ειχε 400-500 η παλιοτερα και 300 καποιες κονσολες. Τωρα στα 800 οι συζητησεις βαζουν μεσα και PC για αυτο και παιζει αυτη η συζητηση στα περισσοτερα θεματα για το PS5 Pro. Λογικο να γινει συγκριση και να αναφερθουν τα παντα. Χαίρομαι που αρχίζουμε και καταλαβαινόμαστε 👍 Το upgrade path είναι πολύ σημαντικό για μένα στους υπολογιστές και η πλατφόρμα ΑΜ5 το προσφέρει αυτό σε προσιτή κιόλας τιμή οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτείς αυτό από την στιγμή μάλιστα που περιλαμβάνει μέσα πολύ καλές cpu όπως οι 7800x3d και 9800x3d.
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Χαίρομαι που αρχίζουμε και καταλαβαινόμαστε 👍 Το upgrade path είναι πολύ σημαντικό για μένα στους υπολογιστές και η πλατφόρμα ΑΜ5 το προσφέρει αυτό σε προσιτή κιόλας τιμή οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτείς αυτό από την στιγμή μάλιστα που περιλαμβάνει μέσα πολύ καλές cpu όπως οι 7800x3d και 9800x3d. Κοιτα σε εγραψα και ακριβως απο πανω. 600 ευρω future proof εναντι 350 ευρω χωρις upgrade path. Ειναι 250 ευρω διαφορα. Τα οποια τα δινεις σε GPU γιατι πχ να πας σε 4060ti ενω μπορεις να πας σε 4070ti με αυτα τα 250 ευρω παραπανω και να εχεις 50% καλυτερη εμπειρια? Και μελλοντικα οταν πεσουν μητρικες ddr5 am5 cpu πας ανετα σε am5 πολυ φθηνοτερα απο τα 600 που θελει ενας 9600x+mobo+ram. Οπως ειπα παντα αν μιλαμε για σφιχτο budget και παντα αν θελουμε να συγκρινουμε αμεσα με ps5 pro. Αν θες το future proof οπως ανεφερα εκει ναι θα δωσεις 200 ευρω παραπανω και θα το εχεις να βαλεις μελλοντικα 9800x3d κτλ. Εγω παντα προτεινω καλυτερη gpu για pure gaming και καποιον δυνατο και τιμιο σε τιμη cpu/πλατφορμα που δεν θα σε βαλει μεσα στο budget σου εφοσον ειναι σφιχτο και θα μπορεσεις να πας σε 50% καλυτερη gpu να χαρεις gaming. 1
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι ξεπεραστηκαν στα 1080p με 4090 καρτα. Αν παιζεις 1080p και εχεις 4090 και θες 300fps τοτε ναι μην παρεις am4 μακρια. Αν εισαι στα 1440p/4K και θες 130-200 fps τοτε ειναι εξαιρετικοι με τη βοηθεια του frame generation θα απολαυσεις gaming με πολυ φθηνο σετακι στο λεω σαν φιλος που μιλαμε καιρο εδω μεσα. Τα benchmarks δειχνουν αυτο που ειναι απλα μην εντυπωσιαζεσαι απο τα 20fps παραπανω σε 5 παιχνιδια. Ειναι 20fps στα 150 και στα 200fps. Που για single player τα 80+ απλα ειναι εξαιρετικα που τα εχει για πρωινο ο 5700x3D. Αυτοι να πουλησουν θελουν και καλα κανουν. Τα προσωπικα benchmarks του καθενος και η αποψη ειναι πολυ πιο σωστη συγκριτικα να ξερεις. Δεν μας πληρωσε καποιος να γραψουμε αυτα που γραφουμε. Τουλαχιστον οχι εμενα και στα γραφω απο αυτα που πιστευω και πια θεωρω πιο σωστη αξιοποιηση χρηματων εφοσον το budget ειναι σφιχτο. Γιατι 9600x+am5+ram θα σε παει 600 ευρω κοντα ενω ενα 5700x3D+am4+ram θα σε παει στα 350. Υπαρχει μια διαφορα 200-250 ευρω τα οποια οκ σε δινουν future proof αλλα δεν θα τα αξιοποιησεις σε παιχνιδια ακομα και με 4090 στα 1440p. Ναι γνωρίζω ότι απλά δείχνουν την future potential performance μιας cpu και ότι στα 4k που θέλω να παίζω εγώ ενδεχομένως να μην έχουν και καμία απολύτως διαφορά (ίσως στα 1% low?). Αλλά και πάλι θα τα δώσω αυτά τα 200 ευρώ παραπάνω γιατί θέλω κάποια στιγμή να ανέβω σε 7800x3d. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Κοιτα σε εγραψα και ακριβως απο πανω. 600 ευρω future proof εναντι 350 ευρω χωρις upgrade path. Ειναι 250 ευρω διαφορα. Τα οποια τα δινεις σε GPU γιατι πχ να πας σε 4060ti ενω μπορεις να πας σε 4070ti με αυτα τα 250 ευρω παραπανω και να εχεις 50% καλυτερη εμπειρια? Και μελλοντικα οταν πεσουν μητρικες ddr5 am5 cpu πας ανετα σε am5 πολυ φθηνοτερα απο τα 600 που θελει ενας 9600x+mobo+ram. Οπως ειπα παντα αν μιλαμε για σφιχτο budget και παντα αν θελουμε να συγκρινουμε αμεσα με ps5 pro. Αν θες το future proof οπως ανεφερα εκει ναι θα δωσεις 200 ευρω παραπανω και θα το εχεις να βαλεις μελλοντικα 9800x3d κτλ. Εγω παντα προτεινω καλυτερη gpu για pure gaming και καποιον δυνατο και τιμιο σε τιμη cpu/πλατφορμα που δεν θα σε βαλει μεσα στο budget σου εφοσον ειναι σφιχτο και θα μπορεσεις να πας σε 50% καλυτερη gpu να χαρεις gaming. Όπως είπα και παραπάνω, στόχος είναι μελλοντικά ο 7800x3d.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2 minutes ago, Arkin said: Κοιτα σε εγραψα και ακριβως απο πανω. Τα μισά να μου λέγε... 1
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, music_lover είπε Ναι γνωρίζω ότι απλά δείχνουν την future potential performance μιας cpu και ότι στα 4k που θέλω να παίζω εγώ ενδεχομένως να μην έχουν και καμία απολύτως διαφορά (ίσως στα 1% low?). Αλλά και πάλι θα τα δώσω αυτά τα 200 ευρώ παραπάνω γιατί θέλω κάποια στιγμή να ανέβω σε 7800x3d. Ναι αυτο ακριβως λεω. Δεν σε παει κανεις κοντρα να ξερεις ολα τα παιδια εδω απλα θελουν να βοηθησουν να χαρεις εσυ την καλυτερη εμπειρια gaming που μπορεις. Δεν ειναι κοντρα δηλαδη να ξερεις.
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Τα μισά να μου λέγε... 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι αυτο ακριβως λεω. Δεν σε παει κανεις κοντρα να ξερεις ολα τα παιδια εδω απλα θελουν να βοηθησουν να χαρεις εσυ την καλυτερη εμπειρια gaming που μπορεις. Δεν ειναι κοντρα δηλαδη να ξερεις. Εδώ σας έχασα η αλήθεια..αλλάξατε συχνότητα?😅
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 minute ago, music_lover said: Εδώ σας έχασα η αλήθεια..αλλάξατε συχνότητα?😅 Για το "σε" αντί για "σου" το είπα. 😛 2
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Εμένα να δεις πόσο περίεργα μου φαίνονται τα ρήματα σε κατάληξη -άγαμε αντί -ούσαμε όπως βαράγαμε, μιλάγαμε, γελάγαμε, κυνηγάγαμε, κοιτάγαμε κτλ κτλ 🤣
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Για το "σε" αντί για "σου" το είπα. 😛 Ρε τρελε να πω την αληθεια και εγω δεν το επιασα το διαβαζω το ξανα διαβαζω και εγω μαλλον σε αλλη συχνοτητα ημουν οταν το διαβασα. Με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση ο lover ενταξει λεω δεν μπορει μονο εγω να μην το καταλαβα. 😛 1
music_lover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Ρε τρελε να πω την αληθεια και εγω δεν το επιασα το διαβαζω το ξανα διαβαζω και εγω μαλλον σε αλλη συχνοτητα ημουν οταν το διαβασα. Με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση ο lover ενταξει λεω δεν μπορει μονο εγω να μην το καταλαβα. 😛 Πονηρούλη, έβαλες όμως γελαστό emoji οπότε είναι σαν να τον (όχι του) είπες ότι κατάλαβες 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα