music_lover Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, gastonegr είπε συμφωνω με την αποψη σου ως προς το ps5 αλλα εδω η συζητηση δεν ειναι αν συμφερει το ps5 αλλα το ps5 pro. To pro σου εξηγούμε οι περισσότεροι οτι ειναι ασυμφορο σε σχεση με pc build σημερα. Ναι και εγώ ποτέ δεν διαφώνησα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες TY Next Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Είδες που τελικά κάνεις projecting και έχεις στο μυαλό σου εσύ να δικαιολογήσεις την αγορά σου; Και ποιος σου είπε δηλαδή ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το PC; Εσύ παίζεις 8 χρόνια από τον 1ο χρόνο games με γραφικά mid range PC όπως φυσικά δεν είναι μαγικές οι κονσόλες, τόσα βγάζουν για 500€ και όσο περνάνε τα χρόνια είσαι και πιο unplayable, πιο low resolution, πιο low fps στα νεότερα games με κραχτές αποτυχίες όπως το cyberpunk στον 7ο χρόνο του PS4 launch και 4ο χρόνο του PS4 Pro. Μάντεψε, το ίδιο γίνεται και στα PC, όσο περνάνε τα χρόνια μπορείς να ρίχνεις τις ρυθμίσεις όπως κάνουν και οι εταιρείες για τις κονσόλες και να παίζεις ό,τι θες Και το τρομερό νέο; Μπορείς να μην το πετάς όλο μαζί, με μια κάρτα γραφικών στα μισά λεφτά του Pro είναι νέα πνοή, εγώ τέλη 2020 έπαιξα cyberpunk v1.0 με 2500k του 2011 (200€) και 1060 6gb του 2016 (330€ το 2017) στα 1080-mixed low/medium με 30-60fps την ώρα που το ps4 άφηνε την τελευταία του πνοή στο ίδιο game Όχι δεν συμφωνώ, καταρχάς ο console user δεν κάθεται να "ψειρίζει την μαϊμού" και να ασχολείται με αναλύσεις, επίπεδο γραφικών, ρυθμίσεις και άλλα τέτοια που απασχολούν κυρίως τους pc users. Απλά ανοίγει κονσόλα και παίζει. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ. Κάτι που δεν έκανα όταν είχα gaming pc. Μονίμως τεστ, μονίμως αλλαγές στις επιλογές γραφικών, αναβαθμίσεις, ρυθμίσεις στο bios, overclocking κτλ κτλ είχα φτάσει στο σημείο περισσότερο να πειραματίζομαι παρά να παίζω κάτι που τελείωσε οριστικά με την κονσόλα, ησύχασα, πως το λένε? Οπότε θέλω να πω είναι αδιάφορο για τον κονσολά σε τι γραφικά θα παίζουν τα παιχνίδια του όσο περνάν τα χρόνια, ας ασχοληθούν οι developers με αυτό και ας τα κάνουν όσο καλύτερα μπορούν. Σχετικά με το pc, ναι όντως αρχίζεις να ρίχνεις αναλύσεις, ρυθμίσεις κτλ όσο περνάνε τα χρόνια έλα όμως που επειδή στο pc μπορείς να αναβαθμίσεις, εκείνη η δυνατότητα, εκείνο το μικρόβιο σε αναγκάζει να προχωρήσεις σε αναβάθμιση γιατί δεν θέλεις να χάσεις και τα δεδομένα με τα οποία παίζεις, καλομαθαίνεις δλδ σε 60fps και όταν αυτά για να έρθουν έχεις πέσει στα τάρταρα σε ρυθμίσεις γραφικών λες ήρθε η ώρα μου. Και τι κάνεις? Όπως είπες πετάς επάνω μια κάρτα γραφικών και συνεχίζεις, όχι όμως ότι κάρτα θέλεις αλλά ότι βαστάει η cpu σου. Εγώ για παράδειγμα έχω έναν αρχαίο 8700k με μια 2080, το έστησα το 2019 με σκοπό τα 1440p/60fps και πήγαινε άριστα αλλά εδώ και 1 χρόνο δεν βαστάει, πρέπει να πέσω σε γραφικά επιπέδου κάτω από ps5 για να πιάσω με το ζόρι αυτά τα frames και με dlss στο performance..πλέον όμως εν έτη 2024 στοχεύω σε αναλύσεις 4k που για να τις πιάσω θέλω κάρτα τουλάχιστον επιπέδου 4070 ti super, μπορεί να την σηκώσει ο 8700k? Ούτε με σφαίρες..άρα? Ολική αναβάθμιση. Γιατί? Γιατί αλλάξαν οι προτιμήσεις, οι ανάγκες μου, από 1440p σε 4k γιατί συνήθισε το μάτι σου στην 4k oled τηλεόραση. Να μια περίπτωση που δεν μπορείς απλά να πετάξεις μια gpu μέσα στο σύστημα σου και να συνεχίσεις ακάθεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Επειδή εσύ ψειρίζεις το PC με bios και OC αφορά τον μέσο χρήστη; Options, Load optimal settings (που το κάνουν αυτόματα πλέον), τέλος ούτε πειράζεις ρυθμίσεις μία μία ούτε τίποτα, ότι δηλαδή γίνεται και στο PS ή μήπως νομίζεις διαφέρει πολύ λες και είμαστε στο PS3 με cell και PPUs; Κλειδωμένα x86 small factor PCs είναι οι κονσόλες μετά το PS3/Xbox 360 Είπαμε μήλα με μήλα, τα μικρόβια και τα υπόλοιπα δεν αφορούν την σύγκριση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Φίλε κούρασες….Μας ζάλισες με το πόσο στήνεις ένα pc και πόσο έχει το ps5 pro.. μας ζάλισες με το am4 am5. Σου δώσανε πόσα list με pc στα 1000-1200€, το ps5 pro θα δώσεις 1000αρικο θες δεν θες, και λέγε εσύ για 800. επίσης επειδή μας ζάλισες για το am4 που δεν θα το στήσεις το 2024, θες δεν θες είναι καλύτερο ένα pc με am4 από το ps5 pro που και αυτό δεν έχει αναβάθμιση. Τελειωμένη πλατφόρμα το am4 όπως και το ps ότι πάρεις αυτό είναι.. με την διαφορά ότι θα παίξω πολύ μεγαλύτερα fps σε ένα pc από το ψεύτο 4K 60fps του ps….:να τα λέμε και αυτά ε… επίσης τι φοράει ένα ps5 pro από hardware; Έχεις ιδέα; Επειδή μιλάμε για ένα "τελειωμένο" am4 που μόνο τελειωμένο δεν είναι.. μην είσαι fanboy και μάθε όταν τόσα άτομα σου λένε ότι έχεις άδικο να ακούς και μην προσπαθείς να βγεις σωστός.. συνεχίζεις να εκτίθεσαι 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, Karanikolis είπε Φίλε κούρασες….Μας ζάλισες με το πόσο στήνεις ένα pc και πόσο έχει το ps5 pro.. μας ζάλισες με το am4 am5. Σου δώσανε πόσα list με pc στα 1000-1200€, το ps5 pro θα δώσεις 1000αρικο θες δεν θες, και λέγε εσύ για 800. επίσης επειδή μας ζάλισες για το am4 που δεν θα το στήσεις το 2024, θες δεν θες είναι καλύτερο ένα pc με am4 από το ps5 pro που και αυτό δεν έχει αναβάθμιση. Τελειωμένη πλατφόρμα το am4 όπως και το ps ότι πάρεις αυτό είναι.. με την διαφορά ότι θα παίξω πολύ μεγαλύτερα fps σε ένα pc από το ψεύτο 4K 60fps του ps….:να τα λέμε και αυτά ε… επίσης τι φοράει ένα ps5 pro από hardware; Έχεις ιδέα; Επειδή μιλάμε για ένα "τελειωμένο" am4 που μόνο τελειωμένο δεν είναι.. μην είσαι fanboy και μάθε όταν τόσα άτομα σου λένε ότι έχεις άδικο να ακούς και μην προσπαθείς να βγεις σωστός.. συνεχίζεις να εκτίθεσαι Άμα ζαλίστηκες κάτσε σε μια καρέκλα ή σταμάτα να με διαβάζεις ή μην ασχολείσαι καθόλου μαζί μου ή στην τελική πρόσθεσε με στην ignore list σου, σου έχω ένα σωρό λύσεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να συζητήσεις τίποτα μαζί μου. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, όχι δεν ξέρω τι hardware έχει το ps5 pro, είναι κρατικό μυστικό. Και ναι η AM4 είναι τελειωμένη πλατφόρμα, την τελείωσε η AMD με το AM5 και τέλος έχεις δίκαιο, αν μου πούνε ένα σωρό άτομα πάνε και πνίξου εγώ πρέπει να πάω, καλή προσπάθεια, αλλά έχω ανοσία στην "έκθεση". 20 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Επειδή εσύ ψειρίζεις το PC με bios και OC αφορά τον μέσο χρήστη; Options, Load optimal settings (που το κάνουν αυτόματα πλέον), τέλος ούτε πειράζεις ρυθμίσεις μία μία ούτε τίποτα, ότι δηλαδή γίνεται και στο PS ή μήπως νομίζεις διαφέρει πολύ λες και είμαστε στο PS3 με cell και PPUs; Κλειδωμένα x86 small factor PCs είναι οι κονσόλες μετά το PS3/Xbox 360 Είπαμε μήλα με μήλα, τα μικρόβια και τα υπόλοιπα δεν αφορούν την σύγκριση Το μήλα με μήλα το ανέφερα (και εσύ το έκανες σημαία για τον λάθος λόγο), αφορούσε την τιμή, όχι την δύναμη, γιατί ενώ συζητούσαμε αποκλειστικά για αγορά hardware το παλικάρι μου έβαζε μέσα και έξοδα software όπως πχ ps plus που δεν είναι ούτε απαραίτητα ούτε δεδομένα, δεν έχουν όλοι ps plus γιατί δεν το χρειάζονται όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Άμα ζαλίστηκες κάτσε σε μια καρέκλα ή σταμάτα να με διαβάζεις ή μην ασχολείσαι καθόλου μαζί μου ή στην τελική πρόσθεσε με στην ignore list σου, σου έχω ένα σωρό λύσεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να συζητήσεις τίποτα μαζί μου. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα, όχι δεν ξέρω τι hardware έχει το ps5 pro, είναι κρατικό μυστικό. Και ναι η AM4 είναι τελειωμένη πλατφόρμα, την τελείωσε η AMD με το AM5 και τέλος έχεις δίκαιο, αν μου πούνε ένα σωρό άτομα πάνε και πνίξου εγώ πρέπει να πάω, καλή προσπάθεια, αλλά έχω ανοσία στην "έκθεση". Το ότι την τελείωσε την πλατφόρμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ότι αποδεδειγμένα είναι καλύτερο ένα pc am4 από ένα ps5 pro. Αυτό οοοοοοτι και να λες δεν αλλάζει, δεν είναι προσωπική άποψη, είναι γεγονός. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα δικό σου. στα υπόλοιπα είδα να προσπερνάς όμως. Ένα pc am4 θα παίξει σε περισσότερα fps από ένα ps με το ΨΕΥΤΟ 4K 60fps????? Στα ίδια χρήματα με ένα τελειωμένο pc am4 😂 Ελα τώρα αρκετά, το αφήνω εδώ, δεν έχει νόημα και για αυτό το λόγο σταμάτησαν να απαντούν και οι υπόλοιποι, υπάρχει θέμα. Fyi η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, music_lover said: η AM4 είναι τελειωμένη πλατφόρμα, την τελείωσε η AMD με το AM5 Πραγματικά τραγικά νούμερα η ΑΜ4 με 4090 Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Hacker?pcs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, Karanikolis είπε Το ότι την τελείωσε την πλατφόρμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ότι αποδεδειγμένα είναι καλύτερο ένα pc am4 από ένα ps5 pro. Αυτό οοοοοοτι και να λες δεν αλλάζει, δεν είναι προσωπική άποψη, είναι γεγονός. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα δικό σου. στα υπόλοιπα είδα να προσπερνάς όμως. Ένα pc am4 θα παίξει σε περισσότερα fps από ένα ps με το ΨΕΥΤΟ 4K 60fps????? Στα ίδια χρήματα με ένα τελειωμένο pc am4 😂 Ελα τώρα αρκετά, το αφήνω εδώ, δεν έχει νόημα και για αυτό το λόγο σταμάτησαν να απαντούν και οι υπόλοιποι, υπάρχει θέμα. Fyi η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Αγαπητέ, δεν είπα ποτέ ότι ένα am4 pc είναι χειρότερο από το pro, θα το ήξερες αυτό αν διάβαζες προσεκτικά τι έγραψα. Είπα ότι δεν αγοράζεις am4 στο τέλος του 2024 και εξήγησα και τους λόγους. Επίσης δεν υπάρχει λόγος επειδή διαφωνούμε να ρίχνουμε το επίπεδο με προσβολές και υποτιμήσεις προς τον συνομιλητή μας. Με τα άλλα παλικάρια ανταλλάξαμε δεκάδες απόψεις όμορφα και ωραία και ήρθε εσύς και μέσα σε δύο μόλις post άρχισες τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές, κάπου στάσου, απλά προσπέρνα το αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Αγαπητέ, δεν είπα ποτέ ότι ένα am4 pc είναι χειρότερο από το pro, θα το ήξερες αυτό αν διάβαζες προσεκτικά τι έγραψα. Είπα ότι δεν αγοράζεις am4 στο τέλος του 2024 και εξήγησα και τους λόγους. Επίσης δεν υπάρχει λόγος επειδή διαφωνούμε να ρίχνουμε το επίπεδο με προσβολές και υποτιμήσεις προς τον συνομιλητή μας. Με τα άλλα παλικάρια ανταλλάξαμε δεκάδες απόψεις όμορφα και ωραία και ήρθε εσύς και μέσα σε δύο μόλις post άρχισες τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές, κάπου στάσου, απλά προσπέρνα το αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου. Τα πάντα διάβασα. Κανένας χαρακτηρισμός και καμία προσβολή δεν έγραψα. όπως είπα δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω περαιτέρω. Καλή συνέχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις τώρα, Karanikolis είπε Τα πάντα διάβασα. Κανένας χαρακτηρισμός και καμία προσβολή δεν έγραψα. όπως είπα δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω περαιτέρω. Καλή συνέχεια Τα "μας κούρασες, μας ζάλισες, μην είσαι fanboy, εκτίθεσαι, ημιμάθεια, αμάθεια κτλ θα είναι κομπλιμέντα μάλλον, ok sorry ,λάθος θα κατάλαβα εγώ τότε, ευχαριστώ, καλή συνέχεια και σε εσένα. 13 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Πραγματικά τραγικά νούμερα η ΑΜ4 με 4090 Εδώ φαίνονται καθαρά τα limitations της πλατφόρμας AM4: https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/cyberpunk-2077-phantom-liberty-test-gpu-cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5600x + 6800 vs Ps5 prο zen2 cpu επιπέδου ryzen 3000 και rdna… τελειωμένα προϊόντα 🤷♂️ που ομως είναι μπροστά από ένα zen2 rdna των 1000€. οτι η Sony βγάζει το pro πάλι με zen2 το κάνουμε γαργάρα… μια κονσόλα με hardware 2019. Οπως και το ps5, τουλάχιστον το απλό 5 είχε 400-500€ όχι αυτή την διπλάσια τιμή.. τι να πω τρεχατεεεεεεε 🍿🍿🍿 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αγοράζει κάποιος στο PS5 Pro το οποίο είναι ακριβό (διότι απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό). Το βάζει στην πρίζα κάνει λογαριασμό, πληρώνει και συνδρομή Premioum 152 ευρώ για 1 χρόνο και το επόμενο δευτερόλεπτο απολαμβάνει 400+ παιχνίδια, έστω και σε 1080 μέχρι να ολοκληρωθεί το Download. Και για να στήσεις ανάλογο PC θα πρέπει να διαβάσεις τα benchmarks στο μισό διαδίκτυο, να πάρεις μάστερ στο hardware και στις αρχιτεκτονικές του και πιθανόν να χρειαστεί να το συναρμολογήσεις μόνος σου, για να πιάσεις την χαμηλότερη τιμή. Το ένα είναι βόλτα στο πάρκο και το άλλο είναι αναρρίχηση στην Κ2. Και φυσικά κάποιοι αγαπάνε το όλο στήσιμο του PC (όπως και εγώ) αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί βάζετε την συνδρομή στις κρυφές χρεώσεις. Όχι μόνο δεν είναι κρυφή, αλλά είναι και συμφέρουσα. Προσωπικά μετάνιωσα που δεν την έκαναν από την 1η μέρα που αγόρασα το PS5. Με 125 ευρώ τον χρόνο, έχει διαθέσιμα να παίξεις ίσα με 400 παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Ανάμεσα σε αυτά Ghost of Tsushima, Red Dead Redemption 2, Spider-Man: Miles Morales. Με 152 ευρώ τον χρόνο, έχει όλη την σειρά assassin, far cry και μπορείς να παίξεις παιχνίδια με streaming σε 1080, για να τα δοκιμάσεις χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσεις. Αυτά σας φαίνονται για κρυφές χρεώσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 58 λεπτά πριν, fwtonio είπε Και για να στήσεις ανάλογο PC θα πρέπει να διαβάσεις τα benchmarks στο μισό διαδίκτυο, να πάρεις μάστερ στο hardware και στις αρχιτεκτονικές του και πιθανόν να χρειαστεί να το συναρμολογήσεις μόνος σου, για να πιάσεις την χαμηλότερη τιμή. Κάνεις λάθος. Ποιος σου είπε ότι όταν στήσεις κάτι δεν είναι plug and play? Αυτό που γράφεις απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να κάνουν oc κτλ.. επίσης δεν χρειάζεται καν να μπεις στην διαδικασία συναρμολόγησης, με ένα μικρό κόστος το παίρνεις έτοιμο στημένο ή αγοράζεις έτοιμο build.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos2413 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Όταν δεν έχεις ανταγωνισμό αυτά γίνονται… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα