Προς το περιεχόμενο

Στην κυκλοφορία από σήμερα το PlayStation 5 Pro καθώς και τα πρώτα reviews

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, music_lover said:

Και μην αρχίζετε πάλι ναι αλλά το Playstation δεν αναβαθμίζεται κτλ κτλ,

Μήλα με μήλα.

Μήλα με μήλα είναι ένα σύστημα που δεν αλλάζει στα 800 όπως είναι το playstation και ΝΑΙ σε αυτό το PC είναι καλύτερο εδώ και πολλά χρόνια, το upgradability είναι δικό σου task εντελώς άσχετο και μήλα με αχλάδια. Που και αυτό δηλαδή σε βολεύει τώρα για λίγους μήνες, σε 3-4 μήνες που θα πουλάνε σαν φραντζόλες οι 9800X3D και πέσουν οι τιμές σε παλιότερους AM5 θα γίνεται μια χαρά και στα 800 PC με AM5 αλλά είπαμε, εντελώς άσχετη βούρτσες με πορτοκάλια σύγκριση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έγραψα πολλάκις, αλλά από ότι φαίνεται δεν διαβάζετε, ότι όταν στήνουμε ένα νέο PC είναι διαφορετικά τα δεδομένα που λαμβάνουμε υπόψη σε σχέση με μια κονσόλα όπως πχ 1ον δεν στήνουμε ποτέ νέο PC με βάση την σύγκριση του με κονσόλα κάτι που κάνετε μονίμως και δεν έχει και κανένα νόημα. Στην ουσία κάθεστε και αναλώνεται στο να αποδείξετε τι? Ότι τα PC είναι ισχυρότερα? Έλα, αποκλείεται..και 2ον στα PC μας ενδιαφέρει το updatability του συστήματος οπότε επενδύουμε σε ένα σύστημα με βάση το σύγχρονο hardware ώστε μελλοντικά να έχουμε την δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης.

Όποιος συνεχίσει και μετά από αυτό το post να μου λέει θεωρίες περί ισχυρότερου PC και να κάθεται να το συγκρίνει με κονσόλα, ή δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ή το κάνει επίτηδες.

Το μόνο πράγμα στο οποίο διαφωνήσαμε εξαρχής ήταν: Στήσιμο σύγχρονου - αναβαθμίσιμου PC των 800€, καλύτερο από PS5 Pro. Και μην αρχίζετε πάλι ναι αλλά το Playstation δεν αναβαθμίζεται κτλ κτλ, ξαναδιαβάστε τι έγραψα παραπάνω, αλλά τα δεδομένα όταν στήνουμε PC. Ούτε να μου βάζετε μέσα κρυφές χρεώσεις software για να ανεβάσετε το κόστος στα 1000€ ώστε μετά να φαίνεται εφικτή η δημιουργία ενός τέτοιου PC. Μήλα με μήλα.

οχι οχι το θεμα ειναι οτι πλεον φτασαμε να συγκρινουμε σε αυτα τα χρηματα που ζηταει η sony για το απαρχαομενο native σκουπιδι της των 30 fps σε 4κ με native αναλυσεις αν αξιζει η αγορα του ή να επενδυσουμε σε υπολογιστή.. και σαφως με τοσα χρηματα συμφερει ο υπολογιστης δεν γινεται να το αμφισβητεις αυτο οταν το 75% του πλανητη συμφωνει με αυτο που γραφω τωρα..

Αν ηταν στα 600 ευρω δεν θα γινοταν αυτη η κουβεντα τωρα. 

Επεξ/σία από gastonegr
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Μήλα με μήλα είναι ένα σύστημα που δεν αλλάζει στα 800 όπως είναι το playstation και ΝΑΙ σε αυτό το PC είναι καλύτερο εδώ και πολλά χρόνια, το upgradability είναι δικό σου task εντελώς άσχετο και μήλα με αχλάδια. Που και αυτό δηλαδή σε βολεύει τώρα για λίγους μήνες, σε 3-4 μήνες που θα πουλάνε σαν φραντζόλες οι 9800X3D και πέσουν οι τιμές σε παλιότερους AM5 θα γίνεται μια χαρά και στα 800 PC με AM5 αλλά είπαμε, εντελώς άσχετη βούρτσες με πορτοκάλια σύγκριση

Άρα στην ουσία παραδέχεσαι ότι τέτοιο PC, δλδ αναβαθμίσιμο, δυνατότερο από Pro και με 800€ δεν στήνεις σήμερα. Χαίρομαι που συμφωνούμε.

2 λεπτά πριν, gastonegr είπε

οχι οχι το θεμα ειναι οτι πλεον φτασαμε να συγκρινουμε σε αυτα τα χρηματα που ζηταει η sony για το απαρχαομενο native σκουπιδι της των 30 fps σε 4κ με native αναλυσεις αν αξιζει η αγορα του ή να επενδυσουμε σε υπολογιστή.. και σαφως με τοσα χρηματα συμφερει ο υπολογιστης δεν γινεται να το αμφισβητεις αυτο οταν το 75% του πλανητη συμφωνει με αυτο που γραφω τωρα..

Αν ηταν στα 600 ευρω δεν θα γινοταν αυτη η κουβεντα τωρα. 

Και με εσένα συμφωνούμε άρα όλα καλά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, music_lover said:

Άρα στην ουσία παραδέχεσαι ότι τέτοιο PC, δλδ αναβαθμίσιμο, δυνατότερο από Pro και με 800€ δεν στήνεις σήμερα. Χαίρομαι που συμφωνούμε.

Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις 5700X3D σε 1440-4Κ γιατί εκεί το bottleneck είναι η κάρτα σε αυτά τα λεφτά. Είσαι ΚΑΙ άσχετος με το pc building ΚΑΙ λες ό,τι σε βολεύει (upgradability που το PS ΔΕΝ έχει αλλά το PC πρέπει να έχει) για να βγάλεις κάπως σοβαρή τη σύγκριση ΚΑΙ μιλάς για δεδομένα 3-4 μηνών το πολύ

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Thanks 1
  • Haha 1

Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε

Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις 5700X3D σε 1440-4Κ γιατί εκεί το bottleneck είναι η κάρτα σε αυτά τα λεφτά. Είσαι ΚΑΙ άσχετος με το pc building ΚΑΙ ξεροκέφαλος ΚΑΙ λες ό,τι σε βολεύει για να βγάλεις κάπως σοβαρή τη σύγκριση ΚΑΙ μιλάς για δεδομένα 3-4 μηνών το πολύ

ok ότι πεις αδελφέ, στήσε εσύ εν έτη 2024 pc με AM4 και άσε εμάς τους άσχετους να αγοράζουμε AM5.

10 ώρες πριν, omghi2u είπε

hrAOTax.jpeg

στα 1200 βγαινει και αυτο ομως.

Ναι και ένα παλικάρι που το κατάλαβε εξαρχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, music_lover said:

ok ότι πεις αδελφέ, στήσε εσύ εν έτη 2024 pc με AM4 και άσε εμάς τους άσχετους να αγοράζουμε AM5.

Ρε φιλαράκο καταλαβαίνεις ότι ζητάς στα 800 δηλαδή mid-range upgradability ενώ το 800€ PS5 Pro πάει όλο μαζί στα σκουπίδια για το PS6 των άλλων 800 τότε σε 2-3 χρόνια που τότε με ένα 400άρι το πολύ θα βάζεις B650-7600-DDR5/6000;

Με κούρασες, συνέχισε τον παραλογισμό μόνος σου

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Thanks 1
  • Haha 1

10 ώρες πριν, Tlykog είπε

Και αυτό σου απάντησα:

Στο PS5 pro δεν έχεις καμία αναβάθμιση, στο pc που πρότεινα, αλλάζεις GPU, SSD και RAM που είναι σημαντικότερα από το cpu για gaming και όταν παίζεις σε 4K, η gpu είναι bottleneck, όχι η cpu. 

Μετά το χάνεις τελείως και κάνεις και τα προηγούμενα λάθη που έχουμε απαντήσει παραπάνω. Ποια 5080; Αυτή που θα είναι αντίστοιχη του PS8; Όταν θα έχεις ήδη αλλάξει 3 κονσόλες, με κόστος 3000€ (με τα νέα τιμολόγια της Sony);

Το σύστημα που σου πρότεινα σε καλύπτει για PS5 pro και με μία 5070(περίπου 600€ στην Ελλάδα) θα σε καλύψει για επιδόσεις μέχρι και PS7  και όλα αυτά χωρίς να αλλάξεις επεξεργαστή. Αν πουλήσεις και την 4060ti στα 250€ είναι κόστος περίπου +350€.

Ούτε εγώ δίνω για PS5 pro. Είναι εντελώς πεταμενα λεφτά και σίγουρα έχασε το VFM που είχαν οι κονσόλες μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι Unboxholics στο τελευταίο βίντεο παρουσίαση στην τελευταία ερώτηση αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το PS5 pro, η απάντηση (για πρώτη φορά στην ιστορία τους...) είναι ΟΧΙ...:D

Στο 25:49: "Εν τέλει εγώ δεν το προτείνω" και κάνει και ένα mic drop και φεύγει... Πρώτη φορά ακούω Σάκη να λέει όχι σε κονσόλα...🤣

Σε αυτό το βίντεο που λες, ο Σάκαρος ανέφερε και ότι για να στήσεις pc ανάλογων δυνατοτήτων χρειάζεσαι 1200 ευρώ, με δικαιώνει δλδ, kudos to sakis 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, music_lover said:

ο Σάκαρος ανέφερε και ότι για να στήσεις pc ανάλογων δυνατοτήτων χρειάζεσαι 1200 ευρώ, με δικαιώνει δλδ, kudos to sakis 😎

Που σημαίνει ότι οι απόψεις του Σάκαρου για hardware είναι για τα σκουπίδια, όχι ότι επιβεβαιώνεσαι εσύ. Και θα ήθελα τα credentials του Σάκαρου στα PC hardware reviews γιατί εγώ τον ήξερα ως διασκεδαστή στο twitch και όχι ως σοβαρό reviewer

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2
  • Haha 2

4 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Ρε φιλαράκο καταλαβαίνεις ότι ζητάς στα 800 δηλαδή mid-range upgradability ενώ το 800€ PS5 Pro πάει όλο μαζί στα σκουπίδια για το PS6 των άλλων 800 τότε σε 2-3 χρόνια που τότε με ένα 400άρι το πολύ θα βάζεις B650-7600-DDR5/6000;

Με κούρασες, συνέχισε τον παραλογισμό μόνος σου

Εσύ μάλλον παρεξηγήθηκες επειδή κατέχεις ένα τέτοιο hardware, προηγούμενης γενιάς δλδ, με βάση τουλάχιστον την υπογραφή σου, μην το παίρνεις προσωπικά όμως, δεν το είπα και σάπιο, μια χαρά σύστημα διαθέτεις απλά εγώ δεν θα το αγόραζα στα τέλη του 2024, τόσο απλά.

1 minute ago, music_lover said:

Εσύ μάλλον παρεξηγήθηκες επειδή κατέχεις ένα τέτοιο hardware, προηγούμενης γενιάς δλδ, με βάση τουλάχιστον την υπογραφή σου, μην το παίρνεις προσωπικά όμως, δεν το είπα και σάπιο, μια χαρά σύστημα διαθέτεις απλά εγώ δεν θα το αγόραζα στα τέλη του 2024, τόσο απλά.

Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι hardware χωρίς upgradability όπως το PS5 Pro δεν πρέπει να αγοράζει κανείς.

• Like 1

Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε

Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι hardware χωρίς upgradability όπως το PS5 Pro δεν πρέπει να αγοράζει κανείς.

Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις αλλά κάνεις τον κινέζο. Οι κονσόλες παραδοσιακά έχουν 8 με 10 χρόνια ζωής και support. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για καμία αναβάθμιση. Οι developers δημιουργούν και κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους με βάση την υπάρχουσα γενιά για όσα έτη η εταιρία την έχει στην κυκλοφορία. Για αυτό όντως το pro δεν έχει νόημα αγοράς στην μέση της γενιάς και δεν το προτείνει κανείς, αλλά το απλό ps5 μια χαρά αγορά ήταν και είναι για εύκολο gaming κάτω από την τηλεόραση σου. Το δικό μου το πήρα το 2020 και θα το αλλάξω το 2028 με το PS6, για ποια ανάγκη αναβάθμισης μου μιλάς? 500 ευρώ που μου κόστισε το 2020 το απλό PS5 θα πάνε στο ράφι μετά από 8 χρόνια παιχνιδιών. Εγώ λοιπόν το λέω εξαιρετικό deal, εσύ αν θέλεις πέστο πεταμένα λεφτά.

• Like 2

13 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις αλλά κάνεις τον κινέζο. Οι κονσόλες παραδοσιακά έχουν 8 με 10 χρόνια ζωής και support. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για καμία αναβάθμιση. Οι developers δημιουργούν και κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους με βάση την υπάρχουσα γενιά για όσα έτη η εταιρία την έχει στην κυκλοφορία. Για αυτό όντως το pro δεν έχει νόημα αγοράς στην μέση της γενιάς και δεν το προτείνει κανείς, αλλά το απλό ps5 μια χαρά αγορά ήταν και είναι για εύκολο gaming κάτω από την τηλεόραση σου. Το δικό μου το πήρα το 2020 και θα το αλλάξω το 2028 με το PS6, για ποια ανάγκη αναβάθμισης μου μιλάς? 500 ευρώ που μου κόστισε το 2020 το απλό PS5 θα πάνε στο ράφι μετά από 8 χρόνια παιχνιδιών. Εγώ λοιπόν το λέω εξαιρετικό deal, εσύ αν θέλεις πέστο πεταμένα λεφτά.

συμφωνω με την αποψη σου ως προς το ps5 αλλα εδω η συζητηση δεν ειναι αν συμφερει το ps5 αλλα το ps5 pro.

To pro σου εξηγούμε οι περισσότεροι  οτι ειναι ασυμφορο σε σχεση με pc build σημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδες που τελικά κάνεις projecting και έχεις στο μυαλό σου εσύ να δικαιολογήσεις την αγορά σου;

Και ποιος σου είπε δηλαδή ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το PC; Εσύ παίζεις 8 χρόνια από τον 1ο χρόνο games με γραφικά mid range PC όπως φυσικά δεν είναι μαγικές οι κονσόλες, τόσα βγάζουν για 500€ και όσο περνάνε τα χρόνια είσαι και πιο unplayable, πιο low resolution, πιο low fps στα νεότερα games με κραχτές αποτυχίες όπως το cyberpunk στον 7ο χρόνο του PS4 launch και 4ο χρόνο του PS4 Pro. Μάντεψε, το ίδιο γίνεται και στα PC, όσο περνάνε τα χρόνια μπορείς να ρίχνεις τις ρυθμίσεις όπως κάνουν και οι εταιρείες για τις κονσόλες και να παίζεις ό,τι θες

Και το τρομερό νέο; Μπορείς να μην το πετάς όλο μαζί, με μια κάρτα γραφικών στα μισά λεφτά του Pro είναι νέα πνοή, εγώ τέλη 2020 έπαιξα cyberpunk v1.0 με 2500k του 2011 (200€) και 1060 6gb του 2016 (330€ το 2017) στα 1080-mixed low/κυρίως medium με 40-60fps την ώρα που το ps4 άφηνε την τελευταία του πνοή στο ίδιο game

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...