music_lover Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε ddr4, ενα φθηνος 1tb nvme, και ακομα λειπει καποιο input (controller ή k&m τουλαχιστον >70 ευρω) Καλά που δεν έχει μαγαζί με υπολογιστές το παλικάρι γιατί έτσι και έμπαινα μέσα και ήθελε να μου πουλήσει κάτι τέτοιο θα είχαμε "θέματα" 🤣 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Ευχαρίστως θα αγόραζα AM4 σύστημα πριν κάνα 2 χρόνια, τώρα εν έτη 2024 θέλω μελλοντική υποστήριξη του chipset οπότε δεν το συζητάω καν ότι όποιος στήνει νέο σύστημα σήμερα πρέπει να πάει σε AM5. O 5700x3d είναι δυνατός αλλά σε κάνα 2 χρόνια με μια κάρτα επιπέδου 4080 θα κάνει bottleneck και τι θα βάλεις τότε που δεν υπάρχει καλύτερος σε AM4? Άλλα τα δεδομένα όταν στήνουμε ένα pc και άλλα όταν αγοράζουμε κονσόλα. Ας υποθέσουμε ότι ένας έχει δίλημμα να στήσει pc ή να πάρει το pro, αλλά διαθέτει τα ίδια χρήματα, 800 ευρώ. Θα του προτείνω να στήσει ένα pc χωρίς καμιά δυνατότητα αναβάθμισης? Άποψη μου είναι ότι πρέπει να ξοδέψει τώρα λίγα περισσότερα ώστε να στήσει ένα future proof σύστημα και να εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα στο μέλλον ενώ στο μεταξύ θα έχει καλύτερη απόδοση λόγω νεότερου hardware. Στην τελική εγώ το pc θα το στήσω 😅 και δεν έχω καμία αμφιβολία του τι σύστημα θα επενδύσω. Το θέμα είναι στα πόσα ευρώ θα σταματήσω 😁 Επειδή εδώ η σύγκριση είναι με το PS5 pro πρέπει να ρωτήσω: δηλαδή σε 2 χρόνια θα ήσουν ευχαριστημένος με την απόδοση του ps5 pro με 16GB μνήμης (cpu +gpu), gpu στα 16Tflops και cpu εφάμιλλη ενός 5600Χ περίπου, αλλά σε pc θα ήθελες σίγουρα έναν καλύτερο επεξεργαστή από τον 5700X3d, ο οποίος είναι +40% καλύτερος από αυτόν του PS5 pro και gpu που είναι περίπου +200% καλύτερη για να έχεις την ίδια εμπειρία; Μιλάμε για κάποιον που θα πάρει pc μόνο για παιχνίδια. Για να κάνει ότι κάνει και στο PS5 pro δηλαδή. Μην το ξεχνάς αυτό. Περιμένω απάντηση, αλλά από σεβασμό στο συνομιλητή μου, εσένα δηλαδή, θα απαντήσω σε ότι ρώτησες. Γιατί να του προτείνεις να πάρει με 800€ ένα PS5 pro, όταν σε 1-2 χρόνια θα έχει ξοδέψει τόσα χρήματα επιπλέον που θα αγόραζε ένα καλύτερο pc και θα είχε πρόσβαση και σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών; Αγόρασε αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και όχι κάτι που θα ικανοποιήσει μελλοντικά. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Tlykog είπε Επειδή εδώ η σύγκριση είναι με το PS5 pro πρέπει να ρωτήσω: δηλαδή σε 2 χρόνια θα ήσουν ευχαριστημένος με την απόδοση του ps5 pro με 16GB μνήμης (cpu +gpu), gpu στα 16Tflops και cpu εφάμιλλη ενός 5600Χ περίπου, αλλά σε pc θα ήθελες σίγουρα έναν καλύτερο επεξεργαστή από τον 5700X3d, ο οποίος είναι +40% καλύτερος από αυτόν του PS5 pro και gpu που είναι περίπου +200% καλύτερη για να έχεις την ίδια εμπειρία; Εννοείται ότι από ένα pc έχεις περισσότερες απαιτήσεις γιατί δίνεις και περισσότερα χρήματα και πάντα μπαίνεις στην διαδικασία αναβάθμισης γιατί όπως είπες απλά μπορείς. Σε pc πχ στοχεύω σε 4k gaming/60fps high settings. Σε κονσόλα τρώω απλά αυτό που μου σερβίρουν γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.. Αδελφέ εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του pro σήμερα και εσύ ρωτάς για μετά 2 χρόνια? 🙄 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, music_lover είπε Εννοείται ότι από ένα pc έχεις περισσότερες απαιτήσεις γιατί δίνεις και περισσότερα χρήματα και πάντα μπαίνεις στην διαδικασία αναβάθμισης γιατί όπως είπες απλά μπορείς. Σε pc πχ στοχεύω σε 4k gaming/60fps high settings. Σε κονσόλα τρώω απλά αυτό που μου σερβίρουν γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.. Αδελφέ εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του pro σήμερα και εσύ ρωτάς για μετά 2 χρόνια? 🙄 Sorry που μπέρδεψα λίγο τα πράγματα, αλλά θυμηθηκά μερικά και τα πρόσθεσα στο προηγούμενο post μου. Διάβασέ τα. 6 λεπτά πριν, music_lover είπε Εννοείται ότι από ένα pc έχεις περισσότερες απαιτήσεις γιατί δίνεις και περισσότερα χρήματα και πάντα μπαίνεις στην διαδικασία αναβάθμισης γιατί όπως είπες απλά μπορείς. Σε pc πχ στοχεύω σε 4k gaming/60fps high settings. Σε κονσόλα τρώω απλά αυτό που μου σερβίρουν γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.. Αδελφέ εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του pro σήμερα και εσύ ρωτάς για μετά 2 χρόνια? 🙄 Αν μπορείς το κάνεις. Το θέμα είναι αν το χρειάζεσαι για να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα, ώστε να παίζεις. Δεν το χρειάζεσαι, αλλά το θέλεις. Οκ. Να συμπληρώσω ότι αν θέλεις ένα σύστημα ΜΟΝΟ για gaming και παίζεις σε 4Κ, τότε ο 5700Χ3D δεν κάνει μεγάλο bottleneck. Δε χρειάζεται να τον αναβαθμίσεις υποχρεωτικά. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 λεπτά πριν, Tlykog είπε Επειδή εδώ η σύγκριση είναι με το PS5 pro πρέπει να ρωτήσω: δηλαδή σε 2 χρόνια θα ήσουν ευχαριστημένος με την απόδοση του ps5 pro με 16GB μνήμης (cpu +gpu), gpu στα 16Tflops και cpu εφάμιλλη ενός 5600Χ περίπου, αλλά σε pc θα ήθελες σίγουρα έναν καλύτερο επεξεργαστή από τον 5700X3d, ο οποίος είναι +40% καλύτερος από αυτόν του PS5 pro και gpu που είναι περίπου +200% καλύτερη για να έχεις την ίδια εμπειρία; Μιλάμε για κάποιον που θα πάρει pc μόνο για παιχνίδια. Για να κάνει ότι κάνει και στο PS5 pro δηλαδή. Μην το ξεχνάς αυτό. Περιμένω απάντηση, αλλά από σεβασμό στο συνομιλητή μου, εσένα δηλαδή, θα απαντήσω σε ότι ρώτησες. Γιατί να του προτείνεις να πάρει με 800€ ένα PS5 pro, όταν σε 1-2 χρόνια θα έχει ξοδέψει τόσα χρήματα επιπλέον που θα αγόραζε ένα καλύτερο pc και θα είχε πρόσβαση και σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών; Αγόρασε αυτό που χρειάζεσαι σήμερα και όχι κάτι που θα ικανοποιήσει μελλοντικά. Κάπου το χάσες νομίζω..δεν πρότεινα σε κανέναν να πάρει το pro με 800 ευρώ. Η μοναδική μου διαφωνία (και το γράφω για 2η φορά αυτό,ελπίζω να μην χρειαστεί να το γράψω και 3η..) ήταν ότι μπορείς να στήσεις pc με 800 ευρώ καλύτερο από το pro. Έλα όμως που δεν μπορείς γιατί γνώμη μου είναι ότι στο pc πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και άλλες παραμέτρους που δεν υπάρχουν στην κονσόλα όπως πχ το updatability του συστήματος άρα να ξοδέψεις και περισσότερα χρήματα για νεότερο hardware. Θα το πρότεινα όμως ευχαρίστως το pro αν κόστιζε 600 ευρώ σε κάποιον που δεν έχει καθόλου playstation για προφανείς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Κάπου το χάσες νομίζω..δεν πρότεινα σε κανέναν να πάρει το pro με 800 ευρώ. Η μοναδική μου διαφωνία (και το γράφω για 2η φορά αυτό,ελπίζω να μην χρειαστεί να το γράψω και 3η..) ήταν ότι μπορείς να στήσεις pc με 800 ευρώ καλύτερο από το pro. Έλα όμως που δεν μπορείς γιατί γνώμη μου είναι ότι στο pc πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και άλλες παραμέτρους που δεν υπάρχουν στην κονσόλα όπως πχ το updatability του συστήματος άρα να ξοδέψεις και περισσότερα χρήματα για νεότερο hardware. Θα το πρότεινα όμως ευχαρίστως το pro αν κόστιζε 600 ευρώ σε κάποιον που δεν έχει καθόλου playstation για προφανείς λόγους. Το κατάλαβα. Πάνω σε αυτό σου απάντησα: πρώτον ΔΕΝ είναι 800€ που γράφεις και ξαναγράφεις, γιατί έχει κρυφές χρεώσεις που δεν έχει το PC και παέι στο 1000ρικο και αυτό μόνο για τον πρώτο χρόνο και δεύτερον υπάρχει PC στα αντίστοιχα χρήματα που κάνει περισσότερα και έχει και περισσότερα παιχνίδια. Ξαναγράφω και εγώ, πάλι, ότι το PC αναβαθμίζεται δεν είναι μειονέκτημα, όπως το παρουσιάζεις, αλλά ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να αναβαθμίσεις. Το παρουσιάζεις λες και κάποιος έρχεται και σου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο να το κάνεις ή ότι είναι εθισμός σαν τα ναρκωτικά και δε μπορείς να αντισταθείς. Γιατί να αναβαθμίσεις ένα μηχάνημα που παίζει τα παιχνίδια σου; Να απαντήσω: γιατί έχεις χρήματα να το κάνεις. Μπράβο σου, άρα μπορείς να κάνεις κάτι που δε μπορείς σε μία κονσόλα και σου προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία gaming. Που είναι το μειονέκτημα σε αυτό; Αν δεν έχεις χρήματα μην αναβαθμίζεις. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε γιατί έχει κρυφές χρεώσεις που δεν έχει το PC και παέι στο 1000ρικο Τωρα έχει και κρυφές χρεώσεις που πάει στο 1000αρικο. Από τον 2ο χρόνο και μετά, έχεις και χρέωση από τα 5ψηφια της sony... 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Τωρα έχει και κρυφές χρεώσεις που πάει στο 1000αρικο. Από τον 2ο χρόνο και μετά, έχεις και χρέωση από τα 5ψηφια της sony... 😒 Ποια πενταψήφια της Sony; Elaborate plaese... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, music_lover είπε Εγώ πάντως που ψάχνομαι για gaming PC και είπα να στήσω κάτι δυνατότερο βάζοντας μέσα components την τωρινής γενιάς όπως πχ έναν 7600x (210€), μια B650 mobo (170€), 32gb ram DDR5 (130€), μια 7800xt (550€) και ένα 850w PSU (140€) έφτασα τα 1200€..και στην τιμή αυτή δεν έβαλα κουτί και gamepad που τα έχει ήδη μέσα η κονσόλα. Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, πχ ποιός στήνει PC εν έτη 2024 με 5600x CPU και 3070 GPU? Συμπεραίνω λοιπόν ότι θέλεις περισσότερα για να στήσεις ένα PC. Δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ελευθερία της αναβάθμισης, απλά λέω ότι θέλεις παραπάνω από 800€ που κοστίζει το Pro για κάτι αξιοπρεπές. στα 1200 βγαινει και αυτο ομως. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από omghi2u 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, Tlykog είπε Το κατάλαβα. Πάνω σε αυτό σου απάντησα: πρώτον ΔΕΝ είναι 800€ που γράφεις και ξαναγράφεις, γιατί έχει κρυφές χρεώσεις που δεν έχει το PC και παέι στο 1000ρικο και αυτό μόνο για τον πρώτο χρόνο και δεύτερον υπάρχει PC στα αντίστοιχα χρήματα που κάνει περισσότερα και έχει και περισσότερα παιχνίδια. Ξαναγράφω και εγώ, πάλι, ότι το PC αναβαθμίζεται δεν είναι μειονέκτημα, όπως το παρουσιάζεις, αλλά ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να αναβαθμίσεις. Το παρουσιάζεις λες και κάποιος έρχεται και σου βάζει το μαχαίρι στο κρόταφο να το κάνεις ή ότι είναι εθισμός σαν τα ναρκωτικά. Γιατί να αναβαθμίσεις ένα μηχάνημα που παίζει τα παιχνίδια σου; Να απαντήσω: γιατί έχεις χρήματα. Μπράβο σου, άρα μπορείς να κάνεις κάτι που δε μπορείς σε μία κονσόλα, που σου προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία gaming. Που είναι το μειονέκτημα σε αυτό; Όταν πας και αγοράζεις ένα pc χωρίς καμία δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον, τότε έχεις μετατρέψει το πλεονέκτημα που έχει να αναβαθμίζεται σε μειονέκτημα. Αν πάρω τώρα ένα AM5 (με DDR5, pcie v5.0 θύρα για την GPU και τον nvme) θα κρατήσω ίδια μητρική και μνήμες και θα αλλάζω μόνο τον CPU. Αν πάρω σήμερα ένα AM4 τότε θα χρειαστώ ολική αλλαγή του συστήματος. Σκέψου να θέλω τώρα σε 2 χρόνια να πάρω μια 5080. Αυτή δουλεύει σε pcie v5.0, τι κάνουμε αν έχουμε πάρει σήμερα AM4 μητρική? Και τι κάνουμε όταν το bottleneck θα πάει σύννεφο αφού δεν υπάρχει σε AM4 ισχυρότερη CPU από τον 5800x3d? Θα σου πω τι κάνουμε. Παίρνουμε ένα σύστημα με AM5 και δεν κοιτάμε πίσω. Τέλος πάντων ξεφύγαμε τελείως από το θέμα. Εγώ πάντως για σύστημα με AM4 δεν δίνω φράγκο, ξέχασε το! 🤣 Υ.Γ. Επίσης οι κρυφές χρεώσεις που γράφεις και ξαναγράφεις δεν είναι δεδομένες για όλους. Εγώ πχ δεν παίζω on-line games, αν θέλω δλδ δεν δίνω φράγκο για το plus..επίσης δεν είναι δεδομένο ούτε ότι θα αγοράσει κάποιος το stand γιατί δεν είναι καν απαραίτητο, στήσε την οριζόντια και τελείωσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, music_lover είπε Όταν πας και αγοράζεις ένα pc χωρίς καμία δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον, τότε έχεις μετατρέψει το πλεονέκτημα που έχει να αναβαθμίζεται σε μειονέκτημα. Αν πάρω τώρα ένα AM5 (με DDR5, pcie v5.0 θύρα για την GPU και τον nvme) θα κρατήσω ίδια μητρική και μνήμες και θα αλλάζω μόνο τον CPU. Αν πάρω σήμερα ένα AM4 τότε θα χρειαστώ ολική αλλαγή του συστήματος. Σκέψου να θέλω τώρα σε 2 χρόνια να πάρω μια 5080. Αυτή δουλεύει σε pcie v5.0, τι κάνουμε αν έχουμε πάρει σήμερα AM4 μητρική? Και τι κάνουμε όταν το bottleneck θα πάει σύννεφο αφού δεν υπάρχει σε AM4 ισχυρότερη CPU από τον 5800x3d? Θα σου πω τι κάνουμε. Παίρνουμε ένα σύστημα με AM5 και δεν κοιτάμε πίσω. Τέλος πάντων ξεφύγαμε τελείως από το θέμα. Εγώ πάντως για σύστημα με AM4 δεν δίνω φράγκο, ξέχασε το! 🤣 Και αυτό σου απάντησα: Στο PS5 pro δεν έχεις καμία αναβάθμιση, στο pc που πρότεινα, αλλάζεις GPU, SSD και RAM που είναι σημαντικότερα από το cpu για gaming και όταν παίζεις σε 4K, η gpu είναι bottleneck, όχι η cpu. Μετά το χάνεις τελείως και κάνεις και τα προηγούμενα λάθη που έχουμε απαντήσει παραπάνω. Ποια 5080; Αυτή που θα είναι αντίστοιχη του PS8; Όταν θα έχεις ήδη αλλάξει 3 κονσόλες, με κόστος 3000€ (με τα νέα τιμολόγια της Sony); Το σύστημα που σου πρότεινα σε καλύπτει για PS5 pro και με μία 5070(περίπου 600€ στην Ελλάδα) θα σε καλύψει για επιδόσεις μέχρι και PS7 και όλα αυτά χωρίς να αλλάξεις επεξεργαστή. Αν πουλήσεις και την 4060ti στα 250€ είναι κόστος περίπου +350€. Ούτε εγώ δίνω για PS5 pro. Είναι εντελώς πεταμενα λεφτά και σίγουρα έχασε το VFM που είχαν οι κονσόλες μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι Unboxholics στο τελευταίο βίντεο παρουσίαση στην τελευταία ερώτηση αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το PS5 pro, η απάντηση (για πρώτη φορά στην ιστορία τους...) είναι ΟΧΙ... Στο 25:49: "Εν τέλει εγώ δεν το προτείνω" και κάνει και ένα mic drop και φεύγει... Πρώτη φορά ακούω Σάκη να λέει όχι σε κονσόλα...🤣 Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε Και αυτό σου απάντησα: Στο PS5 pro δεν έχεις καμία αναβάθμιση, στο pc που πρότεινα, αλλάζεις GPU, SSD και RAM που είναι σημαντικότερα από το cpu για gaming και όταν παίζεις σε 4K, η gpu είναι bottleneck, όχι η cpu. Μετά το χάνεις τελείως και κάνεις και τα προηγούμενα λάθη που έχουμε απαντήσει παραπάνω. Ποια 5080; Αυτή που θα είναι αντίστοιχη του PS8; Όταν θα έχεις ήδη αλλάξει 3 κονσόλες, με κόστος 3000€ (με τα νέα τιμολόγια της Sony); Το σύστημα που σου πρότεινα σε καλύπτει για PS5 pro και με μία 5070(περίπου 600€ στην Ελλάδα) θα σε καλύψει για επιδόσεις και PS7 και όλα αυτά χωρίς να αλλάξεις επεξεργαστή. Αν πουλήσεις και την 4060ti στα 250€ είναι κόστος περίπου +350€. Ούτε εγώ δίνω για PS5 pro. Είναι εντελώς πεταμενα λεφτά και σίγουρα έχασε το VFM που είχαν οι κονσόλες μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι Unboxholics στο τελευταίο βίντεο παρουσίαση στην τελευταία ερώτηση αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το PS5 pro, η απάντηση (για πρώτη φορά στην ιστορία τους...) είναι ΟΧΙ... Στο 25:49: "Εν τέλει εγώ δεν το προτείνω"... Πρώτη φορά ακούω Σάκη να λέει όχι σε κονσόλα...🤣 5600x να πάρεις εσύ βρε, εγώ ανήκω στην PC master race, δεν είμαι πλεμπαίος να αγοράσω Pro και να παλεύω με τα PSSR και δεν συζητάω τίποτε λιγότερο από 7800x3d (αν πέσει στο 400€, κάπου εκεί, ναι ξέρω κάνω όνειρα) 😆 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, music_lover είπε 5600x να πάρεις εσύ βρε, εγώ ανήκω στην PC master race, δεν είμαι πλεμπαίος να αγοράσω Pro και να παλεύω με τα PSSR και δεν συζητάω τίποτε λιγότερο από 7800x3d (αν πέσει στο 400€, κάπου εκεί, ναι ξέρω κάνω όνειρα) 😆 Άρα το διλλημά σου είναι: Να πάρω Toyota Auris (πχ 20.000€, βαριέμαι να το ψάξω, you get the point) ή BMW M3 (130.000€, επίσης βαριέμαι να ψάξω τιμή...); Μεγάλο το δίλλημά σου και εγώ θα προβληματιζόμουν αν ήμουν στη θέση σου... Μου λες ότι η BMW είναι πιο ακριβή και το Auris παρκάρεται πιο εύκολα... Κλείνεις προς το Auris, αλλά αν δεν το έπαιρνες η κάψα δε θα σου έφευγε αν έπαιρνες κάτι κατώτερο της M3... Τί να πεις; Νοιώθω τον πόνο σου....😆😆😆😆😆😆 Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Tlykog 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 ώρες πριν, music_lover είπε 5600x να πάρεις εσύ βρε, εγώ ανήκω στην PC master race, δεν είμαι πλεμπαίος να αγοράσω Pro και να παλεύω με τα PSSR και δεν συζητάω τίποτε λιγότερο από 7800x3d (αν πέσει στο 400€, κάπου εκεί, ναι ξέρω κάνω όνειρα) 😆 Τα έχουμε ξανά συζητήσει σε άλλα θέματα αν θέλεις μπορώ να ξανά βάλω ότι benchmark από παιχνίδι σε ενδιαφέρει να δεις πως πάει 5700x3d με 4080 super. Σχεδόν παντού 130 150fps και με το frame generation πάω 200 με ray tracing. Πιστεύεις αυτή η cpu σε 2 χρόνια θα ρίχνει bottleneck σε 5080 η οποία θα είναι σαν 4090 σε 4Κ? Ούτε σε 5 χρόνια δεν θα ρίχνει bottleneck για 4Κ 60fps με 6090 μην σε ανησυχεί αυτό. Αλλά και αν σε ανησυχεί πας σε am5 κουμπώνεις 7500f εξαιρετικό vfm και αργότερα πας σε 7800x3d όταν πέσει η τιμή στα 300 και παρακάτω. Το ps5 pro έχει zen 2 δηλαδή 3600 3700x κτλ οποτε καταλαβαίνεις. Γενικά όμως αν κάποιος θέλει κονσόλα θα πάρει ps5. Θα τη βάλει κάτω από την τηλεόραση και τέλος. Το pc θέλει το χώρο του συγκριτικά δεν θα μπει σαλόνι δηλαδή πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις. Για μένα και μόνο που συγκρίνουμε PC στα ίδια χρήματα με κονσόλα και μάλιστα πολύ ανώτερο εχει ήδη χάσει το νόημα της η κονσόλα. Είναι παράλογα υψηλά τα 800 η gpu του είναι σαν 4060 7700xt το πολύ οπότε το προσόν χαμηλής τιμής έναντι PC το έχει χάσει πριν ακόμα βγει. Και δεν μιλάμε για παιχνίδια. Έχω συλλογή που τα μισά παιχνίδια δεν υπάρχουν σε κονσόλα από indies μεχρι στρατηγικής δεν υπάρχει σύγκριση δηλαδή και εδώ εκτός αν παίζεις μόνο ΑΑΑ. Θα εχει πολύ ενδιαφέρον σε λίγους μήνες που θα ξέρουμε επίσημες πωλήσεις να δούμε αν τελικά η τιμή ήταν σωστή από τη sony η δεν της βγήκε το παιχνίδι. Στην αρχή σίγουρα θα υπάρξει κόσμος που θα το πάρει day one αργότερα είναι το θέμα τι γίνεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris1990 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες Το ps5 pro σε αυτή την τιμή θα πάθει ότι και το astrobot στο gif 😂🤣😅😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα