NiKoSmile Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Εγώ πάντως που ψάχνομαι για gaming PC και είπα να στήσω κάτι δυνατότερο βάζοντας μέσα components την τωρινής γενιάς όπως πχ έναν 7600x (210€), μια B650 mobo (170€), 32gb ram DDR5 (130€), μια 7800xt (550€) και ένα 850w PSU (140€) έφτασα τα 1200€..και στην τιμή αυτή δεν έβαλα κουτί και gamepad που τα έχει ήδη μέσα η κονσόλα. Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, πχ ποιός στήνει PC εν έτη 2024 με 5600x CPU και 3070 GPU? Συμπεραίνω λοιπόν ότι θέλεις περισσότερα για να στήσεις ένα PC. Δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ελευθερία της αναβάθμισης, απλά λέω ότι θέλεις παραπάνω από 800€ που κοστίζει το Pro για κάτι αξιοπρεπές. Θα δώσεις που θα δώσεις χρήματα για ένα PC, μετά θα δώσεις άλλα 800€ για το χαζοκούτι Pro? Θέλεις πολλά περισσότερα για να έχεις και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 minutes ago, music_lover said: Εγώ πάντως που ψάχνομαι για gaming PC και είπα να στήσω κάτι δυνατότερο βάζοντας μέσα components την τωρινής γενιάς όπως πχ έναν 7600x (210€), μια B650 mobo (170€), 32gb ram DDR5 (130€), μια 7800xt (550€) και ένα 850w PSU (140€) έφτασα τα 1200€..και στην τιμή αυτή δεν έβαλα κουτί και gamepad που τα έχει ήδη μέσα η κονσόλα. Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, πχ ποιός στήνει PC εν έτη 2024 με 5600x CPU και 3070 GPU? Συμπεραίνω λοιπόν ότι θέλεις περισσότερα για να στήσεις ένα PC. Δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ελευθερία της αναβάθμισης, απλά λέω ότι θέλεις παραπάνω από 800€ που κοστίζει το Pro για κάτι αξιοπρεπές. Αυτό που έφτιαξες όμως, δεν είναι ίσο σε δύναμη με PS5... ίσως με PS6 pro 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Στο θέμα μας. Θα τα δώσεις +800€ για το Pro? 🤡 Ποσιμπολ. Για την ώρα περιμένω slim 30th edition. Περιττο το εικονιδιο του clown, επειδη απλα μπορω Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από SabotazNic 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 24 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ πάντως που ψάχνομαι για gaming PC και είπα να στήσω κάτι δυνατότερο βάζοντας μέσα components την τωρινής γενιάς όπως πχ έναν 7600x (210€), μια B650 mobo (170€), 32gb ram DDR5 (130€), μια 7800xt (550€) και ένα 850w PSU (140€) έφτασα τα 1200€..και στην τιμή αυτή δεν έβαλα κουτί και gamepad που τα έχει ήδη μέσα η κονσόλα. Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, πχ ποιός στήνει PC εν έτη 2024 με 5600x CPU και 3070 GPU? Συμπεραίνω λοιπόν ότι θέλεις περισσότερα για να στήσεις ένα PC. Δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ελευθερία της αναβάθμισης, απλά λέω ότι θέλεις παραπάνω από 800€ που κοστίζει το Pro για κάτι αξιοπρεπές. μάλλον πλάκα κάνεις δεν εξηγείται αλλιώς . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 11 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Θα δώσεις που θα δώσεις χρήματα για ένα PC, μετά θα δώσεις άλλα 800€ για το χαζοκούτι Pro? Θέλεις πολλά περισσότερα για να έχεις και τα δύο. Ψάχνομαι για gaming PC είπα, έχω ήδη PS5. 10 λεπτά πριν, Sugizo είπε Αυτό που έφτιαξες όμως, δεν είναι ίσο σε δύναμη με PS5... ίσως με PS6 pro Ναι προφανώς, είπα ότι διάλεξα hardware της τωρινής γενιάς. 1 λεπτό πριν, THELASTOFUS είπε μάλλον πλάκα κάνεις δεν εξηγείται αλλιώς . Μπα όταν κάνω πλάκες βάζω το ανάλογο emoji. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THELASTOFUS Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 λεπτά πριν, music_lover είπε Ψάχνομαι για gaming PC είπα, έχω ήδη PS5. Ναι προφανώς, είπα ότι διάλεξα hardware της τωρινής γενιάς. Μπα όταν κάνω πλάκες βάζω το ανάλογο emoji. ε τότε τρολαρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Κανα παιχνίδι θα βγάλουν? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Ψάχνομαι για gaming PC είπα, έχω ήδη PS5. Δεν υπάρχει δίλημμα εδώ. Το PS5 Pro δεν αντικαθιστά το PC. Ξοδεύεις πολλά περισσότερα για να έχεις και τα δύο. 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποσιμπολ. Για την ώρα περιμένω slim 30th edition. Περιττο το εικονιδιο του clown, επειδη απλα μπορω Άσχετα αν μπορείς ή όχι, δεν σε είδα και τόσο ενθουσιασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, cpc464 είπε "Πηγές της βιομηχανίας προβλέπουν αυξημένη ζήτηση από συλλέκτες και επαγγελματίες μεταπωλητές." Είναι σαν τα "μοντέλα " του OnlyFans. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 55 λεπτά πριν, music_lover είπε Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, Καθε αλλο ,αρκει να αναζητησεις τις ευκαιριες στις αγγελιες του Insomnia και να διαπραγματευτεις σοβαρα , αψηφωντας τα "τελικη τιμη " , "οχι παζαρια" κτλπ σε εναν χωρο καθαρα παζαριου , με την εννοια της διαπραγματευσης . Δεν ειναι σουπερ μαρκετ με στανταρ τιμες και αλοιμονο . Καλες αγορες σε ολους εν οψει και Black Friday . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Το στενάχωρο είναι ότι οι επόμενες γενιές κονσολών θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα αυξημένες τιμές σε σχέση με αυτά που συνηθίσαμε σε PS5 Xbox x κτλπ. Όταν το κάνει ένας οι υπόλοιποι συνήθως ακολουθούν το ίδιο έγινε με τα κινητά και τώρα χρειάζεσαι 1200-1500€ για να πάρεις ένα flagship κινητο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Εγώ πάντως που ψάχνομαι για gaming PC και είπα να στήσω κάτι δυνατότερο βάζοντας μέσα components την τωρινής γενιάς όπως πχ έναν 7600x (210€), μια B650 mobo (170€), 32gb ram DDR5 (130€), μια 7800xt (550€) και ένα 850w PSU (140€) έφτασα τα 1200€..και στην τιμή αυτή δεν έβαλα κουτί και gamepad που τα έχει ήδη μέσα η κονσόλα. Αν στήσω κάτι στα 800€ τότε το PC μου θα είναι ξεπερασμένο ήδη, πχ ποιός στήνει PC εν έτη 2024 με 5600x CPU και 3070 GPU? Συμπεραίνω λοιπόν ότι θέλεις περισσότερα για να στήσεις ένα PC. Δεν είναι κακό γιατί σου δίνει την ελευθερία της αναβάθμισης, απλά λέω ότι θέλεις παραπάνω από 800€ που κοστίζει το Pro για κάτι αξιοπρεπές. Καταρχήν, το μηχάνημα που φτιάχνεις: α) παίζει τέλεια τα παιχνίδια των PS1, PS2, PS3, PS4 και PS5 (εκτός των exclusives που θα βγουν με καθυστέρηση), και γενικά σχεδόν κάθε παιχνιδοκονσόλας που έχει βγει μέχρι σήμερα, καθώς και παιχνίδια που δε θα βγουν σε κονσόλα... Beat that... η) είναι κυριολεκτικά 2πλάσιας δύναμης από το PS5 pro σε gpu, RAM και περίπου +50% σε cpu και όχι το optimization της Sony δε μπορεί να γεφυρώσει αυτό το χάσμα. η) είναι πολυεργαλείο που παίζει παιχνίδια και κάνει και ότι δουλειά θελήσεις. δ) αναβαθμίζει κάθε υποσύστημα και δε χρειάζεται να πετάξεις όλο το μηχάνημα ή να το παντρευτείς μέχρι την επόμενη γενιά, αν δε σε ικανοποιεί η απόδοση. ε) Για να πετύχεις καλή τιμή, νόμιμα, έχεις να επιλέξεις από πολλά stores. Για να το πετύχεις αυτό σε PS, θέλεις και το drive, άρα βάλε άλλα 130€, ΑΝ βρεις να το αγοράσεις κιόλας, γιατί δε ξέρουμε τί θα παιχτεί με τη διαθεσιμοτητά τους... στ) στέκεται και μόνο του δε χρειάζεται σταντ, όπου στο PS ανεβάζει την τιμή επιπλέον... Άρα πρέπει να δώσεις συνολικά κοντά στο χιλιάρικο για το PS5 pro και 300€ παραπάνω για να πάρεις ένα ανώτερο πολυεργαλείο, αναβαθμίσιμο και με πολύ περισσότερα παιχνίδια, όπου δε χρειάζεται να ξαναπληρώσεις μία remaster έκδοση ενός παιχνιδιού... Παίζει εκείνη που αγόρασες αρχικά, ούτε είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις συνδρομή για να παίζεις online... Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Tlykog 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Tlykog είπε Καταρχήν, το μηχάνημα που φτιάχνεις: α) Το pc παίζει τέλεια τα παιχνίδια των PS1, PS2, PS3, PS4 και PS5 (εκτός των exclusives που θα βγουν με καθυστέρηση), και γενικά σχεδόν κάθε παιχνιδοκονσόλας που έχει βγει μέχρι σήμερα, καθώς και παιχνίδια που δε θα βγουν σε κονσόλα... Beat that... β) είναι κυριολεκτικά 2πλάσιας δύναμης από το PS5 pro. γ) είναι κυριολεκτικά 2πλάσιας δύναμης από το PS5 pro σε gpu, RAM και περίπου +50% σε cpu και όχι το optimization της Sony δε μπορεί να γεφυρώσει αυτό το χάσμα. δ) είναι πολυεργαλείο που παίζει παιχνίδια και κάνει και ότι δουλειά θελήσεις. ε) αναβαθμίζει κάθε υποσύστημα και δε χρειάζεται να πετάξεις όλο το μηχάνημα ή να το παντρευτείς μέχρι την επόμενη γενιά, αν δε σε ικανοποιεί η απόδοση. στ) Για να πετύχεις καλή τιμή, νόμιμα, έχεις να επιλέξεις από πολλά stores. Για να το πετύχεις αυτό σε PS, θέλεις και το drive, άρα βάλε άλλα 130€, ΑΝ βρεις να το αγοράσεις κιόλας, γιατί δε ξέρουμε τί θα παιχτεί με τη διαθεσιμοτητά τους... ζ) στέκεται και μόνο του δε χρειάζεται σταντ, όπου στο PS ανεβάζει την τιμή επιπλέον... Άρα πρέπει να δώσεις συνολικά κοντά στο χιλιάρικο για το PS5 pro και 300€ παραπάνω για να πάρεις ένα ανώτερο πολυεργαλείο, αναβαθμίσιμο και με πολύ περισσότερα παιχνίδια, όπου δε χρειάζεται να ξαναπληρώσεις μία remaster έκδοση ενός παιχνιδιού... Παίζει εκείνη που αγόρασες αρχικά, ούτε είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις συνδρομή για να παίζεις online... Όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν καταλαβαίνω όμως καν γιατί κάνουμε αυτήν την κουβέντα. Και τι ακριβώς συζητάμε. Δεν έθεσα πουθενά τέτοια διλήμματα. Μάλλον δεν έγινε κατανοητό από αρκετούς τι ακριβώς ειπώθηκε. Απάντησα λοιπόν στο παιδί που ανέφερε ότι φτιάχνεις καλύτερο PC με 800€. Αυτό ήταν το θέμα μας και τίποτε άλλο. Φτιάχνεις καλύτερο PC με 800€? Ακούω προτάσεις. CPU, Mobo, Ram, PSU, GPU, Cooler, SSD nvme, Tower και Controller. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ii_die_4 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 minutes ago, music_lover said: Όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν καταλαβαίνω όμως καν γιατί κάνουμε αυτήν την κουβέντα. Και τι ακριβώς συζητάμε. Δεν έθεσα πουθενά τέτοια διλήμματα. Μάλλον δεν έγινε κατανοητό από αρκετούς τι ακριβώς ειπώθηκε. Απάντησα λοιπόν στο παιδί που ανέφερε ότι φτιάχνεις καλύτερο PC με 800€. Αυτό ήταν το θέμα μας και τίποτε άλλο. Φτιάχνεις καλύτερο PC με 800€? Ακούω προτάσεις. CPU, Mobo, Ram, PSU, GPU, Tower και Controller. https://de.pcpartpicker.com/list/hbg7Yd Το έκανα σε 2-3 λεπτά (ούτε που έβλεπα bestbuys etc) Θες να συγκρίνεις PS5 Pro με αυτό η να σταματήσεις να τρολλαρεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdal73 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος φίλος, αλλά νομίζω η πραγματική ερώτηση που πρέπει να κανείς, είναι αν αξίζει το το ps5 pro στα 800€ το οποίο είναι το διπλάσιο ποσό από την τιμή του Ps5 slim, το οποίο είναι και η συσκευή που μπορεί να συγκριθεί απευθείας. Το slim χωρίς το drive έχει παίξει πάμπολλες φορές στα 400€. Όσα βίντεο με συγκριτικά είδα από χθες, προσπαθώντας να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την αλλαγη του ps5 που έχω από day1, με έχουν κάνει να συμπεράνω ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η μετάβαση σε αυτή τη φάση. Οι διάφορες είναι ελάχιστες. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για το παιχνίδια, αυτό που υπόσχονταν ότι θα κάνει το Pro, ότι πλέον θα μπορείς να παίξεις quality mode με σταθερά 60 fps, βελτιώσεις υπάρχουν ναι, αλλά όχι για να δώσεις τα διπλάσια χρήματα για το pro. Αν βγουν καινούργια παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τις νέες δυνατότητες (κατά αρχήν ας βγει και κανένα παιχνίδι, φλομώσαμε στα remaster…) ή updates που θα βελτιώνουν κατά πολύ τα υπάρχοντα (βλέπε bloodborne) ή αν πέσει αισθητά η τιμή του, μπορεί να το ξανασκεφτώ. Όλη η πολιτική της Sony με το πλασάρισμα του Pro, μου φαίνεται σαν κίνηση να καθιερώσει την τιμή για το ερχόμενο μοντέλο. Τώρα αν βρεθούν και κάποια κορόιδα να την αγοράσουν στην τιμή που το δίνουν, τόσο το καλλίτερο για αυτή… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα