giannos13 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν υπάρχει καλό αφτερμαρκετ σωλήνακι βενζίνης...Όλοι λένε ενισχυμένα, αλλά όλα αντέχουν 1-2 χρόνια max. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα βρει κάτι καλο. Και το gates που έβαλες (παρόλο που είναι επώνυμο αφτερμαρκετ) θα το ξαναλλάξεις.....δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στις γραμμές καυσίμου είναι απόλυτα τα πράγματα. Κοιτάμε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή όπως την διατομή και τις απαιτήσεις παροχής (πχ 9.5mm 3/8 R9 FUEL LINE) και αγοράζουμε ακριβώς το ίδιο. Αυτό που κάνουμε επίσης είναι να κοιτάμε πάντα την ημερομηνία κατασκευής που αναγράφεται σε όλους τους πιστοποιημένους σωλήνες καυσίμου. Εαν χρειάζεται θωράκιση τότε παίρνουμε θωρακισμένη γραμμή, ενώ εαν χρειάζονται πρεσσαριστά ακροφύσια ή συνδέσμοι με ottiker τότε ακολουθούμε τα προβλεπόμενα. Φυσικά η καλύτερη επιλογή είναι τα γνήσια εξαρτήματα του κατασκευαστή αλλά στην αγορά υπάρχουν και πολύ καλά after market, όπως τα ναυτηλιακά (πχ Vetus marine). Εαν βάλουμε τίποτα κινέζικα no name ή χωρίς προδιαγραφές .. να μην παραπονιόμαστε μετά εαν πάρει φωτιά το αμάξι Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από costas_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το αμάξι έχει και Lpg ; Μηπως για σωληνάκια καυσίμου να πάς να ρωτήσεις σε μηχανουργεία που ασχολούνται με τετοιές εργασίες ; Εάν είσαι Αθήνα έχει μεριά Σπύρου Πάτση / Βοτανικό . Όσο για το πλύσιμο εάν προσεξεις καποια βασικά και βάλεις κατάλληλο χημικό δε εχεις θέμα. Το έχω κάνει και μόνος μου και δε αντίμετωπισα θέματα σε 20 ετίας όχημα . Εαν έχεις αμφιβολίες πήγαινε σε επαγγελματία για καθάρισμα κινητήρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα 52 minutes ago, meletis_m said: Το αμάξι έχει και Lpg ; Μηπως για σωληνάκια καυσίμου να πάς να ρωτήσεις σε μηχανουργεία που ασχολούνται με τετοιές εργασίες ; Εάν είσαι Αθήνα έχει μεριά Σπύρου Πάτση / Βοτανικό . Όσο για το πλύσιμο εάν προσεξεις καποια βασικά και βάλεις κατάλληλο χημικό δε εχεις θέμα. Το έχω κάνει και μόνος μου και δε αντίμετωπισα θέματα σε 20 ετίας όχημα . Εαν έχεις αμφιβολίες πήγαινε σε επαγγελματία για καθάρισμα κινητήρα . Οχι, μόνο βενζίνη παίρνει...σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Αλφα μού είχαν αλλάξει το σωληνάκι...είμαι Θεσσαλονίκη. ...πάντως ψάχνοντας σε φόρα της Άλφα, είδα πως είναι συνηθισμένα αυτά τα σωληνάκια με πλεκτή επένδυση που είχαν βάλει και σε μένα πχ από alfaowner Εκλεισα ραντεβού σε ένα από τα καλά detailing συνεργεία στη Θεσσαλονίκη για τη Δευτέρα το πρωί...αλλά αν δεν τίθεται θέμα ασφάλειας από το καύσιμο, δεν καίγομαι να το κάνω...θα αποφασίσω οριστικά μέχρι αύριο το πρωί...δεν είναι και λίγα 70€+, αλλά θα τα έδινα αν ήταν απαραίτητο...για ψυχολογικούς λόγους δεν θέλω να τα δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα