Προς το περιεχόμενο

καραμπολα και συμβουλες

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Ο πατερας μου τρακαρε το Σαββατο. Επεσε ενας απο πισω του, και ο πατερας μου με τη σειρα του επεσε στο μπροστα. μικρες οι ταχυτητες αλλα ζημια εγινε μεγαλη. Ο υπαιτιος αποδεχεται τη ζημια και την ευθυνη.

Το προβλημα ειναι πως ο μπροστα εφυγε. Και ο πατερας μου και ο αλλος σαστισαν και δεν πηραν καν πινακιδα.
Παρολο που ο υπαιτιος ειπε πως θα δηλωσει οτι εφταιγε και πως υπηρχε και 3ο αμαξι, η ασφαλιστικη του ενημερωσε τη δικια μας πως αποδεχεται τη ζημια μονο για το πισω χτυπημα. 
Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? προφανως και το περιμενα γιατι οι ασφαλιστικες ειναι τατσι μιτσι κοτσι, για να μην πληρωνουν. 
Αφου εχω νομικη προστασια μπορω να πιεσω τη δικια μου ασφαλιστικη να κανονισει με την αλλη να πληρωσει αφου ο πελατης τους αποδεχεται την υπαρξη καραμπόλας? ή δεν εχω τυχη? 
Οποιαδηποτε συμβουλη ευθπροσεκτη. Δυστυχως το σημειο δεν εχει και καμερες που θα μπορουσα να ζητησω υλικο...

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πρωτο αμαξι εφυγε. ισως να μην ειχαν ασφαλεια ή οτιδηποτε. 
Εμεις ειμαστε το μεσαιο αμαξι και θελω να δω πως θα γινει ο πισω να καλυψει και τη ζημια που παθαμε στο μπροστα μερος του αμαξιου μας. ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...