Προς το περιεχόμενο

Αντί για plexiglass σε κατασκευή κορνίζας

tiganitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Σε τζαμάδες.

Αλλά είναι πανάκριβο, πιθανότατα δεν θα συμφέρει.

Επίσης το πιο μικρο πάχος που βγαίνει είναι τα 3mm

Πλεξι έχει σίγουρα και σε 2μμ

Τώρα βάλε στην εξίσωση ότι το plexi κάνει γρατζουνιές μόνο που το κοιτάς, οπότε το τζαμι είναι καλύτερη επιλογή πιστεύω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να καπηλευτώ λίγο το θέμα για παρεμφερή ερώτηση :)

Θυμάμαι στο παρελθόν υπήρχαν (να τις πω "κορνίζες";) με χοντρό χαρτόνι πίσω και γυαλί σε όλη την μπροστινή επιφάνεια. Ανάλογα με το μέγεθος, τοποθετούσες σχέδια/φωτογραφίες/αφίσες και το τζάμι "ασφάλιζε" με το χαρτόνι με μεταλλικά κλιπς, από τα οποία και κρεμόταν στον τοίχο.

image.jpeg.265cf56b6c86dc50e5e481457dd9ee6d.jpeg

Πλέον δεν βρίσκω με γυαλί αλλά με ένα διαφανές πλαστικό του κ...λου (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε επίπεδο διαφάνειας, γρατζουνιάς, κλπ) και με ιδιαιτέρως ψεύτικα κλιπς.

Γνωρίζει κανείς αν/που μπορώ να βρω με γυαλί; Ειδικά σε μεγάλες διαστάσεις (πχ 50χ70, 70χ100, κλπ)

• Moderators
20 ώρες πριν, haris_216 είπε

Να καπηλευτώ λίγο το θέμα για παρεμφερή ερώτηση :)

Θυμάμαι στο παρελθόν υπήρχαν (να τις πω "κορνίζες";) με χοντρό χαρτόνι πίσω και γυαλί σε όλη την μπροστινή επιφάνεια. Ανάλογα με το μέγεθος, τοποθετούσες σχέδια/φωτογραφίες/αφίσες και το τζάμι "ασφάλιζε" με το χαρτόνι με μεταλλικά κλιπς, από τα οποία και κρεμόταν στον τοίχο.

image.jpeg.265cf56b6c86dc50e5e481457dd9ee6d.jpeg

Πλέον δεν βρίσκω με γυαλί αλλά με ένα διαφανές πλαστικό του κ...λου (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε επίπεδο διαφάνειας, γρατζουνιάς, κλπ) και με ιδιαιτέρως ψεύτικα κλιπς.

Γνωρίζει κανείς αν/που μπορώ να βρω με γυαλί; Ειδικά σε μεγάλες διαστάσεις (πχ 50χ70, 70χ100, κλπ)

Σε οποιαδήποτε μαγαζί με τζάμια και να πας σου κόβουν ακριβώς στις διαστάσεις που θες εκείνη την ώρα

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Σε οποιαδήποτε μαγαζί με τζάμια και να πας σου κόβουν ακριβώς στις διαστάσεις που θες εκείνη την ώρα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά, χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος, δεν απαντάει ακριβώς στο ερώτημά μου. Καθώς ναι προφανώς μπορώ να το κόψω σε τζαμά (θα μου λειάνει και το κόψιμο) αλλά μετά πρέπει να βρω και το "backplate" που ανέφερα και φυσικά κλιπσάκια. Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η τελική σούμα θα πάει αρκετά (όποιος έχει δοκιμάσει "μερεμετάκια" και ψιλοδουλίτσες σε τζαμάδες, αλουμινάδες, ταπετσέρηδες, κλπ προφανώς θα το ξέρει).

Και στην τελική δεν θα ήθελα να μπω και γι αυτό στην d-i-y φάση (κάνω αρκετά άλλα) και ήθελα κάτι off the self

• Moderators
2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά, χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος, δεν απαντάει ακριβώς στο ερώτημά μου. Καθώς ναι προφανώς μπορώ να το κόψω σε τζαμά (θα μου λειάνει και το κόψιμο) αλλά μετά πρέπει να βρω και το "backplate" που ανέφερα και φυσικά κλιπσάκια. Και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η τελική σούμα θα πάει αρκετά (όποιος έχει δοκιμάσει "μερεμετάκια" και ψιλοδουλίτσες σε τζαμάδες, αλουμινάδες, ταπετσέρηδες, κλπ προφανώς θα το ξέρει).

Και στην τελική δεν θα ήθελα να μπω και γι αυτό στην d-i-y φάση (κάνω αρκετά άλλα) και ήθελα κάτι off the self

Εγώ κατάλαβα ότι θες να αλλάξεις το ψευτο πλαστικό με τζαμι, δικό μου λάθος

Δυστηχως έτοιμο δεν θυμάμαι να έχω δει κάπου με κανονικό τζαμι

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Εγώ κατάλαβα ότι θες να αλλάξεις το ψευτο πλαστικό με τζαμι, δικό μου λάθος

Δυστηχως έτοιμο δεν θυμάμαι να έχω δει κάπου με κανονικό τζαμι

Αν και αυτό (η αλλαγή) θα ήταν μια ιδέα, δεν το σκέφτομαι καν αφού ακόμα και με το πλαστικό "τζάμι" τόσο το πίσω μέρος όσο και τα κλιπς είναι πολύ ψεύτικα. Ούτε θα σκεφτόμουν να προσθέσω το βάρος του γυαλιού και να το κρεμάσω από τα κλιπς που έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Πρέπει να έχουν τα jumbo. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν στα μεγέθη που θέλεις.

Επεξ/σία από zio10
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πρέπει να έχουν τα jumbo. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν στα μεγέθη που θέλεις.

Δεν,

Έχουν κάποιες επιλογές με γυαλί αλλά, όπως είπες, όχι σε μεγάλες διαστάσεις. Για μικρού μεγέθους φωτογραφίες κυρίως

• Like 1

3 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Δεν,

Έχουν κάποιες επιλογές με γυαλί αλλά, όπως είπες, όχι σε μεγάλες διαστάσεις. Για μικρού μεγέθους φωτογραφίες κυρίως

Θυμάμαι ότι είχα πάρει α4 πριν κάποια χρόνια γι'αυτό το έγραψα.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θυμάμαι ότι είχα πάρει α4 πριν κάποια χρόνια γι'αυτό το έγραψα.

Κατανοητό αλλά και το Α4 το θεωρώ μικρό για αυτά που θέλω (ανέφερα παραπάνω κάποιες διαστάσεις όπως 50χ70 ή 70χ100)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...