Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά χρημάτων από app της πυραιος σε revolut

takossss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω μερικές απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, έχω κάρτα μισθοδοσίας της πιραιος και θέλω να ανοίξω λογαριασμό στην revolut και θέλω να φορτίζω την revolut μέσο το app της πιραιος, ποια διαδικασία θα πρέπει να κάνω, ποίες είναι οι προμήθειες που κρατάει η τράπεζα και επίσεις αν δεν κάνω μετατροπή σε συναλαγματος και πληρώσω στο εξωτερικό σε άλλο νόμισμα θα γίνει αυτόματα η μετατροπή 

ευχαριστώ 

Επεξ/σία από takossss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Μεταφορά χρημάτων από app της πυραιος σε revolut
17 λεπτά πριν, takossss είπε

Καλησπέρα έχω μερικές απορίες αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, έχω κάρτα μισθοδοσίας της πιραιος και θέλω να ανοίξω λογαριασμό στην revolut και θέλω να φορτίζω την revolut μέσο το app της πιραιος, ποια διαδικασία θα πρέπει να κάνω, ποίες είναι οι προμήθειες που κρατάει η τράπεζα και επίσεις αν δεν κάνω μετατροπή σε συναλαγματος και πληρώσω στο εξωτερικό σε άλλο νόμισμα θα γίνει αυτόματα η μετατροπή 

ευχαριστώ 

Δεν φορτίζεις απο το app της ΠΕΙΡΑΙΩΣ  αλλά απο το app της revolut.Aνοιξε revolut πρώτα και μετά ψάξε πως κάνεις top up.Aν δεν το βρεις ξαναρώτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, takossss είπε

ευχαριστώ 

Από το app της revolut πατάς το κουμπί add money και προσθέτεις μια κάρτα από την οποία θα τραβάς τα λεφτά. Αυτός ο τρόπος δεν έχει προμήθεια τελευταία φορά που είδα. Αν όμως επιλέξεις να βάλεις λεφτά με Regular bank transfer νομίζω το βλέπει σαν έμβασμα και σου κρατάει προμήθεια. Οπότε πρόσεξε να επιλέξεις γέμισμα με κάρτα.

Όσον αφορά την ερώτηση για την αυτόματη μετατροπή σου παραθέτω την απάντησή που είχα δώσει σε ένα άλλο παρόμοιο πόστ:

Στις 8/6/2023 στις 1:49 ΠΜ, Goulam είπε

Απ'όσο ξέρω την μετατροπή την κάνει αυτόματα.
Παρόλα αυτά εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις τη μετατροπή σε λίρες νωρίτερα για τρεις κυρίως λόγους.

Πρώτον , όπως είπες οι μετατροπές είναι καλύτερο να γίνονται καθημερινές γιατί τα Σαββατοκύριακα σου βάζει μια έξτρα προμήθεια. Αυτό νομίζω γίνεται γιατί το χρηματιστήριο συναλλάγματος είναι κλειστό τότε και δεν είναι σίγουροι με τι τιμή θα ανοίξει, οπότε σου βάζουν αυτή την έξτρα προμήθεια για να έχουν μια έξτρα ασφάλεια. Οπότε για να μπορείς να κάνεις αγορές και τα Σαββατοκύριακα χωρίς προμήθεια καλό είναι να έχεις ήδη αγορασμένες λίρες.

Δεύτερον, αν δεν ταξιδέψεις τώρα κοντά μπορείς να βάλεις την εφαρμογή να σε ειδοποιήσει ή και να κάνει αυτόματη αγορά συναλλάγματος όταν πέσει η τιμή της λίρας και άρα να αγοράσεις λίρες πιο φτηνά απ'ότι είναι τώρα ή όσο θα είναι την στιγμή που θα αγοράσεις κάτι. Σου έχει και γράφημα για να τσεκάρεις τη διακύμανση της τιμής ανα μέρες/μήνες/κτλ.

Τέλος, το δωρεάν πρόγραμμα της ρέβολουτ επιτρέπει να αγοράσεις μέχρι 1000 ευρώ σε συνάλλαγμα κάθε μήνα. Οτιδήποτε παραπάνω θα έχει προμήθεια. Οπότε αν πρόκειται να ξοδέψεις παραπάνω από 1000 ευρώ, καλό θα ήταν να τα αγοράσεις από τώρα έτσι ώστε μέχρι να πας να έχει γίνει reset ο μήνας και να μπορείς να αγοράσεις και άλλα 1000 χωρίς προμήθεια.

Επεξ/σία από Goulam
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εγώ προσθέτω χρήματα στη Revolut μέσω Google pay. Αν έχεις/προσθέσεις την χρεωστική στο google pay δεν έχει κάποια προμήθεια. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτήν που αναφέρει ο Goulam και απλά επιλέγεις google pay αντί για χρεωστική. Όσον αφορά τη μετατροπή, η απάντηση του Goulam είναι πληρέστατη. Στο help της Revolut υπάρχει αυτό σαν αναφορά ώστε να προχωρήσεις σε μετατροπή πριν την πληρωμή 

How to exchange currency

1. Go to 'Home' on the bottom menu
  2. Below your balance, tap 'More'
  3. Choose 'Exchange' and select the currencies
  4. Tap the arrow in the middle to switch between 'Buy' and 'Sell'
  5. Choose the amount to buy or sell
  6. Tap 'Review Order'
  7. Review the order, including any fees before you complete the exchange

It's not possible to cancel currency exchanges, once the exchange has been completed. The only way to revert it is to make a new exchange.

Επεξ/σία από Myshkin
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...