pngts1996 Δημοσ. χθες στις 02:28 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:28 πμ Καλησπέρα προκειται να μεταναστευσω για γερμανια και να εργαστω εκει. Ηθελα ομως πριν φυγω, για να εχω μια στηριξη, να κανω τα χαρτια μου για το επιδομα ανεργιας και να παιρνω το επιδομα καθως ειμαι εκει στην γερμανια για καποιο καιρο. Γνωριζεται μηπως ειναι εφικτο η αν υπαρχει καποιος που το χει κανει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. χθες στις 02:39 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:39 πμ Για το επίδομα ανεργίας δεν γνωρίζω. Όμως επειδή λαμβάνω κάποια άλλα επιδόματα, υπάρχει η προϋπόθεση να μένεις εδώ για την καταβολή τους. Βέβαια, αν μπορέσεις και το πάρεις και κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό δεν έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ Share Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ Είμαι λίγο αναποφάσιστος σχετικά με το πόσο σωστο είναι αυτό. Από την μια τα έχεις δουλέψει τα δικαιώματα αυτά. Από την άλλη ζητάς στήριξη από μια κοινωνία για να πας αλλού. Θα ρωτήσω το εξής όμως, σε απέλυσαν και φεύγεις; Πώς θα πάρεις επίδομα διαφορετικά; Διότι αν παίξει μαγείρεμα με εικονικές απολύσεις σίγουρα ηθικό δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APOMICHALIS Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ 49 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Είμαι λίγο αναποφάσιστος σχετικά με το πόσο σωστο είναι αυτό. Από την μια τα έχεις δουλέψει τα δικαιώματα αυτά. Από την άλλη ζητάς στήριξη από μια κοινωνία για να πας αλλού. Θα ρωτήσω το εξής όμως, σε απέλυσαν και φεύγεις; Πώς θα πάρεις επίδομα διαφορετικά; Διότι αν παίξει μαγείρεμα με εικονικές απολύσεις σίγουρα ηθικό δεν είναι. Μιλάμε για την ίδια χώρα που ο πρωθυπουργός έπαιρνε επίδομα για τις ελιές ; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RipCity Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:11 πμ 6 ώρες πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα προκειται να μεταναστευσω για γερμανια και να εργαστω εκει. Ηθελα ομως πριν φυγω, για να εχω μια στηριξη, να κανω τα χαρτια μου για το επιδομα ανεργιας και να παιρνω το επιδομα καθως ειμαι εκει στην γερμανια για καποιο καιρο. Γνωριζεται μηπως ειναι εφικτο η αν υπαρχει καποιος που το χει κανει; Γίνεται απλά να ξέρεις πρέπει να το κόψεις την στιγμή που θα βρεις κάτι εκεί γιατί στο μέλλον θα έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. χθες στις 09:21 πμ Share Δημοσ. χθες στις 09:21 πμ Το παίρνεις για όσο ΔΕΝ εργάζεσαι. Όσο δελεαστικό και αν είναι, την πρώτη μέρα της εργασίας σου, παίρνεις τηλέφωνο/στέλνεις email και ενημερώνεις έτσι ώστε να σταματήσει (θα πληρωθείς αναλογικά μέχρι εκείνη την ημέρα). Εξάλλου, είναι πολύ μικρό το βοήθημα μπροστά στο μπλέξιμο (αν γίνει κάποια στιγμή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. χθες στις 10:30 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:30 πμ Τυπικά για να είσαι εγγεγραμμένος στη ΔΥΠΑ και να λαμβάνεις επιδότηση πρέπει να είσαι σε διαρκή αναζήτηση εργασίας και άμεσα διαθέσιμος να αναλάβεις εργασία. Οπότε είναι παράνομο αυτό που σκέφτεσαι γιατί αν είσαι εξωτερικό πάνω από 20 μέρες κανονικά χάνεις την ιδιότητα του ανέργου στην Ελλάδα https://www.gov.gr/sdg/work-and-retirement/seeking-employment/general/obligation-of-unemployed-persons-to-notify-competent-service Τώρα στη πράξη, με τις αποκλειστικά ηλεκτρονικές δηλώσεις παρουσίας πλέον, μάλλον δύσκολο έως αδύνατο να σε βρουν. Υπάρχει και διαδικασία να διατηρήσεις για έως 3 μήνες νόμιμα τα δικαιώματα αλλά μου ακούγεται πολύ γραφειοκρατικό. https://europa.eu/youreurope/citizens/work/social-security-and-benefits/transferring-unemployment-benefits/index_el.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ 1 ώρα πριν, csontheline είπε Όσο δελεαστικό και αν είναι, την πρώτη μέρα της εργασίας σου, παίρνεις τηλέφωνο/στέλνεις email και ενημερώνεις έτσι ώστε να σταματήσει (θα πληρωθείς αναλογικά μέχρι εκείνη την ημέρα). Αυτο ειναι το σωστο και ετσι θα εισαι σιγουρος οτι δεν θα μπλεξεις Ναι χρειαζεσαι το επιδομα, ναι θα το κοψεις αμεσως μολις βρεις δουλεια Παντως Ελλαδα εχει πολλες δουλειες,εισαι σιγουρος οτι εκει θα ειναι καλυτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grfoxz Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:40 πμ 2 ώρες πριν, APOMICHALIS είπε Μιλάμε για την ίδια χώρα που ο πρωθυπουργός έπαιρνε επίδομα για τις ελιές ; Και τι θες να πεις με αυτό; Επειδή το έκανε ο πρωθυπουργός σημαίνει ότι πετάμε από το παράθυρο κάθε σκέψη για ανηθικότητα και κάνουμε τα πάντα κατά το δοκούν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ Share Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ θες να σου γραψω κι ενα χωραφακι που εχω στο χωριο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δεν θα εχεις πρόβλημα γιατι ολοι οι νομοι και τα λοιπά εχουν την προϋπόθεση οτι καποιος πρεπει να σε πιάσει (βεβαιώσει την παράβαση). Αν πηγαίνεις στο εξωτερικό χωρις να εχεις ηδη βρει δουλειά και χωρίς να εχεις ηδη ενα κομποδεμα 3-4 χιλιάδες ευρω, και περιμένεις απο το επίδομα ανεργίας να εχεις στήριγμα... θα πονταρα τα λεφτα μου οτι σε λιγότερο απο ενα χρονο θα εχεις γυρισει πισω με χρεη για μια ζωη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα