MikeJ Δημοσ. χθες στις 01:20 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:20 πμ Λογικά χαζή απορία: Όπως πέρασα μπροστά από τον ηλεκτρολογικό πίνακα είδα την ενδεικτική λυχνία δίπλα στην ασφάλεια σβηστή αλλά έχω κανονικά ρεύμα, το ρελέ δουλεύει (έκανα το τεστ) όλοι οι διακόπτες είναι σηκωμένοι. Αν σηκώσω το διακόπτη του θερμοσίφωνα ή του φούρνου ανάβει η αντίστοιχη λυχνία. Αυτό σημαίνει ότι απλά κάηκε η λυχνία ένδειξης τάσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. χθες στις 01:26 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:26 πμ 5 λεπτά πριν, MikeJ είπε Αυτό σημαίνει ότι απλά κάηκε η λυχνία ένδειξης τάσης; ε η αυτο η κλεβεις ρευμα ασυρματα απο τον αιθερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. χθες στις 01:37 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 01:37 πμ Just now, alefther said: ε η αυτο η κλεβεις ρευμα ασυρματα απο τον αιθερα Εντάξει πιο πολύ να μου φύγει ο φόβος ότι παίζει κάτι άλλο επικίνδυνο. Πριν κατι μήνες είχαμε θέμα με τη γείωση (νιώθαμε ρεύμα στο τηλέφωνο του ντουζ) και είχαμε φέρει ηλεκτρολόγο. Επίσης πριν λίγες μέρες μου άλλαξαν κάτω το ρολόι με σύγχρονο ηλεκτρονικό (χωρίς προηγούμενη ενημέρωση). Φαντάζομαι η ασφάλεια είναι κομπλέ αφού έχω ρεύμα. Μονοφασικος ο πίνακας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα