gokuthelegend Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. Βρες το email του ΟΑΕΔ που υπάγεσαι και ρώτα τους. Πιθανώς να σου ζητήσουν σκαν από την 1η σελίδα του βιβλιαρίου ή αν δεν έχεις βιβλιάριο τότε μια βεβαίωση τήρησης καταθετικού λογαριασμού (αν έχεις Πειραιώς ή Εθνική μπορείς να βγάλεις από τα e-banking τους αν έχεις φυσικά), για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Έχε υπόψη ότι ο ΟΑΕΔ συνεργάζεται με την Εθνική, μπορείς να δηλώσεις λογαριασμό όποιας τράπεζας θέλεις, αλλά αν έχεις λογαριασμό Εθνικής θα παίρνεις ποιο άμεσα τα χρήματα από τυχόν επιδόματα (στην Εθνική στέλνουν άμεσα τα χρήματα, στις άλλες τράπεζες κάνουν 2-3 εργάσιμες μέρες). 1
Brashida Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου On 06/11/2024 at 23:45, gokuthelegend said: Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. Βρες το email του ΟΑΕΔ που υπάγεσαι και ρώτα τους. Πιθανώς να σου ζητήσουν σκαν από την 1η σελίδα του βιβλιαρίου ή αν δεν έχεις βιβλιάριο τότε μια βεβαίωση τήρησης καταθετικού λογαριασμού (αν έχεις Πειραιώς ή Εθνική μπορείς να βγάλεις από τα e-banking τους αν έχεις φυσικά), για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω. Έχε υπόψη ότι ο ΟΑΕΔ συνεργάζεται με την Εθνική, μπορείς να δηλώσεις λογαριασμό όποιας τράπεζας θέλεις, αλλά αν έχεις λογαριασμό Εθνικής θα παίρνεις ποιο άμεσα τα χρήματα από τυχόν επιδόματα (στην Εθνική στέλνουν άμεσα τα χρήματα, στις άλλες τράπεζες κάνουν 2-3 εργάσιμες μέρες). Εδώ κανουν μια εβδομάδα να εγκρίνουν μια αίτηση στην καλύτερη θα δώσουν χρήματα νωρίς .Απατεώνες είναι γενικά αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς να κάνεις κάτι 1
gokuthelegend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Brashida είπε Εδώ κανουν μια εβδομάδα να εγκρίνουν μια αίτηση στην καλύτερη θα δώσουν χρήματα νωρίς .Απατεώνες είναι γενικά αλλά έχε χάρη που δεν μπορείς να κάνεις κάτι Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, αλλά στον δικό μου ΟΑΕΔ απαντάνε την ίδια μέρα στα email που τους στέλνω. Για τις αιτήσεις ενδεχομένως να πρέπει να γίνουν κάποιοι έλεγχοι, δεδομένου ότι παίζονται και χρήματα, για αυτό και η καθυστέρηση. Πάντως, από την στιγμή που θα χρήματα θα εγκριθούν και θα σου τα στείλουν, αν έχεις Εθνική θα έρθουν την ίδια μέρα, αν έχεις άλλη τράπεζα θα σου έρθουν μετά από 2-3 εργάσιμες.
Brashida Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 minutes ago, gokuthelegend said: Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, αλλά στον δικό μου ΟΑΕΔ απαντάνε την ίδια μέρα στα email που τους στέλνω. Για τις αιτήσεις ενδεχομένως να πρέπει να γίνουν κάποιοι έλεγχοι, δεδομένου ότι παίζονται και χρήματα, για αυτό και η καθυστέρηση. Πάντως, από την στιγμή που θα χρήματα θα εγκριθούν και θα σου τα στείλουν, αν έχεις Εθνική θα έρθουν την ίδια μέρα, αν έχεις άλλη τράπεζα θα σου έρθουν μετά από 2-3 εργάσιμες. Τους έχω επισυνάψει όλα τα δικαιολογητικά εγγράφως ηλεκτρονικά αλλά και πήγα από την υπηρεσία και περιμένω μια εβδομάδα (χωρίς σκ)για να εγκριθει κάτι που εγώ μόνος μου έκατσα μέτρησα και σύγκρινα τα δικά μου μέσα σε μια ώρα.Πλακα κάνουμε τώρα? Είναι απατεώνες και κοιμούνται όρθιοι κυριολεκτικά.Δεν ξέρω εσύ αν πέτυχες διάνα αλλά εμας εδώ είναι όλοι φυντανια.Ο δήμος καλύτερη εξυπηρέτηση έχει από αυτούς
gokuthelegend Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Brashida είπε Τους έχω επισυνάψει όλα τα δικαιολογητικά εγγράφως ηλεκτρονικά αλλά και πήγα από την υπηρεσία και περιμένω μια εβδομάδα (χωρίς σκ)για να εγκριθει κάτι που εγώ μόνος μου έκατσα μέτρησα και σύγκρινα τα δικά μου μέσα σε μια ώρα.Πλακα κάνουμε τώρα? Είναι απατεώνες και κοιμούνται όρθιοι κυριολεκτικά.Δεν ξέρω εσύ αν πέτυχες διάνα αλλά εμας εδώ είναι όλοι φυντανια.Ο δήμος καλύτερη εξυπηρέτηση έχει από αυτούς Δεν διαφωνώ στο ότι μπορεί να κοιμούνται, αλλά έχε υπόψη ότι ενδεχομένως να έχουν να ελέγξουν δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλες αιτήσεις, για άλλους ανέργους, και θα πρέπει να αντιπαραθέσουν τα στοιχεία που τους κατέθεσες και με άλλες δημόσιες υπηρεσίες για να ελέγξουν ότι όντως είναι σωστά. Το ότι εσύ έκατσες στο σπίτι σου και τα έλεγξες με την ησυχία σου δεν λέει απολύτως τίποτα. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι κάπως αργοί, αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγώ προσωπικά έχω κάνει αίτηση στον δήμο μου για διαγραφή οφειλής η οποία έχει πληρωθεί κανονικά (έχω αποδεικτικά στοιχεία για τα οποία τους έχω δώσει αντίγραφα), έχουν περάσει 6 μήνες και ακόμη καμία εξέλιξη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από gokuthelegend
Brashida Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 hours ago, gokuthelegend said: Δεν διαφωνώ στο ότι μπορεί να κοιμούνται, αλλά έχε υπόψη ότι ενδεχομένως να έχουν να ελέγξουν δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλες αιτήσεις, για άλλους ανέργους, και θα πρέπει να αντιπαραθέσουν τα στοιχεία που τους κατέθεσες και με άλλες δημόσιες υπηρεσίες για να ελέγξουν ότι όντως είναι σωστά. Το ότι εσύ έκατσες στο σπίτι σου και τα έλεγξες με την ησυχία σου δεν λέει απολύτως τίποτα. Συμφωνώ ότι μπορεί να είναι κάπως αργοί, αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εγώ προσωπικά έχω κάνει αίτηση στον δήμο μου για διαγραφή οφειλής η οποία έχει πληρωθεί κανονικά (έχω αποδεικτικά στοιχεία για τα οποία τους έχω δώσει αντίγραφα), έχουν περάσει 6 μήνες και ακόμη καμία εξέλιξη. Φίλε είναι ανάλογα που είσαι..εδώ σε εμάς αν με ρωτούσες πριν χρόνια θα σου έλεγα τα χειρότερα και για τον δήμο αλλά αλλά λόγω εκλογών που έγιναν πρόσφατα η νέα διοίκηση τα έχει ψηφιοποίηση όλα επιτέλους και έχει κάνει αμέτρητες προσλήψεις στον Δήμο που αυτήν την στιγμή είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που είναι πλήρης από προσωπικό και γενικά πλήρης...ο ΟΑΕΔ από την άλλη εμπρός πίσω και τώρα μόνο πίσω βήματα κάνει από το κακό στο χειρότερο..δεν ισοπεδώνω τίποτα λέω την αλήθεια...άλλοι κάνουν αίτηση για ταμείο και σε μια εβδομάδα έχουν πληρωθεί κιόλας και εγώ μια εβδομάδα περιμένω μόνο να εγκριθει και χωρια αν εγκριθεί και ποτε θα πάρω τα χρήματα... Όλοι μέρα λείπουν τα γραφεία άδεια είναι..ολο έχουν δουλειές δήθεν...μιλάμε έχουν κάνει στην δουλειά...Και να το ξεκαθαρίσω δεν κράζω κανέναν ειδικά από εδώ απλά λέω δύο πράγματα για να έχουν έννοια και οι υπόλοιποι που θα χρειαστούν η τώρα η στο μέλλον τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
gokuthelegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Το αν θα βγεις σε ταμείο παίζει ρόλο το πόσα ένσημα έχεις, και το πρόβλημα είναι ότι τα ένσημα του κάθε μήνα εμφανίζονται μετά από 2 μήνες. Δηλαδή η υπηρεσία του ΟΑΕΔ βλέπει τι ένσημα έχεις 2 μήνες πίσω, οπότε πρέπει να περιμένουν να εμφανιστούν όλα τα ένσημα. Αυτό είναι θέμα του ΙΚΑ / ΕΦΚΑ. Παρόλα αυτά αν πας στον πρώην εργοδότη σου και του ζητήσεις βεβαίωση εργοδοτικών εισφορών για τους 2 τελευταίους μήνες και την καταθέσεις στον ΟΑΕΔ, ενδέχεται να προχωρήσει ποιο γρήγορα η αίτηση. Έχω ακούσει από άλλα άτομα ότι το έχουν κάνει έτσι. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από gokuthelegend
Brashida Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 6 hours ago, gokuthelegend said: Το αν θα βγεις σε ταμείο παίζει ρόλο το πόσα ένσημα έχεις, και το πρόβλημα είναι ότι τα ένσημα του κάθε μήνα εμφανίζονται μετά από 2 μήνες. Δηλαδή η υπηρεσία του ΟΑΕΔ βλέπει τι ένσημα έχεις 2 μήνες πίσω, οπότε πρέπει να περιμένουν να εμφανιστούν όλα τα ένσημα. Αυτό είναι θέμα του ΙΚΑ / ΕΦΚΑ. Παρόλα αυτά αν πας στον πρώην εργοδότη σου και του ζητήσεις βεβαίωση εργοδοτικών εισφορών για τους 2 τελευταίους μήνες και την καταθέσεις στον ΟΑΕΔ, ενδέχεται να προχωρήσει ποιο γρήγορα η αίτηση. Έχω ακούσει από άλλα άτομα ότι το έχουν κάνει έτσι. Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή και ακόμη περιμένω.δεν βγάζεις άκρη.οταν σου λέω ότι είναι απατεώνες ειναι απατεώνες.. Τελος . περαστικά μου και περαστικά σε όλους όσους ταλαιπωρούνται γιατί? Για να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται..Τι να πω άλλο πραγματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα