Προς το περιεχόμενο

Κανένας installer δεν ξεκινά εκτός κι αν βρίσκεται στο drive C,!

Federacion
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΟΥΡΕΑΛ καταστάσεις ξανά στα windows. 

Εδώ κ καιρό, κάθε προγραμμα που προσπαθώ να εγκαταστήσω πρέπει ο installer του να είναι εξολοκλήρου στον. C. 

Όταν προσπαθώ από οποιοδήποτε άλλο drive μου βγάζει error σχετικά με permissions που φυσικά έχω τσεκάρει... 

Καμία ιδέα σύντροφοι στην τρέλα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Federacion είπε

Δεν ξέρω τι είναι αυτό οπότε μάλλον όχι.

Τσεκαρε να δεις:

https://support.lenovo.com/fr/en/solutions/ht506877 

bitlocker1_20221117142602456.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δω μόλις πάω σπίτι. Αλλά υπενθυμίζω ΜΟΝΟ στον C αφήνει εγκατάσταση, όχι το ανάποδο.

Επεξ/σία από Federacion

Κάτσε. Μόνο στον c μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ή μόνο στον c πρέπει να είναι το αρχείο για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση και μετά μπορείς να του πεις να γίνει η εγκατάσταση στον d ;

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Κάτσε. Μόνο στον c μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ή μόνο στον c πρέπει να είναι το αρχείο για να ξεκινήσεις την εγκατάσταση και μετά μπορείς να του πεις να γίνει η εγκατάσταση στον d ;

Μπορώ να κάνω εγκατάσταση όπου θέλω αρκεί τα instalation files να είναι στον 😄

😄

C τέλοσπαντων 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέβασε ένα screen με τα error που σου βγάζει να δούμε τι ακριβώς λέει.

1. Έλεγξε μήπως έχεις ενεργοποιήσει το bitlocker.
  2. Ποιο antivirus έχεις; Αν είναι κάποιο εκτός των windows δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις.
  3. Αν τρέξεις το setup από στικάκι κάνει τα ίδια ή από εκεί είναι εντάξει;
  4. Αν τρέξεις το setup από τον d με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής αλλάζει κάτι;
  5. Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες σε ένα setup στον d και πήγαινε ασφάλεια. Κάνε το ίδιο και για ένα στον c. Έλεγξε τα δικαιώματα στα δύο αρχεία. Είναι τα ίδια;
  6. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (uac);
Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

1. Έλεγξε μήπως έχεις ενεργοποιήσει το bitlocker = δεν βρίσκω κάτι τέτοιο
  2. Ποιο antivirus έχεις; Αν είναι κάποιο εκτός των windows δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. = το δοκίμασα ξανα τα ίδια
  3. Αν τρέξεις το setup από στικάκι κάνει τα ίδια ή από εκεί είναι εντάξει; δεν το δοκίμασα ακόμη
  4. Αν τρέξεις το setup από τον d με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής αλλάζει κάτι; = δεν αλλάζει κάτι
  5. Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες σε ένα setup στον d και πήγαινε ασφάλεια. Κάνε το ίδιο και για ένα στον c. Έλεγξε τα δικαιώματα στα δύο αρχεία. Είναι τα ίδια; = δεν ήταν τα ίδια, τα έκανα τα πάντα full control ομως και πάλι τα ίδια
  6. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (uac); =  Ναι, να τον επαναφέρω;

error.JPG

1. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (uac); =  Ναι, τον επανέφερα και δούλεψε!

Ευχαριστώ θερμά!!!

6 ώρες πριν, Federacion είπε

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (uac); =  Ναι, να τον επαναφέρω;

Πλάκα κάνεις τώρα;

Μα γιατί το κάνετε αυτό; Το έχω δει και αλλού και το μόνο που κερδίζεις είναι μπελάδες και προβλήματα γιατί δεν σου πετάει το μήνυμα για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που θέλει elevated δικαιώματα. Δεν παρακάμπτει όμως το σύστημα ασφαλείας, απλά δεν γίνεται εκτέλεση στο πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, micos000 said:

Μα γιατί το κάνετε αυτό; Το έχω δει και αλλού και το μόνο που κερδίζεις είναι μπελάδες και προβλήματα γιατί δεν σου πετάει το μήνυμα για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που θέλει elevated δικαιώματα. Δεν παρακάμπτει όμως το σύστημα ασφαλείας, απλά δεν γίνεται εκτέλεση στο πρόγραμμα.

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Μια χαρά έχει τρέξει ό,τι θέλει elevated rights, απλώς χωρίς να ειδοποιεί. Αυτό γράφει κιόλας αν πας να το απενεργοποιήσεις, μόνο το notify αλλάζει:

image.png.9755362074dfa214290ad82318e2077a.png

Επεξ/σία από infin1tyGR

9 ώρες πριν, micos000 είπε

Πλάκα κάνεις τώρα;

Αν δεν το ανέφερες δεν θα το τσέκαρα αυτό. Νόμιζα πως είναι απλά ενα κλικ παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...