Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 9:29 ΜΜ, astrial είπε

Μ αρεσει η αντικειμενικοτητα σου συγκρινεις κονσολες 2ης γενιας με 3ης πραγματικα μπραβο σου.144 μυρια πωλησεις το ps 2 και το switch κονσολα νεας γενιας δεν μπορει να το φτασει.καλο βραδυ

Γιατί, ποια άλλη κονσόλα νέας γενιάς έχει φτάσει τις πωλήσεις του PS2? Πριν πούμε κάτι, καλό είναι να βλέπουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ώστε ως επιχείρημα, να μην μας γυρίσει εναντίον μας…

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Αν κοιτάς τα γραφικά, το switch δεν είναι για σένα. Αν κρίνεις το switch για τα γραφικά του, τότε δεν έχεις ιδέα.

Το switch δεν απευθύνεται σε PC / console gamers. Και τα games που έχουν βγει ports από παιχνίδια (πχ witcher), τα περισσότερα όταν βγήκαν ήταν εποχή προ steam deck και ήταν προτάκουστο να μπορείς να παίζεις τέτοια παιχνίδια on the go.

Προσωπικά μια χαρά την βλέπω την nintendo με τα παιχνίδια που έχει στο κοινό που απευθύνεται.

Κρινω την Νιντεντο οχι την συσκευη.Εβγαλαν το ΜΚ1 γνωριζοντας οτι ειναι για τα μπαζα αγνοωντας τον καταναλωτη που τον χρεωσε 80 ευρω.Οταν λεγεσε Νιντεντο φορας τα παντελονια σου και λες δεν μπορω να το υποστηριξω τελος.Τους καταλαβαινω μαζευουν λεφτα να πληρωσουν τους δικηγορους για τις μυνησεις σε μικρα site με emulators.Δεν κρινω σε ενα παιχνιδι τα γραφικα εχω οπως ειπα 800 pc games τα παλια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι κριτηριο μου αυτο.Κανεις δεν αντιλεγει οτι η Νιντεντο εχει βγαλει αριστουργηματα αλλα το ιδιο εχουν κανει ολοι δεν εχει το μονοπωλιο ειναι υποκειμενικο.Την Νιντεντο σχολιαζω σαν συνολο.Τελος επειδη μας εχουν πρηξει με το Ζελντα καποιοι wannabe gamers ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν ακουσει ποτε τους το Fable. 

53 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γιατί, ποια άλλη κονσόλα νέας γενιάς έχει φτάσει τις πωλήσεις του PS2? Πριν πούμε κάτι, καλό είναι να βλέπουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ώστε ως επιχείρημα, να μην μας γυρίσει εναντίον μας…

Αναφέρομαι αποκλειστικα στο οτι συγκριση Playstation 2 vs Gamecube ειναι ανιση απο πολλες μεριες.Τεχνογνωσια,Ετος κατασκευης,Hardware κτλπ και ανιση και ανουσια αφου το Gamecube νικα κατα κρατος.Σαν να συγκρινεις Πορσε με ποδηλατο ενα πραμα.Οπως ειπα εισαι αντικειμενικοτατος

Επεξ/σία από astrial
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, astrial είπε

Αναφέρομαι αποκλειστικα στο οτι συγκριση Playstation 2 vs Gamecube ειναι ανιση απο πολλες μεριες.Τεχνογνωσια,Ετος κατασκευης,Hardware κτλπ και ανιση και ανουσια αφου το Gamecube νικα κατα κρατος.Σαν να συγκρινεις Πορσε με ποδηλατο ενα πραμα.Οπως ειπα εισαι αντικειμενικοτατος

Δεν είμαι ο Volga που απάντησες νωρίτερα… 🙂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, astrial είπε

Σε εσενα απευθύνθηκα 

Με μπέρδεψε το “Οπως ειπα εισαι αντικειμενικοτατος” ενώ μιλάνε πρώτη φορά…

κατά τα άλλα βλέπω ότι δεν διαφωνείς με τα όσα έγραψε ο Volga…

Δημοσ.
On 15/11/2024 at 21:29, astrial said:

Συμπαθητικο παιχνιδακι αλλα υπαρχουν πλεον δεκαδες και εκατονταδες ασιατικα παιχνιδια που ειναι ιδια και ειναι και δωρεαν

Γράψε μας 50 από αυτά. 

2 hours ago, KostasKri said:

Το switch δεν απευθύνεται σε PC / console gamers.

Είμαστε πάντως πολλοί εδώ στο insomnia που έχουμε Switch και PC και άλλες κονσόλες. 

Δημοσ.
1 hour ago, astrial said:

Κρινω την Νιντεντο οχι την συσκευη.Εβγαλαν το ΜΚ1 γνωριζοντας οτι ειναι για τα μπαζα αγνοωντας τον καταναλωτη που τον χρεωσε 80 ευρω.Οταν λεγεσε Νιντεντο φορας τα παντελονια σου και λες δεν μπορω να το υποστηριξω τελος.Τους καταλαβαινω μαζευουν λεφτα να πληρωσουν τους δικηγορους για τις μυνησεις σε μικρα site με emulators.Δεν κρινω σε ενα παιχνιδι τα γραφικα εχω οπως ειπα 800 pc games τα παλια οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι κριτηριο μου αυτο.Κανεις δεν αντιλεγει οτι η Νιντεντο εχει βγαλει αριστουργηματα αλλα το ιδιο εχουν κανει ολοι δεν εχει το μονοπωλιο ειναι υποκειμενικο.Την Νιντεντο σχολιαζω σαν συνολο.Τελος επειδη μας εχουν πρηξει με το Ζελντα καποιοι wannabe gamers ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν ακουσει ποτε τους το Fable. 

Το mortal combat και όλα τα triple A games που έχουν γίνει port σε switch γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν είναι της nintendo και ουδεμία υποχρέωση δεν έχει να ελέγχει και να κρίνει η ίδια αν το performance παιχνίδιών που ανεβάζουν οι devs είναι επαρκές. Αυτό είναι καθαρά money grabbing των studio που βγάζουν τα παιχνίδια αυτά και απλά θέλουν να πουλήσουν σε περισσότερες αγορές. Αν υπάρχουν καταναλωτές που είναι οκ να παίζουν witcher 720p και 20fps, με γεια τους με χαρά τους αλλά δεν φταίει η nintendo γι αυτό.

9 minutes ago, NickTG said:

Είμαστε πάντως πολλοί εδώ στο insomnia που έχουμε Switch και PC και άλλες κονσόλες. 

Όπως κι εγώ. Αλλά καταλαβαίνω ότι να έχεις τα πάντα, πρέπει να σαι χομπίστας. 

Από κει και πέρα συνήθως ο κόσμος έχει μία κονσόλα ανάλογα με τι του αρέσει να παίζει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Το mortal combat και όλα τα triple A games που έχουν γίνει port σε switch γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν είναι της nintendo και ουδεμία υποχρέωση δεν έχει να ελέγχει και να κρίνει η ίδια αν το performance παιχνίδιών που ανεβάζουν οι devs είναι επαρκές. Αυτό είναι καθαρά money grabbing των studio που βγάζουν τα παιχνίδια αυτά και απλά θέλουν να πουλήσουν σε περισσότερες αγορές. Αν υπάρχουν καταναλωτές που είναι οκ να παίζουν witcher 720p και 20fps, με γεια τους με χαρά τους αλλά δεν φταίει η nintendo γι αυτό.

η μια απο τις 2 εταιρειες που εκαναν το Port ειναι ιδιοκτησια της NINTENDO.Καλο ειναι να ενημερωνομαστε πριν σχολιαζουμε τι λεει ο αλλος.Εγω μια χαρα τα λεω.Δεν το πιστευω οτι ουτε ενας ανθρωπος δεν το δοκιμασε πριν το βγαλουν στην αγορα οι Ιαπωνες ειναι παρα πολλοι σχολαστικοι σε ολα τους

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Γράψε μας 50 από αυτά. 

Μπορεις να κανεις την ερευνα σου μια χαρα Google is your friend

3 ώρες πριν, AtiX είπε

Με μπέρδεψε το “Οπως ειπα εισαι αντικειμενικοτατος” ενώ μιλάνε πρώτη φορά…

κατά τα άλλα βλέπω ότι δεν διαφωνείς με τα όσα έγραψε ο Volga…

Εχεις δικιο δεν τοποθετηθηκα σωστα.Δεν ασχολουμε φιλε μου με κονσολιτσες που σκοπο εχουν να σου τρωνε τα λεφτακια.Πηρα pc και ειμαι αρχοντας ολα τσαμπα και στην τελικη χε..ηκα για τους παραγωγους τις εταιρειες κτλπ επισης το ιδιο και για την γνωμη σας και το ιδιο πιστευω και εσεις αλλα τουλαχιστον εγω δεν τα σκαω εκει ειναι η διαφορα μας.Θα θελα να βλεπα τα μουτρα ενος fanboy της nintendo την ωρα που θα περιμενε τα τρελα γραφικα στο Μκ1 αχαχχαχαχαχαχαχ για γελια

Επεξ/σία από astrial
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, astrial said:

η μια απο τις 2 εταιρειες που εκαναν το Port ειναι ιδιοκτησια της NINTENDO.Καλο ειναι να ενημερωνομαστε πριν σχολιαζουμε τι λεει ο αλλος.

Όταν έγινε το port η εταιρεία δεν ήταν ακόμα ιδιοκτησία της Nintendo. 

2 hours ago, astrial said:

Μπορεις να κανεις την ερευνα σου μια χαρα Google is your friend

Μπορείς απλά να πεις πως δεν έχεις ιδέα και γράφεις ό,τι να ναι. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μπορείς απλά να πεις πως δεν έχεις ιδέα και γράφεις ό,τι να ναι. 

Και συ απλα οτι βαριεσαι να το ψαξεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, astrial είπε

η απόδειξη οφείλει να έρθει από αυτόν που την επικαλείται φίλε μου…

• Like 2
Δημοσ.
28 minutes ago, astrial said:

Δεν είμαι εγώ αυτός που μίλησε για εκατοντάδες παιχνίδια ώστε να ψάξω. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NickTG είπε

Σημασια δεν εχει το ποτε την αγορασε και καλα κανω λαθος εγω(σεπτεμβρη βγηκε το παιχνιδι 2023 μαιο αγορασε την εταιρεια του 2024 η νιντεντο) σημασια ειναι οτι ενας κολοσσος οπως η Νιντεντο εβγαλε η εδωσε την συγκαταθεση να βγει αυτο το εκτρωμα και η πλακα ηταν οτι το γνωριζαν γιατι δεν μπορει ο Ιαπωνας που ειναι τοσο σχολαστικος να μην εβαλε εναν ανθρωπο να το τρεξει να δει πως παει.Οπως ειπα δεν χαρακτηριζω τα παιχνιδια γιατι ειναι γουστα χαρακτηριζω την εταιρεια που δεν σεβεται τον καταναλωτη που δουλευει 3 μερες να παρει ενα παιχνιδι.Δεν θα κατσω αλλο να ασχοληθω με το θεμα και ουτε θα κατσω να ψαξω τι παιχνιδια ασιατικα ποσα ειναι κτλπ.Ολο και το ματι σου εχει πεσει σε καποιο βιντεακι δεν μπορει τα γνωριζεις.Αν οχι κανε αναζητηση 

4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν είμαι εγώ αυτός που μίλησε για εκατοντάδες παιχνίδια ώστε να ψάξω. 

Ουτε εγω θα κατσω θα το ψαξω κανε μια αναζητηση οπως εκανα και γω καποτε οταν το εψαχνα και θα βρεις εκατονταδες γεματο ειναι.Εγω που μπαινω και κατεβαζω καινουργια παιχνιδια με torrent βρισκω εκατονταδες και δωρεαν αλλα ειναι στα κινεζικα κορεατικα ιαπωνικα και δεν μπαινω στον κοπο.Αλλα μπορεις με καποια add on να τα παιζεις στα αγγλικα.

Δημοσ.
Just now, astrial said:

Σημασια δεν εχει το ποτε την αγορασε και καλα κανω λαθος εγω(σεπτεμβρη βγηκε το παιχνιδι 2023 μαιο αγορασε την εταιρεια του 2024 η νιντεντο) σημασια ειναι οτι ενας κολοσσος οπως η Νιντεντο εβγαλε η εδωσε την συγκαταθεση να βγει αυτο το εκτρωμα και η πλακα ηταν οτι το γνωριζαν γιατι δεν μπορει ο Ιαπωνας που ειναι τοσο σχολαστικος να μην εβαλε εναν ανθρωπο να το τρεξει να δει πως παει.Οπως ειπα δεν χαρακτηριζω τα παιχνιδια γιατι ειναι γουστα χαρακτηριζω την εταιρεια που δεν σεβεται τον καταναλωτη που δουλευει 3 μερες να παρει ενα παιχνιδι.Δεν θα κατσω αλλο να ασχοληθω με το θεμα και ουτε θα κατσω να ψαξω τι παιχνιδια ασιατικα ποσα ειναι κτλπ.Ολο και το ματι σου εχει πεσει σε καποιο βιντεακι δεν μπορει τα γνωριζεις.Αν οχι κανε αναζητηση 

Προφανώς και έχει σημασία πότε αγόρασε την εταιρεία καθώς δεν ήταν ιδιοκτησία της Nintendo όπως έγραψες. 

Αφού λοιπόν δεν ήταν ιδιοκτησία της δεν χρειαζόταν να ελέγξει και να δώσει άδεια ώστε να βγει το παιχνίδι. 

Γενικά είναι φανερό πως δεν έχει ιδιαίτερη ιδέα και απλά πετάς πράγματα και νούμερα στην τύχη. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, AtiX είπε

η απόδειξη οφείλει να έρθει από αυτόν που την επικαλείται φίλε μου…

Δεν θα κατσω αλλο να ασχοληθω.Αν θες στειλε μου μυνημα να σου στειλω συνδεσμο απο που τα κατεβαζω να τα δεις μονος σου

Μόλις τώρα, NickTG είπε

Προφανώς και έχει σημασία πότε αγόρασε την εταιρεία καθώς δεν ήταν ιδιοκτησία της Nintendo όπως έγραψες. 

Αφού λοιπόν δεν ήταν ιδιοκτησία της δεν χρειαζόταν να ελέγξει και να δώσει άδεια ώστε να βγει το παιχνίδι. 

Γενικά είναι φανερό πως δεν έχει ιδιαίτερη ιδέα και απλά πετάς πράγματα και νούμερα στην τύχη. 

Τι λες ρε φιλε?Βγαζεις ενα παιχνιδι στην αγορα χωρις να το τρεξεις?Μου φαινετε εσυ δεν εχεις ιδεα πως λειτουργουν οι Εταιρειες και πολυ περισσοτερο δεν εχεις ιδεα πως ειναι ενας Ιαπωνας και πως λειτουργει.Αποκλειετε να μην ειχε γνωση η Νιντεντο για το εκτρωμα 100%

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...