panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Το Steam Deck έχει επιβεβαιώσει ότι σε αυτό το form factor δεν μπορείς να έχεις τεράστιες επιδόσεις ΚΑΙ χαμηλή τιμή. Η Nintendo το μόνο που χρειάζεται να κάνει με το Switch 2 είναι να κρατήσει την τιμή εκεί που είναι το Switch 1 και να συνεχίζει να βγάζει παιχνιδάρες, κάτι που οι SONY και MS δείχνουν σαν να έχουν ξεχάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Tablet είπε Διαβαζοντας αυτο με εκανες να θελω να παρω Switch 2 οταν βγει.. Θενξ! Switch 2 day one, θα γίνει όργιο με τις πωλήσεις που θα κάνει Έκαναν τόσες σωστές κινήσεις με το πρώτο που το hype είναι στη στρατόσφαιρα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου από logistoulis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 36 minutes ago, fast8 said: Η άνοδος του PC gaming στην Ιαπωνία, πιστεύω έχει περισσότερο να κάνει με την εγκατάλειψη της αγοράς απο την Sony, παρά με τις πολιτικές της Nintendo. Αν υπάρχει μια εταιρεία απο την οποία είναι απογοητευμένοι οι Ιάπωνες, αυτή είναι η Sony που έχει πλήρως Αμερικανοποιηθεί. Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Κάποτε η Sony είχε 1-2 αμερικανικές, και όλοι οι άλλοι ήταν ιάπωνες devs. Πλέον 1-2 είναι ιάπωνες devs και οι άλλοι δυτικοί. Δεν έχει καμιά σχέση με τα 90s και 00s και το λέω με πόνο ψυχής. Γιατί μεγάλωσα με PS1 & PS2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 15 hours ago, astrial said: παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες Τραγικός το λιγότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε σημείο να καυχιόμαστε για τέτοια πράγματα. Για να έχεις μπει στην διαδικασία να βάλεις switch emulator, μάλλον σου αρέσει και το απολαμβάνεις. Επομένως το να μην πληρώνεις απολύτως τίποτα δείχνει πολλά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) ενδιαφέρουσα εξέλιξη , ασ είναι τα switch cartridges πιο ανθεκτικα απο αυτα του 3ds Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου από Jmanol000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keldron Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 17 ώρες πριν, astrial είπε παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες δηλαδή μας λες 'ζήτω η πειρατεία' και το θεωρείς ΟΚ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthrevan7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 17 ώρες πριν, link_z είπε Zelda. Και μόνο αυτοί οι τίτλοι να υπήρχαν θα άξιζε το switch. Και πόκεμον ρε Άκη ! 17 ώρες πριν, astrial είπε παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες Εντάξει μύστη μου, φαντάζομαι δεν θα χαλάς και τσάμπα λεφτά σε μεζεδοπωλεία για 5 κεφτέδες 10 ευρώ, ενώ έχει και στο σουπερ μαρκετ για να φτιάξεις με το 1/4 σε κόστος. Δεν είσαι κάνα θύμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 20 hours ago, astrial said: παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες Αγαπητέ, αν όλοι σκεφτόντουσαν με την ίδια λογική, δεν θα υπήρχαν ούτε κονσολίτσες, και συνεπώς ούτε emulators... Επίσης δικαίωμα σου να χρησιμοποιείς emulators, αλλα το να χαρακτηρίζεις ως θύματα εμας που αγοράζουνε κονσόλες δεν μου ακούγεται και πολύ τίμιο... 3 hours ago, Jmanol000 said: ενδιαφέρουσα εξέλιξη , ασ είναι τα switch cartridges πιο ανθεκτικα απο αυτα του 3ds Δεν μου ακουγεται ξεκάθαρο αν θα υποστηρίζει και cartridges... Μήπως αναφέρεται μόνο στα παιχνίδια που έχεις αγοράσει από το switch online; Ίσως εγώ να έχω μπερδευτεί λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μακάρι να ζω και να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια της nintendo ακόμα και στα 90 μου. Nintendo for life! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 17 hours ago, Volga said: για την τρεχουσα γενια δεν εχει αντιπαλο ολα αυτα που αναφερεις ειναι παλιες κυκλοφορίες που guess what τα εβγαλαν ξανα σε full price με upacales και μικροαλλαγες απλως δεν το λενε emulator 🥲 Δεν λες καλα που δεν συγκρινε κανενα Need For Speed με τα Zelda. Καμια αντίληψη ομως. 16 hours ago, Mythoplasths said: Μικρό επος ; 3 κόσμοι .χωρίς λοαντ σκριν ...και ανοιχτό όσο δεν πάει ; Δεν θα το έλεγα μικρό επος ....και όλα αυτά σε 4 γιγα ραμ ... Αυτο. Technically speaking το παιχνιδι ειναι πραγματικα σημειο αναφορας αμα αναλογιστει κανεις τι εκανε η nintendo στο απαρχαιωμένο hardware του switch. Πραγματικα ειναι μαγεία το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 9 hours ago, CptBill said: Technically speaking το παιχνιδι ειναι πραγματικα σημειο αναφορας αμα αναλογιστει κανεις τι εκανε η nintendo στο απαρχαιωμένο hardware του switch. Πραγματικα ειναι μαγεία το παιχνιδι. Έχει μείνει ρε παιδί μου στο backlog μου και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να το παίξω...... Υπολογίζω να βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο για μένα όταν φύγει η κόρη μου για σπουδές, σε περίπου 11 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, panther_512 είπε Έχει μείνει ρε παιδί μου στο backlog μου και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να το παίξω...... Υπολογίζω να βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο για μένα όταν φύγει η κόρη μου για σπουδές, σε περίπου 11 χρόνια. Εγώ περιμένω να το παίξω στο Switch 2. Δεν ήθελα να το αγγίξω ακόμη. Και αυτό και το Metroid Dread και το Metroid Prime 4 δεν τα ακουμπαώ στο τωρινό αφού θα παίζουν με καλύτερα γραφικά στο νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ Φτιαξτε ενα τουμπανο να στεκεται στα ισια με τους αλλους και να παιζει ολες τις κλασικες λαλακιες για ανθρωπους που ΔΕΝ παιζουν κατι αλλο περα απο COD και FIFA και μετα να ειναι το μοναδικο που παιζει ολες τις παιχνιδαρες της Nintendo (mario, pokemon, zelda, metroid κλπ) και αφηστε τους αλλους να τρεχουν να κρυφτουν με τα pro, pro2, pro3super, ultimate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα