Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, astrial said:

Τι λες ρε φιλε?Βγαζεις ενα παιχνιδι στην αγορα χωρις να το τρεξεις?Μου φαινετε εσυ δεν εχεις ιδεα πως λειτουργουν οι Εταιρειες και πολυ περισσοτερο δεν εχεις ιδεα πως ειναι ενας Ιαπωνας και πως λειτουργει.Αποκλειετε να μην ειχε γνωση η Νιντεντο για το εκτρωμα 100%

Δεν το έβγαλε η Nintendo όπως ήδη είπαμε. 

Ευτυχώς έχουμε εσένα που έχεις ιδέα και δεν ήξερες πως δεν ήταν εταιρεία της Nintendo. 

Βέβαια εδώ δεν ξέρεις να βάλεις τα παιχνίδια που λες οπότε δεν περιμένουμε και πολλά η αλήθεια είναι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν το έβγαλε η Nintendo όπως ήδη είπαμε. 

Ευτυχώς έχουμε εσένα που έχεις ιδέα και δεν ήξερες πως δεν ήταν εταιρεία της Nintendo. 

Βέβαια εδώ δεν ξέρεις να βάλεις τα παιχνίδια που λες οπότε δεν περιμένουμε και πολλά η αλήθεια είναι. 

Οχι δεν το εβγαλε αλλα ειπαμε δεν εχεις ιδεα πως λειτουργουν οι εταιρειες.Αν γνωριζα η οχι δεν εχει σημασια το ειπαμε δεν θα κατσω να θυμαμαι και ημερομηνιες κυκλοφοριας παιχνιδιων αυτο το αφηνω σε οσους το κανουν google για να το παιξουν σχετικοι.Χωρο εχω μην σε ανησυχει και αμα θες σου κανω και ξεναγηση μπας και μαθεις και κατι

Δημοσ.
1 minute ago, astrial said:

Οχι δεν το εβγαλε αλλα ειπαμε δεν εχεις ιδεα πως λειτουργουν οι εταιρειες.Αν γνωριζα η οχι δεν εχει σημασια το ειπαμε δεν θα κατσω να θυμαμαι και ημερομηνιες κυκλοφοριας παιχνιδιων αυτο το αφηνω σε οσους το κανουν google για να το παιξουν σχετικοι.Χωρο εχω μην σε ανησυχει και αμα θες σου κανω και ξεναγηση μπας και μαθεις και κατι

Ποιος μίλησε για χώρο? Τι χώρο? 🤔

Το ποιος προσπαθεί να το παίξει σχετικός λέγοντας τυχαία πράγματα και νούμερα είναι ξεκάθαρο. 

Το τι είπες μικρή σημασία έχει. Δεν έχει τόση αξία άλλωστε όταν φανερά δεν ξέρεις τι λες. 

Δημοσ.

Βέβαια εδώ δεν ξέρεις να βάλεις τα παιχνίδια που λες οπότε δεν περιμένουμε και πολλά η αλήθεια είναι. Αυτο εγραψες και νομιζα οτι ελεγες για χωρο αλλα μαλλον ενωουσες οτι δεν μπορω να πατσαρω .Οχι μπορω να το κανω απλα εχω τοσα πολλα παιχνιδια που δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αυτα.Προτιμω τα παλιοτερα παιχνιδια.Το αν εχω εγω ιδεα η οχι αν μπορεσες εσυ να βγαλεις αποτελεσμα επειδη ειπα μια μιση αληθεια και οτι νομιζα σεπτεμβρη 2024 και ηταν 2023 δεν εχω λογια.Ουτε εσενα τα λογια σου εχουν καποια σημασια και αξια χωρις να το ψαξεις ειναι φανερο οτι δεν ξερεις τι λες.Ειτε εισαγωγη ειτε εξαγωγη ειτε συγκαταθεση να ειχε δωσει η εταιρεια οφειλε να ελενξει το προιον πριν βγει στην αγορα.Εσυ αν κατασκευασεις κατι για να παρεις αδεια πρεπει να περασεις απο τεστ εκτος αν τα σκασεις και την παρεις ετσι.Αλλα ετσι σκεφτεται ο Ελληνας, ο Ιαπωνας ειναι αλλη παστα.Γιαυτο λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειχε γνωση η Νιντεντο.Αυτο ειναι αποψη μου.Ουτε ζητησα να την ασπαστεις ουτε να την υιοθετησεις.Αυτος ομως δεν ειναι λογος να με προσβαλεις και να λες χωρις να με ξερεις οτι δεν εχω ιδεα και οτι δεν ξερω τι λεω.Ξερω πολυ καλα τι λεω και ξερω πολυ καλα ποτε με προσβαλουν.Οποτε ας αφησουμε την συζητηση εδω και ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε

• Haha 1
Δημοσ.
18 minutes ago, astrial said:

επειδη ειπα μια μιση αληθεια και οτι νομιζα σεπτεμβρη 2024 και ηταν 2023 δεν εχω λογια.

Δεν υπάρχει ούτε μισή αλήθεια σε αυτό που είπες. 

Η μόνη αλήθεια είναι πως η εταιρεία δεν ήταν της Nintendo όταν έγινε η μεταφορά. 

19 minutes ago, astrial said:

Ουτε εσενα τα λογια σου εχουν καποια σημασια και αξια χωρις να το ψαξεις ειναι φανερο οτι δεν ξερεις τι λες.

Αν έτσι νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου αυτό να πιστεύεις. Δεν αλλάζει κάτι βέβαια. 

22 minutes ago, astrial said:

Ειτε εισαγωγη ειτε εξαγωγη ειτε συγκαταθεση να ειχε δωσει η εταιρεια οφειλε να ελενξει το προιον πριν βγει στην αγορα.Εσυ αν κατασκευασεις κατι για να παρεις αδεια πρεπει να περασεις απο τεστ εκτος αν τα σκασεις και την παρεις ετσι.Αλλα ετσι σκεφτεται ο Ελληνας, ο Ιαπωνας ειναι αλλη παστα.

Καμία από τις 3 εταιρείες δεν θα κάτσει να κάνει τον έλεγχο που εσύ πιστεύεις για ένα παιχνίδι που δεν είναι δικό της. Για αυτό άλλωστε και υπάρχουν τόσα σκουπίδια στις πιο δημοφιλείς κονσόλες. 

Τα υπόλοιπα πήγαινε να τα πεις στους υπεύθυνους της Takata. 

27 minutes ago, astrial said:

Αυτος ομως δεν ειναι λογος να με προσβαλεις

Δεν φάνηκες τόσο ευαίσθητος όταν έλεγες τους άλλους θύματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα οτι ανηκει στην Νιντεντο.Με τοσα πραγματα που ασχολουμαι σιγα μην θυμομουν και ποτε βγηκε το Μκ1.Δεν χρειαζομαι λογια για να αισθανθω καλυτερα και ναι αυτο πιστευω.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.Δεν υπαρχει αυτο που λες οτι δεν κανει τεστ πως μπαινει η επισημανση ηλικιας τοτε?Αντε το ειπε η εταιρεια και ολα καλα?Ειπαμε ετσι σκεφτεσαι εσυ που εισαι Ελληνας οχι ο Ιαπωνας.Τετοιο σκουπιδι εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου σε κονσολα νεας γενιας αν εχεις καποιο χειροτερο port να μας το δειξεις να το δουμε και εμεις που δεν εχουμε ιδεα.Τετοια γραφικα ουτε στο Playstation 2 δεν εχω δει σε κανενα παιχνιδι και εχω 800 αυθεντικα συν τα υπολοιπα ολα σε emulators στα οποια δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι ειναι upscaled απο τον emulator.

27 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν φάνηκες τόσο ευαίσθητος όταν έλεγες τους άλλους θύματα. 

Κανουμε συζητηση μεταξυ μας δεν σου απευθυνα προσωπικο χαρακτηρισμο.

• Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, astrial said:

Ειπα οτι ανηκει στην Νιντεντο.Με τοσα πραγματα που ασχολουμαι σιγα μην θυμομουν και ποτε βγηκε το Μκ1.Δεν χρειαζομαι λογια για να αισθανθω καλυτερα και ναι αυτο πιστευω.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.Δεν υπαρχει αυτο που λες οτι δεν κανει τεστ πως μπαινει η επισημανση ηλικιας τοτε?Αντε το ειπε η εταιρεια και ολα καλα?Ειπαμε ετσι σκεφτεσαι εσυ που εισαι Ελληνας οχι ο Ιαπωνας.Τετοιο σκουπιδι εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε μου σε κονσολα νεας γενιας αν εχεις καποιο χειροτερο port να μας το δειξεις να το δουμε και εμεις που δεν εχουμε ιδεα.Τετοια γραφικα ουτε στο Playstation 2 δεν εχω δει σε κανενα παιχνιδι και εχω 800 αυθεντικα συν τα υπολοιπα ολα σε emulators στα οποια δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι ειναι upscaled απο τον emulator.

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. Ξέρεις κάποια εταιρία να ελέγχει performance και bugs σε παιχνίδια τρίτων; Το κάνει η Sony; Η Microsoft μήπως; Το Steam; Η google στο Android ή η Apple στο iOS; Τυπικούς ελέγχους για το αν είναι malware κάνουν άντε και να δουν ότι τρέχει η εφαρμογή και ότι κάνει overall αυτό που λέει ότι κάνει. Όταν είχε πρωτοβγει το Cyberpunk που ήταν τίγκα στα bugs ποιον έκραζες τότε; Την Sony και το Steam ή την Projekt;

Θες να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι αλλά από την άλλη δεν θα θες να ανεβάσουν τα ποστοστά που κρατάνε από τις πωλήσεις γιατί θα είναι πιο ακριβά τα παιχνίδια μετά. Δεν είναι η δουλειά τους για την ποιότητα των εφαρμογών αλλά για την ασφάλεια του μαγαζιού τους.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. Ξέρεις κάποια εταιρία να ελέγχει performance και bugs σε παιχνίδια τρίτων; Το κάνει η Sony; Η Microsoft μήπως; Το Steam; Η google στο Android ή η Apple στο iOS; Τυπικούς ελέγχους για το αν είναι malware κάνουν άντε και να δουν ότι τρέχει η εφαρμογή και ότι κάνει overall αυτό που λέει ότι κάνει. Όταν είχε πρωτοβγει το Cyberpunk που ήταν τίγκα στα bugs ποιον έκραζες τότε; Την Sony και το Steam ή την Projekt;

Θες να γίνονται τέτοιοι έλεγχοι αλλά από την άλλη δεν θα θες να ανεβάσουν τα ποστοστά που κρατάνε από τις πωλήσεις γιατί θα είναι πιο ακριβά τα παιχνίδια μετά. Δεν είναι η δουλειά τους για την ποιότητα των εφαρμογών αλλά για την ασφάλεια του μαγαζιού τους.

Πες μας ρε μυστη τοτε πως βαζουν την επισημανση ηλικιας?Στα τυφλα?Τραβα να δεις κανα ντοκυμαντερ πως δουλευουν και μετα ξαναελα .Καθε εταιρεια και ειδικα οι Ασιατικες εχουν προσωπικο που δοκιμαζει τα παιχνιδια.Εισαι τερμα ακυρος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, astrial είπε

Πες μας ρε μυστη τοτε πως βαζουν την επισημανση ηλικιας?Στα τυφλα?Τραβα να δεις κανα ντοκυμαντερ πως δουλευουν και μετα ξαναελα .Καθε εταιρεια και ειδικα οι Ασιατικες εχουν προσωπικο που δοκιμαζει τα παιχνιδια.Εισαι τερμα ακυρος

Η ηλικιακή ένδειξη για την καταλληλότητα ενός παιχνιδιού δεν βγαίνει από την εταιρία που έχει την κονσόλα αλλά από φορείς, ανεξάρτητους για κάθε κράτος…

πραγματικά ότι έχεις πει έχει πάει κουβά… αντί να παροτρύνεις τους άλλους να διαβάσουν - ψάξουν - μάθουν, καλύτερα να στρωθείς εσύ στο διάβασμα και να μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν…

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Επειδη δεν καταλαβαινεις και το παιζεις μυστης τσεκαρε το παρακατω βιντεο βγαλμενο απο τα 80ς 

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Η ηλικιακή ένδειξη για την καταλληλότητα ενός παιχνιδιού δεν βγαίνει από την εταιρία που έχει την κονσόλα αλλά από φορείς, ανεξάρτητους για κάθε κράτος…

πραγματικά ότι έχεις πει έχει πάει κουβά… αντί να παροτρύνεις τους άλλους να διαβάσουν - ψάξουν - μάθουν, καλύτερα να στρωθείς εσύ στο διάβασμα και να μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν…

Δημοσ.
7 minutes ago, astrial said:

https://www.esrb.org/ratings/ratings-process/

Επειδη δεν καταλαβαινεις και το παιζεις μυστης τσεκαρε το παρακατω βιντεο βγαλμενο απο τα 80ς 

Δεν ξέρω αν στο είπαν, αλλά δεν ζούμε στα 80s πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

After release, testers may also play-test the game to verify that the content disclosure was complete.Μονος σου το παραδεχεσε

Τι ακριβώς παραδέχεται? 

Δεν είναι της Nintendo οι testers που αναφέρει. 

Είναι του οργανισμού που κάνει τα ratings. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Τι ακριβώς παραδέχεται? 

Δεν είναι της Nintendo οι testers που αναφέρει. 

Είναι του οργανισμού που κάνει τα ratings. 

Εχω αναρτησει βιντεακι με τεστερ της νιντεντο φτανει πια με την ασχετοσυνη σας 

• Haha 1
Δημοσ.
Just now, astrial said:

Εχω αναρτησει βιντεακι με τεστερ της νιντεντο φτανει πια με την ασχετοσυνη σας 

Τι βίντεο έχεις αναρτήσει ρε άνθρωπε από το 80; Τα λες σοβαρά αυτά ή τρολλάρεις; Γιατί αν τρολλάρεις πραγματικά το κάνεις πολύ καλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...