Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Steam Deck έχει επιβεβαιώσει ότι σε αυτό το form factor δεν μπορείς να έχεις τεράστιες επιδόσεις ΚΑΙ χαμηλή τιμή.

Η Nintendo το μόνο που χρειάζεται να κάνει με το Switch 2 είναι να κρατήσει την τιμή εκεί που είναι το Switch 1 και να συνεχίζει να βγάζει παιχνιδάρες, κάτι που οι SONY και MS δείχνουν σαν να έχουν ξεχάσει.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tablet είπε

Διαβαζοντας αυτο με εκανες να θελω να παρω Switch 2 οταν βγει.. Θενξ!

Switch 2 day one, θα γίνει όργιο με τις πωλήσεις που θα κάνει

Έκαναν τόσες σωστές κινήσεις με το πρώτο που το hype είναι στη στρατόσφαιρα

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 4
Δημοσ.
36 minutes ago, fast8 said:

Η άνοδος του PC gaming στην Ιαπωνία, πιστεύω έχει περισσότερο να κάνει με την εγκατάλειψη της αγοράς απο την Sony, παρά με τις πολιτικές της Nintendo. Αν υπάρχει μια εταιρεία απο την οποία είναι απογοητευμένοι οι Ιάπωνες, αυτή είναι η Sony που έχει πλήρως Αμερικανοποιηθεί.

Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Κάποτε η Sony είχε 1-2 αμερικανικές, και όλοι οι άλλοι ήταν ιάπωνες devs. Πλέον 1-2 είναι ιάπωνες devs και οι άλλοι δυτικοί. Δεν έχει καμιά σχέση με τα 90s και 00s και το λέω με πόνο ψυχής. Γιατί μεγάλωσα με PS1 & PS2.

• Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, astrial said:

παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες

Τραγικός το λιγότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε σημείο να καυχιόμαστε για τέτοια πράγματα.

Για να έχεις μπει στην διαδικασία να βάλεις switch emulator, μάλλον σου αρέσει και το απολαμβάνεις. Επομένως το να μην πληρώνεις απολύτως τίποτα δείχνει πολλά.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφέρουσα εξέλιξη , ασ είναι τα switch cartridges πιο ανθεκτικα απο αυτα του 3ds 

Επεξ/σία από Jmanol000
Δημοσ.
17 ώρες πριν, astrial είπε

παντα θα υπαρχουν emulators και παντα θα υπαρχουν θυματα που θα χαλανε τσαμπα λεφτα για κονσολιτσες

δηλαδή μας λες 'ζήτω η πειρατεία' και το θεωρείς ΟΚ;

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, link_z είπε

Zelda. Και μόνο αυτοί οι τίτλοι να υπήρχαν θα άξιζε το switch.

Και πόκεμον ρε Άκη !

17 ώρες πριν, astrial είπε

Εντάξει μύστη μου, φαντάζομαι δεν θα χαλάς και τσάμπα λεφτά σε μεζεδοπωλεία για 5 κεφτέδες 10 ευρώ, ενώ έχει και στο σουπερ μαρκετ για να φτιάξεις με το 1/4 σε κόστος. Δεν είσαι κάνα θύμα.

• Haha 4
Δημοσ.
20 hours ago, astrial said:

Αγαπητέ, αν όλοι σκεφτόντουσαν με την ίδια λογική, δεν θα υπήρχαν ούτε κονσολίτσες, και συνεπώς ούτε emulators... 

Επίσης δικαίωμα σου να χρησιμοποιείς emulators, αλλα το να χαρακτηρίζεις ως θύματα εμας που αγοράζουνε κονσόλες δεν μου ακούγεται και πολύ τίμιο...

3 hours ago, Jmanol000 said:

ενδιαφέρουσα εξέλιξη , ασ είναι τα switch cartridges πιο ανθεκτικα απο αυτα του 3ds 

Δεν μου ακουγεται ξεκάθαρο αν θα υποστηρίζει και cartridges... Μήπως αναφέρεται μόνο στα παιχνίδια που έχεις αγοράσει από το switch online; Ίσως εγώ να έχω μπερδευτεί λίγο.

Δημοσ.
17 hours ago, Volga said:

για την τρεχουσα γενια δεν εχει αντιπαλο ολα αυτα που αναφερεις ειναι παλιες κυκλοφορίες που guess what τα εβγαλαν ξανα σε full price  με upacales και μικροαλλαγες απλως δεν το λενε emulator 🥲

Δεν λες καλα που δεν συγκρινε κανενα Need For Speed με τα Zelda. 
Καμια αντίληψη ομως. 

16 hours ago, Mythoplasths said:

Μικρό επος ; 3 κόσμοι .χωρίς λοαντ σκριν ...και ανοιχτό όσο δεν πάει ; Δεν θα το έλεγα μικρό επος ....και όλα αυτά σε 4 γιγα ραμ ...

Αυτο. Technically speaking το παιχνιδι ειναι πραγματικα σημειο αναφορας αμα αναλογιστει κανεις  τι εκανε η nintendo στο απαρχαιωμένο hardware του switch.
Πραγματικα ειναι μαγεία το παιχνιδι. 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, CptBill said:

Technically speaking το παιχνιδι ειναι πραγματικα σημειο αναφορας αμα αναλογιστει κανεις  τι εκανε η nintendo στο απαρχαιωμένο hardware του switch.
Πραγματικα ειναι μαγεία το παιχνιδι. 

Έχει μείνει ρε παιδί μου στο backlog μου και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να το παίξω......

Υπολογίζω να βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο για μένα όταν φύγει η κόρη μου για σπουδές, σε περίπου 11 χρόνια.

• Haha 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panther_512 είπε

Έχει μείνει ρε παιδί μου στο backlog μου και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να το παίξω......

Υπολογίζω να βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο για μένα όταν φύγει η κόρη μου για σπουδές, σε περίπου 11 χρόνια.

Εγώ περιμένω να το παίξω στο Switch 2. Δεν ήθελα να το αγγίξω ακόμη. Και αυτό και το Metroid Dread και το Metroid Prime 4 δεν τα ακουμπαώ στο τωρινό αφού θα παίζουν με καλύτερα γραφικά στο νέο.

Δημοσ.

Φτιαξτε ενα τουμπανο να στεκεται στα ισια με τους αλλους και να παιζει ολες τις κλασικες λαλακιες για ανθρωπους που ΔΕΝ παιζουν κατι αλλο περα απο COD και FIFA και μετα να ειναι το μοναδικο που παιζει ολες τις παιχνιδαρες της Nintendo (mario, pokemon, zelda, metroid κλπ) και αφηστε τους αλλους να τρεχουν να κρυφτουν με τα pro, pro2, pro3super, ultimate

Δημοσ.
Στις 7/11/2024 στις 12:13 ΜΜ, KostasKri είπε

Τραγικός το λιγότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε σημείο να καυχιόμαστε για τέτοια πράγματα.

Για να έχεις μπει στην διαδικασία να βάλεις switch emulator, μάλλον σου αρέσει και το απολαμβάνεις. Επομένως το να μην πληρώνεις απολύτως τίποτα δείχνει πολλά.

Τραγικη ειναι η Νιντεντο που χρεωνει για ξαναζεσταμενα παιχνιδια με τα ιδια γραφικα και gameplay 40 χρονια τωρα 80 και 90 ευρω το παιχνιδι.Οχι δεν εχω βαλει emulator switch δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι που θα με ενδιαφερε να παιξω.Πληρωνω παιχνιδια που το αξιζουν και emulators εχω για παιχνιδια που δεν μπορω λογω κοστους να αγορασω πχ Rule of Rose και καποια αλλα δυσευρετα.Εχω πανω απο 800 παιχνιδια για υπολογιστη σε physical copies καπου στα 500 ps2 και γυρω στα 400 xbox 360.Ασε την κουβεντα περι Νιντεντο οι ιδιοι οι Ιαπωνες πολιτες την κοροιδευουν.Για να σε προλαβω δεν ασχολουμε τοσο με console παρα μονο με υπολογιστη αλλωστε τι να κλασουν οι κονσολιτσες μπροστα του.Μονο οι μνημες που εχω πανω εχουν οσο ενα switch.Σου αφηνω την παρακατω αηδια ετσι για να δεις ποσο μεγαλη εταιρεια ειναι η Νιντεντο.Φημες λενε λιγα τα ψωμακια της ηδη εχουν πεσει οι μετοχες της.ΥΓ Κραξτε με και αλλο γελαω με τα σχολια σας οπως γελατε με τα δικα μου.                                                                            image.jpeg.c47fc0b37a50547f67d63a41540cda13.jpeg

Στις 7/11/2024 στις 10:44 ΠΜ, Volga είπε

Δεν θα έβγαζαν. Με βάση το παρασκήνιο, η Sony πληρώνει τα studios να μην βγαζουν σε τρίτους τα παιχνίδια ή να τα βγάζουν 1 χρόνο μετά.

Δεν είναι βιώσιμο λοιπόν το μοντέλο face 2 face battle.
Εδω δεν μπορεί η Microsoft...

Το δοκίμασε η Nintendo με το Gamecube που ηταν οχι απλά στα ίσα αλλά δυνατότερο του PS2. 
Κανείς μας δεν καταλάβαινε γιατι το κάθε παιχνίδι έβγαινε μονο στο PS2 και οχι σε Dreamcast, Gamecube, Xbox...

Μεχρι που ηρθε η δικαστική διαμάχη με τη Microsoft και βγηκαν τα χαρτιά στη φόρα. 

Μ αρεσει η αντικειμενικοτητα σου συγκρινεις κονσολες 2ης γενιας με 3ης πραγματικα μπραβο σου.144 μυρια πωλησεις το ps 2 και το switch κονσολα νεας γενιας δεν μπορει να το φτασει.καλο βραδυ

Στις 7/11/2024 στις 7:27 ΠΜ, Mythoplasths είπε

Μικρό επος ; 3 κόσμοι .χωρίς λοαντ σκριν ...και ανοιχτό όσο δεν πάει ; Δεν θα το έλεγα μικρό επος ....και όλα αυτά σε 4 γιγα ραμ ...

Δεν έχεις παίξει ζελντα . λίγο προφανές .και καλά έχεις κάνει και δεν έχεις παίξει στην τελική,δεν στην λέω. Αλλά... έχοντας παίξει σχεδόν όλα τα παραπάνω (εκτός) του Λαστ οφ Βας. Μπορώ να πω με παρρησία...σαν το τεαρ οφ δε κιγκμτομ δεν είναι ...απλά δεν ...

Και εσυ μαλλον δεν εχεις ακουσει το Fable που ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το Ζελντα που μας τα χετε κανει μπαλες.Συμπαθητικο παιχνιδακι αλλα υπαρχουν πλεον δεκαδες και εκατονταδες ασιατικα παιχνιδια που ειναι ιδια και ειναι και δωρεαν

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/11/2024 at 21:29, astrial said:

Τραγικη ειναι η Νιντεντο που χρεωνει για ξαναζεσταμενα παιχνιδια με τα ιδια γραφικα και gameplay 40 χρονια τωρα 80 και 90 ευρω το παιχνιδι.Οχι δεν εχω βαλει emulator switch δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι που θα με ενδιαφερε να παιξω.Πληρωνω παιχνιδια που το αξιζουν και emulators εχω για παιχνιδια που δεν μπορω λογω κοστους να αγορασω πχ Rule of Rose και καποια αλλα δυσευρετα.Εχω πανω απο 800 παιχνιδια για υπολογιστη σε physical copies καπου στα 500 ps2 και γυρω στα 400 xbox 360.Ασε την κουβεντα περι Νιντεντο οι ιδιοι οι Ιαπωνες πολιτες την κοροιδευουν.Για να σε προλαβω δεν ασχολουμε τοσο με console παρα μονο με υπολογιστη αλλωστε τι να κλασουν οι κονσολιτσες μπροστα του.Μονο οι μνημες που εχω πανω εχουν οσο ενα switch.Σου αφηνω την παρακατω αηδια ετσι για να δεις ποσο μεγαλη εταιρεια ειναι η Νιντεντο.Φημες λενε λιγα τα ψωμακια της ηδη εχουν πεσει οι μετοχες της.ΥΓ Κραξτε με και αλλο γελαω με τα σχολια σας οπως γελατε με τα δικα μου.                                                                            

Αν κοιτάς τα γραφικά, το switch δεν είναι για σένα. Αν κρίνεις το switch για τα γραφικά του, τότε δεν έχεις ιδέα.

Το switch δεν απευθύνεται σε PC / console gamers. Και τα games που έχουν βγει ports από παιχνίδια (πχ witcher), τα περισσότερα όταν βγήκαν ήταν εποχή προ steam deck και ήταν προτάκουστο να μπορείς να παίζεις τέτοια παιχνίδια on the go.

Προσωπικά μια χαρά την βλέπω την nintendo με τα παιχνίδια που έχει στο κοινό που απευθύνεται.

Επεξ/σία από KostasKri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...