Προς το περιεχόμενο

Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο

maverick290402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος για Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο της Vodafone; Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι το σταθερό μου τηλ να μπορεί να καλέσει μόνο 4-5 συγκεκριμένα νούμερα που θα του ορίσω εγώ και οτιδήποτε άλλο να τρώει άκυρο. Ψάχνω στο Google αλλά βρίσκω μόνο κωδικούς φραγής για συγκεκριμένες άλλες κατηγορίες... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, maverick290402 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος για Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο της Vodafone; Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι το σταθερό μου τηλ να μπορεί να καλέσει μόνο 4-5 συγκεκριμένα νούμερα που θα του ορίσω εγώ και οτιδήποτε άλλο να τρώει άκυρο. Ψάχνω στο Google αλλά βρίσκω μόνο κωδικούς φραγής για συγκεκριμένες άλλες κατηγορίες... 

Στην cosmote τουλάχιστον που ξέρω υπάρχει μόνο για κατηγορίες να κάνεις φραγή. 

3 ώρες πριν, maverick290402 είπε

Βρες συσκευή με μνήμες ,πέρασε τα τηλέφωνα που θες στις μνήμες και ακύρωσε ,με κάποιο τρόπο που δεν μου έρχεται στο μυαλό, το πληκτρολόγιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...