maverick290402 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος για Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο της Vodafone; Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι το σταθερό μου τηλ να μπορεί να καλέσει μόνο 4-5 συγκεκριμένα νούμερα που θα του ορίσω εγώ και οτιδήποτε άλλο να τρώει άκυρο. Ψάχνω στο Google αλλά βρίσκω μόνο κωδικούς φραγής για συγκεκριμένες άλλες κατηγορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 μμ 1 ώρα πριν, maverick290402 είπε Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος για Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο της Vodafone; Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι το σταθερό μου τηλ να μπορεί να καλέσει μόνο 4-5 συγκεκριμένα νούμερα που θα του ορίσω εγώ και οτιδήποτε άλλο να τρώει άκυρο. Ψάχνω στο Google αλλά βρίσκω μόνο κωδικούς φραγής για συγκεκριμένες άλλες κατηγορίες... Στην cosmote τουλάχιστον που ξέρω υπάρχει μόνο για κατηγορίες να κάνεις φραγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 μμ 3 ώρες πριν, maverick290402 είπε Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει τρόπος για Επιλεκτικη φραγη εξερχομενων κλησεων σε σταθερο της Vodafone; Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι το σταθερό μου τηλ να μπορεί να καλέσει μόνο 4-5 συγκεκριμένα νούμερα που θα του ορίσω εγώ και οτιδήποτε άλλο να τρώει άκυρο. Ψάχνω στο Google αλλά βρίσκω μόνο κωδικούς φραγής για συγκεκριμένες άλλες κατηγορίες... Βρες συσκευή με μνήμες ,πέρασε τα τηλέφωνα που θες στις μνήμες και ακύρωσε ,με κάποιο τρόπο που δεν μου έρχεται στο μυαλό, το πληκτρολόγιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, δηκαδη το να μπορείς να κάλεις μόνο 5 αριθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα