giorgos1966 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Καλησπερα σας. Πέρασα με αγορασμένο κλειδί τα γνήσια Windows 11 Home αλλα εχω πρόβλημα με ανοιγμα αρχείων zip η rar. Κατεβάζω πρόγραμμα να το ανοίξω και μου το απορρίπτει με το σφάλμα 0χ8096002Α λεγοντας ότι << ένα μη αναμενόμενο σφάλμα εμποδίζει την εξαγωγή της αρχειοθήκης>>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 35 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Καλησπερα σας. Πέρασα με αγορασμένο κλειδί τα γνήσια Windows 11 Home αλλα εχω πρόβλημα με ανοιγμα αρχείων zip η rar. Κατεβάζω πρόγραμμα να το ανοίξω και μου το απορρίπτει με το σφάλμα 0χ8096002Α λεγοντας ότι << ένα μη αναμενόμενο σφάλμα εμποδίζει την εξαγωγή της αρχειοθήκης>>. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, kinhthra είπε Ρίξε μια ματιά στο άρθρο αυτό Μπα δε βοήθησε αυτο φιλε μου, αλλά τελικά το έλυσα το πρόβλημα εγκαθιστώντας το win rar και το 7zip. Eτσι τωρα ανοιγουν κανονικά. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα