Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Καλησπέρα. Πώς μπορούμε να το εγκαταστήσουμε σε Samsung κινητό;; έχω το a52s και αγόρασα τα Ασύρματα Ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2 και θέλω να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας που έχουνε η θήκη και τα ακουστικά ανα πάσα στιγμή.
reddie.k Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δεν ξέρω αν θα παίξει έτσι αλλά το δοκιμάζεις. Από το web browser του κινητού κανεις κλικ στο link (huawei app gallery) και κατεβάζεις και εγκαθιστάς το huawei app gallery. (apk) Ανοίγεις το huawei app gallery, ψάχνεις για το AI Life app και το εγκαθιστάς. Και ποστάρεις αν δούλεψε.😄
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 13 ώρες πριν, reddie.k είπε Δεν ξέρω αν θα παίξει έτσι αλλά το δοκιμάζεις. Από το web browser του κινητού κανεις κλικ στο link (huawei app gallery) και κατεβάζεις και εγκαθιστάς το huawei app gallery. (apk) Ανοίγεις το huawei app gallery, ψάχνεις για το AI Life app και το εγκαθιστάς. Και ποστάρεις αν δούλεψε.😄 Προσπάθησα να την εγκαταστήσω πολλές φορές αλλά μου λέει συνέχεια ανεπιτυχής εγκατάσταση.
Λύση reddie.k Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Λύση Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στην πρώτη οθόνη δοκίμασες να πατήσεις το "Εγκατάσταση ούτως ή άλλως"; Δες και αυτό μήπως βοηθήσει.
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, reddie.k είπε Στην πρώτη οθόνη δοκίμασες να πατήσεις το "Εγκατάσταση ούτως ή άλλως"; Ναι. 11 λεπτά πριν, reddie.k είπε Δες και αυτό μήπως βοηθήσει. Δεν βοήθησε τα ίδια μου κάνει και με αυτόν τον τρόπο.
reddie.k Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Σε realme με android 14 εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα. Έχεις κάνει όλα τα updates στο κινητό; Πέρα από αυτό δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για τώρα. 'Ισως να ξαναπροσπαθήσεις όταν η huawei κάνει update στην εφαρμογή.
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Στις ρυθμίσεις του Play Store μπορείς να κλείσεις το Play Protect, αλλά το κάνεις με δική σου ευθύνη. Αν δεν εγκαθιστάς εφαρμογές από περίεργες πηγές ή εφαρμογές αμφιβόλου προέλευσης από το Play Store, δε θα έχεις θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα