Darthrevan7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 25 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Η Honor εχει κανονικα σερβις στην ελλαδα,διαφημιση δεν εχει. Αλλα οποιος θελει εμπειρια huawei ειναι πανομοιοτυπα οπως παντα. Κι όμως αγόρασα να δοκιμάσω το Magic 6 Pro και μου είπαν ότι αν χρειαστώ το οτιδήποτε δεν το αναλαμβάνουν και θα πρέπει να μιλήσω με την κεντρική αντιπροσωπεία στην Γερμανία.
airmaik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, magicnumbers είπε Όπου έχουν google δεν έχει μελλον. Μόνο Κίνα δηλαδή. Μα τι εννοείς με το google? αν εννοείς τα google services τότε μάλλον έχεις κολλήσει στα android και δεν βλέπεις τίποτα άλλο, ένα λειτουργικό π,χ της Apple που δεν έχει καμία σχέση με τα google services σου κάνει σαν παράδειγμα ότι μπορεί να πετύχει? αμα εχει τα δικα του εντελως services και μια ομάδα εφαρμογών που να περιλαμβάνει email, χάρτες αξιόλογους και διάφορα άλλα δεν σου είναι αρκετό?. το θέμα είναι αυτό που ακούγεται να αναγκάσει η κινέζικη κυβέρνηση και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν με το harmonyos και να παρατήσουν το android, και εκεί θα πέσει τρελό γέλιο με τα ποσοστά που θα έχει το android!!! 1
magicnumbers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 10 ώρες πριν, airmaik είπε Μα τι εννοείς με το google? αν εννοείς τα google services τότε μάλλον έχεις κολλήσει στα android και δεν βλέπεις τίποτα άλλο, ένα λειτουργικό π,χ της Apple που δεν έχει καμία σχέση με τα google services σου κάνει σαν παράδειγμα ότι μπορεί να πετύχει? αμα εχει τα δικα του εντελως services και μια ομάδα εφαρμογών που να περιλαμβάνει email, χάρτες αξιόλογους και διάφορα άλλα δεν σου είναι αρκετό?. το θέμα είναι αυτό που ακούγεται να αναγκάσει η κινέζικη κυβέρνηση και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν με το harmonyos και να παρατήσουν το android, και εκεί θα πέσει τρελό γέλιο με τα ποσοστά που θα έχει το android!!! 5 χρόνια τους αναγκάζει να ακολουθήσουν..χαρτες ένα φάντασμα παρατημένο..messaging..με κάθε update αναστατωση..λοιπες εφαρμογές το ιδιο.μη δουλευομαστε τώρα τρίτος παίχτης δε χωράει κ με το harmony next πέταξε έξω τελείως τα APK. Θα φτιάξει δηλαδή η meta εφαρμογές για το οικοσύστημα του Κινέζου?Η θα βάλεις weibo κ WeChat?να μιλάς με ποιον; Στρατηγική νοκια μου μυρίζει. Κρίμα γιατί έχει τρελό R&D όπως έχει δείξει. Αλλά στα κινητά την πέταξαν σα τη τρίχα απτό ζυμάρι γι'αυτό το λόγο. Κ σίγουρα θα συνεχιστεί αυτό γιατί μια επάνοδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό θα ενσωματώσει κ τα έξυπνα αυτοκίνητα τους κ τέλος για τη δυτική αυτοκινητοβιομηχανία μετά. Θα ναι Κινέζοι Vs musk τελικός. 11 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Κι όμως αγόρασα να δοκιμάσω το Magic 6 Pro και μου είπαν ότι αν χρειαστώ το οτιδήποτε δεν το αναλαμβάνουν και θα πρέπει να μιλήσω με την κεντρική αντιπροσωπεία στην Γερμανία. Αποσο ξέρω η procordia τα ευρωπαϊκά τα αναλαμβάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα