Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν εχω καθολου σε εκτιμηση τις συγκεκριμενες καρτες wifi σε usb. Στο παρελθον ειχα αρκετα προβληματα μαζι τους με ηλιθια προβληματα.
Εχω ενα micro pc lenovo σαν αυτο στην εικονα και δεν εχει μεσα καμια καρτα επεκτασης να παρω μια απλη καρτα. Εχει μονο ενα ειδικο πρωτοκολο σαν να ειναι φορητο για να μπει καρτα σαν γραμματοσημο με κεραιακια εσωτερικα.
Επειδη το pc ειναι παλιο πλεον θα με δαγκωσουν σιγουρα οποτε δεν θελω να μπλεξω με αυτο.

Ποιος εχει δοκιμασει μια φτηνη καρτα wifi (χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις) που να παιζει καλα και αξιοπιστα; Το ρουτερ ειναι στα 20 μετρα με δυσκολια για καλωδιο και θελουμε να παιζει μονο cosmote tv/netflix και τιποτε αλλο.
Βλεπω οτι εχει απο 3€ μεχρι....

Lenovo-ThinkCentre-M93p-TINYYY.jpg

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτή που την χρησιμοποιώ όταν πέφτει το Internet για να συνδέομαι στου διπλανού διαμερίσματος. 

Όσες φορές την χρειάστηκα ήταν ικανοποιητική η απόδοση της. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα η Tp-Link έχει αρκετά προϊόντα μεν αλλά δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Έχουν περάσει διάφορες από τα χέρια μου (έχω βάλει σε γνωστούς) αλλά με τις διάφορες εκδόσεις που κυκλοφορούν ταυτόχρονα, γίνεται αχταρμάς! Είναι λίγο λαχείο τι θα σου "κάτσει".

Παράδειγμα: Έχω πάρει πριν αρκετά χρόνια μια σαν αυτήν του Sablj σε ξάδερφο. Δούλεψε όμορφα για χρόνια. Μια ίδια (αλλά μάλλον άλλη έκδοση) πριν 1-2 χρόνια που πήρα για τον αδερφό μου, γρήγορα άρχισε τις αποσυνδέσεις!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την έχω βάλει κι εγώ σε pc στο σπίτι και δουλέυει κοντά 6 μήνες τώρα απροβλημάτιστα (δλδ το παιδί μου δε διαμαρτύθηκε ως τώρα 😁) την tp link  του Kthulhou

Επεξ/σία από Joethegod80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...