dexs7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Ότι λέει το θέμα Έχετε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη; Μου είπαν να είναι 25αρα γτ είναι για ηλιακό
thanasisxask Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δεν υπάρχει ασφάλεια wifi, διακόπτης wifi υπάρχει. Δεν θα βγάλεις την ασφάλεια ή τον ασφαλειοδιακοπτη που έχει ο πίνακας για να βάλεις τον διακόπτη wifi.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Ενα τετοιο μου εχουν βαλει εμενα και παιζει κομπλε και με alexa ρουτινες κλπ. Οπως σου ειπαν ειναι απλα διακοπτης. https://www.skroutz.gr/s/21548211/Sonoff-Basic-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma.html
haris_216 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Η ασφάλεια που θα χρησιμοποιηθεί είναι αυτή που ήδη υπάρχει στον πίνακα και αφορά τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα (ο ηλεκτρικός ξηλώνεται αφού έχεις ηλιακό με ηλεκτρική σύνδεση) Τώρα πάνω στην γραμμή αυτής της ασφάλειας "κάθεται" το ρελε ισχύος το οποίο θα μπει και το οποίο παίρνοντας τη σχετική εντολή από το sonoff (ή όποιο άλλο παρόμοιο) ανοιγοκλείνει το ηλεκτρικό κομμάτι του ηλιακού.
vdanasto Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Αυτό θα βάλεις: Sonoff Smart Ενδιάμεσος Διακόπτης Wi-Fi σε Λευκό Χρώμα POWR3 | Skroutz.gr Το από πάνω που προτάθηκε είναι 10Α, αν το βάλεις σε θερμοσίφωνα δεν θα πάει καλά το πράγμα. 😋
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vdanasto είπε Το από πάνω που προτάθηκε είναι 10Α, αν το βάλεις σε θερμοσίφωνα δεν θα πάει καλά το πράγμα. 😋 Eχεις δικιο, βρηκα την παραγγελια και ειναι 15Α SONOFF POW R2 15A 3300W WiFi Wireless Remote Control Switch - Power Monitor Current Tester For Smart Home Αυτό εδώ το πινακάκι είναι για το θερμοσίφωνο μόνο. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου από SagoniasSlutRos
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου καταρχην θα χρειαστεις ρελε ισχύος πχ https://www.kafkas.gr/ilektrologika/iliko-ragas/cheirismos/rele-ragas/rele-ragas-230v/hager-rele-ischyos-ragas-25a-230vac-dc-2no_193869/?srsltid=AfmBOopqo3cTvkHyqomti8RrZoi6XVn_xtvW_7rpXoFD_2nMsizQEC_c που το εχει και ο φιλος απο επανω και το εχω και εγω κοντα 10 χρονια πλεον... επειτα θα χρειαστεις wifi διακοπτη. Προσωπικά τα sonoff τα βρισκω τουλαχιστον πολυ κακα απο θεμα αξιοπιστιας αλλα περι ορεξεως. Εαν θες να κανεις σωστη δουλεια και να μη φαινονται η κρυβονται διακοπτες που κανονικα ειναι για αλλες χρησεις, υπάρχει διακοπτης ραγας wifi απο αρκετές εταιρείες οπως πχ η geyer (https://www.skroutz.gr/s/25751176/Geyer-Rele-Ragas-Diarrois-16A-Monopoliko-WiFi-ER116W.html) οπως επισης υπαρχει ετοιμο ρελε ισχυος με wifi της ιδιας εταιρείας (https://www.kafkas.gr/aftomatismos-ktiriou/ylika-kleiston-protokollon/yliko-ragas/rele/geyer-rele-ischyos-ragas-smart-wifi-me-metriti-20a-230vac_309761/). Παιρνοντας το τελευταιο δε χρειαζεσαι τιποτα απολυτως αλλο μιας και ειναι και διακοπτης και ρελε. Επισης δε χρειάζεσαι 25Α, υπο κανονικές συνθηκες εχεις 4KW αντισταση στον ηλιακό αρα χρειάζεσαι 20Α... 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 57 λεπτά πριν, paylidis είπε Προσωπικά τα sonoff τα βρισκω τουλαχιστον πολυ κακα απο θεμα αξιοπιστιας αλλα περι ορεξεως. Μονο αυτο εχω χρησιμοποιησει για το θερμοσιφωνα. Αν εξαιρεσω την πρωτη φορα που το συνεδεσα στο wifi που μου εβγαλε την παναγια, δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα 5 χρονια τωρα. Ακομα και τον αλλαξα ρουτερ και επρεπε να ξανακανω καποιες συνδεσεις επαιξε αμεσως. Επικοινωνει με αλεξα μια χαρα για ρουτινες και φωνητικες εντολες, οποτε κομπλε. Το app το ανοιγω μονο για να δω τα logs καμια φορα αν εχω αμφιβολια οτι εχει αναψει. 1
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Μονο αυτο εχω χρησιμοποιησει για το θερμοσιφωνα. Αν εξαιρεσω την πρωτη φορα που το συνεδεσα στο wifi που μου εβγαλε την παναγια, δεν εχω αντιμετοπισει καποιο προβλημα 5 χρονια τωρα. Ακομα και τον αλλαξα ρουτερ και επρεπε να ξανακανω καποιες συνδεσεις επαιξε αμεσως. Επικοινωνει με αλεξα μια χαρα για ρουτινες και φωνητικες εντολες, οποτε κομπλε. Το app το ανοιγω μονο για να δω τα logs καμια φορα αν εχω αμφιβολια οτι εχει αναψει. Σε εμένα δε πήγε καλά η φάση με τα sonoff σκέψου τα πέταξα/χαρισα για να μη τα βλέπω μπροστά μου. 8 στις 10 φορές δεν επικοινωνούσε. Μιλάμε βέβαια για κάπου 9 χρόνια πίσω όποτε ίσως άλλαξαν πολλά έκτοτε αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο ποιοτικό (τώρα έχω broadlink k tplink) 1
adtakhs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτό εδώ που έχει βγάλει BF ο Μεϊδάνης κάνει μια χαρά την δουλειά για θερμοσίφωνα και είναι από όλα. Κόβει και τον ουδέτερο Αντέχει 63Α ωμικό φορτίο. Είναι χρονικό, χρονοδιακόπτης, μετρητής ενέργειας, αλλά και επιτηρητής τάσης (υπόταση - υπέρταση), επιτηρητής έντασης, επιτηρητής υπερφόρτωσης, επιτηρητής διαρροής . Οπότε να μια συσκευή που θεωρώ πως αξίζει. Δεν θα αφαιρέσεις βέβαια την ασφάλεια . Πρόσθετο θα πάει. https://www.meidanis.gr/el/smart-wi-fi-epitiritis-tasis-entasis-diarrois-metritis-energeias-me-rele-2x63a-diak-oud-648-etivlc001wifil.html Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από adtakhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα