milos_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Για πείτε ρε παιδιά από που να αγοράσω ζώνη για το παντελόνι? Δεν θέλω τύπου zara και σε 2 μήνες γίνει κορδόνι ούτε θέλω την ακριβή από δέρμα κροκόδειλου. Είτε φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είτε ηλεκτρονικά. 1
giwrgostr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 5 minutes ago, milos_ said: Για πείτε ρε παιδιά από που να αγοράσω ζώνη για το παντελόνι? Δεν θέλω τύπου zara και σε 2 μήνες γίνει κορδόνι ούτε θέλω την ακριβή από δέρμα κροκόδειλου. Είτε φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είτε ηλεκτρονικά. Εγώ παίρνω Levi's ζώνες τα τελευταία χρόνια και είνα αρκετά καλές. Σε εκπτώσεις μπορείς να πετύχεις και καλές τιμές.
Nabuko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, milos_ είπε Για πείτε ρε παιδιά από που να αγοράσω ζώνη για το παντελόνι? Ποιο είναι το μπάτζετ σου? Η για να το πω αλλιώς πόσα είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις για μια ζώνη?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 https://www.skroutz.gr/c/828/andrikes-zwnes/m/37603/Gregory.html Εξαιρετικο vfm. Aυτη η εταιρεια εχει πολλους κωδικους, δεν βρισκω αλλους στο skroutz. Αν την βρεις σε φυσικο καταστημα παρε αβλεπι 2
majunior Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Οι ζώνες είναι wear & tear αντικείμενο, δεν κρατάνε για πάντα. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι ζώνες των €20-40 κρατούν λιγότερο από τις πιο επώνυμες (στα 50+) μέχρι που φτάνεις σε ένα επίπεδο των σούπερ επώνυμων που αντέχουν μεν όσο των €50 αλλά κάνουν €200+. Οι πιο κλασσικές ζημιές στις φθηνές είναι να ξεφτίσει η δερματίνη, να ξεβάψει η αγκράφα, να επιμηκυνθεί αν είναι πλεκτή, να πατικωθεί η πλέξη αν είναι υφασμάτινη, να τσαλακωθεί στο σημείο που περνά την αγκράφα κτλ. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, majunior είπε , να ξεβάψει η αγκράφα, να επιμηκυνθεί αν είναι πλεκτή, . Συμφωνω απολυτα με το ποστ σου, απλως (for future reference και μονο) να πω πως αυτες οι δυο φθορες επιδιορθωνονται πανευκολα αν σου αρεσει το κυριο σωμα της ζωνης. Αντικαθιστας την αγκραφα στην πρωτη περιπτωση και κοβεις το χαλαρο σημειο (συνηθως πανω πανω ειναι) στην δευτερη.
alimentas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Tρελενομαι για ζωνες σαν αξεσουαρ.Προσωπικα εχω 2 ας το πουμε καλες,οχι ιδιαιτερα ακριβες αλλα σε καθημερινη βαση δεν μπορω να βρω ,ουτε προκειται ζωνη να ξεπερασει σ ευκολια κ χρησιμοτητα σαν τυπου ''στρατου''.Οτι προβληματα βγαζουν οι κανονικες ζωνες με τις τρυπες που ξεχυλωνουν,σκησιματα κτλ ,απλα δεν γινεται να υπαρχουν σ αυτο το ειδους.Κ υπαρχουν κ πιο κυριλε με τετοιο κουμπωμα κ πιο ποιοτικες σε θεμα ζωνης κ οχι αγκραφας. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από alimentas
milos_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Nabuko είπε Ποιο είναι το μπάτζετ σου? Η για να το πω αλλιώς πόσα είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις για μια ζώνη? 30-40€
Dante80 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για ζώνη εμπιστεύομαι αποκλειστικά τον Αλέξανδρο στην Αμερικής (Αθήνα). Ανεβαίνεις level σε ποιότητα, χειροποίητη, full grain κλπ. Νομίζω πως στέλνει και online, ρίξε μια ματιά. https://alessandrobelts.com/ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από Dante80 4
vagos789 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Πηρα 4 ζωνες απο alessandro Φαινονται πολυ καλες,time will tell 2
csontheline Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Πιθανότατα θα βρεις καλές και σε καλή τιμή (η ποικιλία είναι μία άλλη ιστορία) σε τσαγκαράδικα, κάπου χαμένα στις γειτονιές. Προσωπικά ψωνίζω από έναν συγκεκριμένο στην Καλαμαριά, όταν επισκέπτομαι τα πάτρια εδάφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα