Προς το περιεχόμενο

Επιλογή upper midrange

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω την καλύτερη επιλογή για σχετικά απλή χρήση(καθόλου παιχνίδια) από γυναίκα με έμφαση

-κάμερα για point & shoot,  selfies, ultra wide, βίντεο. Δίνω 1% πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί κάποια έξτρα ρύθμιση κάποτε.
-κατανάλωση social media περιεχόμενου
-εμφάνιση (οκ, υποκειμενικό)
-τουλάχιστον 256gb
-καλή συνδεσιμότητα bluetooth (αρκετές ώρες με TWS ακουστικά)
-μπαταρία. Δεν ψάχνω την τέλεια, να βγάζει τη μέρα. Ταχύτητα φόρτισης να είναι απλά καλή για τα σημερινά δεδομένα.
-future proof (security updates)

Έχω ψιλοκαταλήξει στα Honor 200, Pixel 8a (256gb), Samsung A55, Xiaomi 14T, Galaxy S24/S24FE (μόνο αν αξίζει τοοοοσο πολύ τα έξτρα χρήματα και να θυσιάσω 128gb). Αγορά αποκλειστικά από αλυσίδα ή eshop.gr ή καλάθι σκρουτζ για τιμολόγιο χωρις ταλαιπωρία. Για το budget είμαι σχετικά ανοιχτός όπως βλέπετε και από τις επιλογές αλλά δεν θέλω να πάω και σε επίπεδα ναυαρχίδας(650-700ε+).

Θα αντικατασταθεί ένα Galaxy A52s το οποίο έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω και είναι ο κύριως λόγος που το Α55 μπαίνει στην λίστα για ομαλή μετάβαση.

Μοντέλα που σκέφτηκα αλλά απέρριψα κυρίως λόγω updates είναι τα Motorola Edge 50 pro (είδα και κάποια συγκριτικά κάμερας που το Honor είναι καλύτερο), Oppo Renno 12 pro και τέλος το Nord 4 καθώς η τελευταία δική μου εμπειρία με το 2Τ μετά από 3-4 oneplus ήταν πολύ κακή.

Τι θα διαλέγατε;

Επεξ/σία από greekboy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Honor 200 pro ή Realme GT6. Σε λίγο καιρό βγαίνει και το GT7. Άμα το δούμε αποκλειστικά από μεριά κάμερας το Pixel είναι το καλύτερο είτε 8a, είτε 8 και εννοείται ότι όσο ανεβαίνουμε κατηγορία βελτιώνεται κ άλλο.

Επεξ/σία από afentiko

Ολα τα κινητά που αναφέρθηκαν έχουν updates συστηματικά .

Για καλή κάμερα  σε καλύτερη τιμή από τα παραπάνω , και με updates ,έρχεται σύντομα και το Realme 13 pro plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...